Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ja ocakavam zajtra 3ms.
maj sa lenka. dobru noc prajem
ahojte, bola som v robotke, ale uz som doma 🙂
jika, ja som dostala prvu MS po 39 dnoch, a naozaj je to ten prelom, kedy mi uz zacalo byt lepsie aj po tej psychickej stranke, aj ked samozrejme na babatko myslim kazdy den... druha MS prisla po 32 dnoch, tak ako som to mavala predtym, tak som celkom rada ze cyklus pekne bezi, podla BT som mala aj ovulku 🙂
ten prvy mesiac sa vlecie, tak ako cukrus povedala citis len prazdnotu, ale potom uz cas naozaj bezi rychlo a ani sa nenazdas a zacnes snazilkovat, drzim palce 🙂
ahojte baby..
presne tak ako pise zuztek, po prvom menzese sa budes uz citit o nieco lepsie, a po 3 mesiacoch uz mozte hupsnut na to..drzim ti jika moc palce...
trinitka ako prisla mrska?
mne uz pomaly hadam skonci, to tiez je nejaka dost silna...no nevadi, to znamena, ze sa robi dost vystelky v maternici, co babatko potrebuje, aby sa mu dobre v brusku darilo..uz nech mam plodne dni.. 😀
no nic, idem sa okupat a potom este trosku upratat, muzik je v skole, tak som sama..
pa
babuleee, to tu nikto nebol cely den? 😕
ja som bola u suseda, licila som jeho priatelku isli na ples, ma krasne tyrkysove saty tak som jej oci namalovala strieborno, fialkovo tyrkysovo, tenucku ciernu linku hore a aj na dolnom viecku a kopec maskary...pristalo jej to, velmi bola spokojna...normalne som sama zo sebou spokojna, ze som ju tak pekne namalovala... 🙂
no dufam, ze sa tu dakto objavi...
ahojte,,
ja som sa dnes pustila do riadneho umývania kuchyne,, sporák, kachličky, skrinky ,,
takže čas kuknúť sem som nemala,
a ešte sme s mm behali po obchodoch klasika,
dnes som mu spravila valentinsky obedik, lebo zajtra ideme k svokre na obed,,
a teraz som došla od našich musela som usmať synovca,, som ho rozbláznila a potom pištal ne a ne spať, tak som ho musela hladkať,, bože ja už chcem hladkať svoje mimino ..
a velvet : ja som si kupila v piatok tiež tyrkysové šaty na ples.. 😀
ahoj moniq, no super, uz mas saty, tak dojdem ta namalovat.. 😅
a co dobre si urobila na obedik?
moj muzik dojde asi az zajtra poobede domov, urobim mu pizzu na veceru, cervene vinko som kupila, no uz ho popijam sama so sebou...ale posledny poharik davam, aby aj zajtra ostalo.. 😀
ahoj..
no spravila som len na rychlo na rezance bravcove plieco, zemiaky v trube a mrkvicku s porkom na masle,, aby to malo smrnc, vyrezala som vykrajovatkom z kapie srdiecka a ozdobila tanier,, 😀
akože neoslavujeme moc, no sladkosť som mu dala už včera , a ja som dostala dnes kvetinku ..
no a namalovať by si ma mohla, a ked už tak aj účes .. 😵 😵
monig, super, sikulka si, to musel byt dobry obedik... 🙂
no namalovat by som nemala problem, no vlasy moc robit neviem...ja najradsej nosim rozpustene vlasy a ked treba nieco slavnostnejsie, tak si ich vyzehlim a hotovo...vsak aj svadobny uces som mala taky rozpusteny, nemam rada drdoly atd..
ozaj, v pondelok som sa objednala novej kadernicke, kolegynka u nej bola a super jej urobila melir, no ona je blondinka a aj dobre ju ostrihala...ona mala uplne dlhe vlasy a strihla ju pod plecia, paci sa mi to, svedci jej to..
ja by som chcela zafarbit klasika na cierno, no par blond pramienkov na vnutorne vlasy, ze ked si odhrniem budu vidiet, no hadam jej to dajako vysvetlim, aj ked neviem ze ako to bude vyzerat, no mozno si to ani nedam, lebo povie, ze je to somarina.. 😀 no a podstrihnut uz potrebujem ako sol..
velvet nooo s tou farbou,, to je celkom dobry napad,, ja som to rak už tusím videla, že ako hovoríš, z vnútornej strany bola iná farba ..
ja mám na jednej strane brčkavé vlasy, ktoré dosť kočky závidia, no nedá sa s nimi robiť nič extra , lebo lietajú hore dole,, a žehliť to by bolo na dlho, aj by sa zničili,, tiež mi kamoška odporučila kaderníčku,, kamoška mala vzdy super strih, no ona ma kratke vlasy, ,, u mna nebol žiadny efekt,, doporučila mi kadernička čím dlhšie tým lepšie, za podstrihnutie umytie a trochu gelu som je nechala 14 euro,, akože pecka, bola milá, no viac nejdem,, lebo vždy to je o tom istom,, ja teraz farbu nechcem, viem že to neni škodlivé pre tehu,, ale predsa len nechcem riskovať, dva krát som si pred otehotnením farbila, a dva krát to nevyšlo ... 😨
monig, hej ako hovoris, brckave vlasy su pekne, no ked su dlhsie, kratke moc nie, to potom asi fakt ani upravit nejde...ja mam prirodzene vlnite, no cim su dlhsie, tym su rovnejsie, lebo su tazke..tych pramienkov chcem len par, no ved uvidim...
