Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
monig, uz si pamatam...pisala si o tom cajiku...
ja uz nebudem brat tie femikvapky, chcela somich povodne na upravu cyklu...tak skusim mesiac bez nich, ved aj ked som otehotnela, tak som ich nebrala..
jaaaj, tusim sa budem dnes z toho filmu bat, som sama domaaaaa..este ze byvame na 3 pochodi, keby ze sme na prizemi tak skapem od strachu.. 😅
baby, ja som sa práve zabalila do čerstvo prezlečených voňavučkých periniek,,
asi zahajam v nich pri telke 😅 ..
ahoj velvet, no veru nech je po nej uz. ale este si akosi ani neviem predstavit,ze by sme mali uz zacat. akosi ten cas rychlo presiel, / naposledy som bola po 3 ms tehu/. teraz sa mi to zda akosi skoro
velvet . a čo pozeráš,, ja mám pustenú jojku,,
a bývame na štvorke,, no občas mám bobky .. hlavne ked mm neni dom a aje tma,, to ja som ako malé decko berem do postele plyšáky aby som nemala boja .. 😕
monig...ten pocit je nadherny, citucke perinky...ja budem zajtra prezliekat, mam jedny ruzove navliecky s kvetinkami a take iste aj plachty, tak dam tie, ked je zajtra ten valentin 🙂
ahoj moni 🙂
moni..dakujem
monig, prepni na markizu,je to vampiroch a vlkolakoch...a hra tam kate beckinsale...
my byvame na prvom 😨
a spime v novej postielke... jupi..
velvet :
ja som dnes, teda mm navliekol tyrkisové .. z jedne stran kvietky z druhej pásiky,,
krásne voňajúúúúúú , to sa bude hajať,,
trini, nechaj to na prírodu,, teda ked pocit príde, tak sa ti bude chciet do toho znova vhupsnúť ..
cukruska...uzite si postielku... 😉
velvet... mamina povedala ze to mame ako letisko 😀 sa budeme hladat 😀
baby koncim, majte sa.
dobru noc
no toho sa nebojim cukrus, ze by ste sa nenasli.. 🙂 neboj, este aj babatko si medzi seba budete bravat.. 😵
hmmm, na to sa tak tesim, ked si pritulim to vonave stvorenie a dam ho medzi nas.. 😵
trini, no dlho si sa nezdrzala...bru nocku.. 😉
velve :
no prepla som telku,, brrr ved sa z toho filmu pocikám,, neblázni,, eeee nebudem čakať mm do rána,, a tolľko plyšákov nemám, len jedného malého rumcajza .. ☹
dobrú noc trini..
cukrus : postielka nová,, supééér,, tak nech sa hned do nej rozmnožíte .. 😅
velve..juj ani nehovor... uz sme aj pozerali kde sa bude zmestit postielka 😀
monig, je to super film, boli sme na tom aj v kine,no to je uz dlho...mam rada taky zaner...tak neboj, vampir neprileti cez okno... 😉
aj my uz mame naplanovane kam dame postielku, tak sa na to tesim...uz aby to bolo, ze...keby sa dalo preskocit tych 9 mesiacov a mat hned babatko..
fuj to je co za film.. 😕
akurat rozmyslam, ze underworld 1 bol lepsi, toto je dvojka..
cukrus... 😀
moje nervy...sa toho bojim normalne...idem radsej spat...tak dobru nocku
my ešte postielky neriešime, i ked jasné predstava malá je ,, máme jednu izbu úplne voľnú, že raz bude z nej detská,, tak teraz tam len žehlím a odkladáme blbosti ,, tak rada by som ju už zariadila ..
a 😢
zrovna som to prepla ked sa zjavil vampír,, brrr.
no šak skúsim to chvíľku pozerať,,
baby, co sa bojite, sak je to len film...no pojdem teda aj ja uz off...dopozeram film a pojdem hajat...tak dobru nocku kocky.. 😉
ahojte,, tak na dnes to tu teda všetky balíme ,,
dobrú noc . a krásneho nedelného valentína .. 😵
caute babule,
vcera som tu nebola - skusala som robit si web-stranku a celkom ma to chytilo, tak som uuuuplne stratila pojem o case... a dnes som sama domka, takze ak sa tu neukazem - viete co robim 😀
my sme mali valentinsku veceru uz vcera, bo dnes drahy nie je cely den doma, takze budem valentinovat sama, co mi je uplne jedno - ja ten sviatok nejak extra neriesim...
majte sa 😉
ahoj kočky 🙂
janga, tak rýchlo dokonči stránku a pridak link, aby sme mohli pozrieť 🙂 nech sa ti darí
janga...a je to tazké urobit si web-stranku?
ahojte babulky 🙂
želám vám všetkým krásneho Valentína plného lásky 😉
cmuk 🙂
ahojte baby..
krasneho spokojneho a zamilovaneho valentina vam zelam.. 😉
ja som este sama, muz by mal prist asi poobebede, no vyuzila som cas, prevliekla som perinky na ruzovkovo- fialkovo...romantika 😀 a umyla som dole chodbu a pri schrankach, lebo sme mali sluzbu, uz mensia romantika... 😀
tak pa kocenky.. 😉

trini ahoj,,
tak ms došla,, hadam rýchlo odíde, a už ani nepríde .. 😲