a s tym farbenim to si nevycitaj, to na to urcite nema vplyv, ved kopec zien si farbi vlasy a nebolo to tym...
uvidis, ake budes mat vysledky genetiky a hematologie..to ti mozno objasni preco sa tak stalo....
jasné velvet,,
máš pravdu, farba neni ten dôvod,, no proste som sa s tym nejako vnutorne upokojila, že nebudem pokušať,, mám zafarbené, neni vidn že vyrasta, mám prirodzene gaštanové teda tmavšie,, a mm sa hrozne páči červená,,, mala som,, tak si teraz počká no novú červeň až po tehu .. 😀
a veru ešte cca 5 týždňov do výsledkov,, možno jej zavolám už za 3 -4 týždne, nech podráždim, že sa zaujímam o to,, , a od týždeň budú zas výsledky zo sterou u gyndoša, tak zs budeme trošku múdrejší ,,
no mm mi stále píly uši, že už sa nevie dočkať,, šak to asi všetci v tejto témičke .. 😵
monig, ja som mala vysledky z hemato za 4 tyzdne, tak ich trosku pourguj... 😉
ozaj, ja som volala tomu ocnemu, kvoli vysetreniu vnutroocneho tlaku a sestricka mi povedala ze si mam zavolat 23 teho, ze na konci mesiaca robia objednavky, no az na april...bohove, co...ale ze keby mam nieco akutne, ze mam prist a zobrat si casenku...ten dr...je asi najlepsi ocny v trnave, robia aj vela operacii, tak sa ani necudujem, ze az na april objednava..
akurat pozeram na nete kedy mam plodne dni a keby sa zadarilo tak mam termin porodu skoro ako ked sa moj bracho narodil, to by bolo super, keby ze to vyjde a este aj v ten isty den...hmmmmmm...no ale bol by to maly skorpion...inak, lu.lu..kde si, aj ty chces dalsieho maleho skorpionka, tak urcite musis snazilkovat uz teraz a nie v marci.... 😉
halo halo kto tu? muz doteraz okupoval pocitac a konecne som sa sem dostala aj ja...co porabate?
velvet .
no pekne s tým očným, fakt človek aby čakal až kým sa niečo udeje, všade fronty ešte aj v zdravotníctve ..
skúsim na hemato zavolať,, no doktorka hovorila, že tam boli dve ženy čo to robili, a jedna odišla či čo, tak preto to bude trvať tak dlho,, no šak ja sa nedám odradiť ..
takže plodné dni,, ja som mala teraz začínať, no nič nevidím,, hmmmmm,, dávam si čípky od dokyho na 12 na lepšiu mikrofloru vo vnutri, tak to možno zastavilo ...
ahoj cukrus,, len tak kecáme,, sme tu len teraz 3 teda hadam .. 😀
môj mm šiel na pivko, takže mám pccc 😵
moj sa hra na playku.....tak aj ja mam pc... 😀
cukrus
co nového u vás,,
a našla si nejakú prácu ..
ahoj cukruska..ako sa mas, co nove?
monig, no moze byt ze kvoli tym cipkom nemas ten hlien co byva ale pichanie vo vajecniku, to by malo byt...aj ked niekore zeny necitia ziadne pichanie a ovuluju...je to individualne..
moni... poposielala som zivotopisy tak cakam ..len neviem ci nie zbytocne...hruuza,
velve... nove? asi ani nic..som po ovu tak cakam co z toho vznikne....toto cakacie obdobie je na nervy
velvet :
ja som nikdy necítila žiadne pichanie, a riadne som si to vedela odsledovať, no asi to teraz tlmia čípky,
šak uvídím na budúce, potom nasadím aj čaj na plodnosť, ked sa budeme snažiť, a to potom ovulku hadam neprehliadnem .. 😀
cukrus
držím ti palce, neni to jednoduché,, no hadam budeš mať šťastie a si určite šikula tak sa budú o teba ešte biť . 😵
caute baby 🙂
no ms zacina, ale rozbieha sa 😵
cukruska, drzim moooc palceky, nech to vyjde a nebudes si tym padom musiet ani pracu hladat..kedy mas dostat menzes, resp. nedostat? 😉
monig a co to je aky caj na plodnost, tusim som uz o nom daco pocula, to v lekarni si kupujes?
moni...he...ja by som bola najradsej keby si ju uz hladat nemusim.... 😉
velvet : už som o nom písala, že som ho kúpila u ná v nr, v špecializovanej predajni na liečivé bylinky,
je tam alchemilka, a ostatné bylinky ....
cukru : veru,, ak budeš tehu na prácu eee nemysli,, už nebude treba nahánať . 😵 držím palec
ahoj trini...tak mrska prisla...nech uz je po nej a mozte ist na to.. 😉
mne uz pomaly ale isto konci...4 den ako som mavala...tak myslim, ze je vsetko tak ako ma byt..
juuuj, konecne dobry film, na markize zacina underwold, to mozem... 🙂

papa leni 🙂