icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

jarulai
14. feb 2010

a ja som sama este tyzden ☹
ale ved my si to vynahradime 😉
uzite si 😉

velvet26
14. feb 2010

diky jarulai...
akurat mi volal, za hodinku je domaa...super, urobim pizzu,nech nie je je hladny..
tak krasnu nedelu... 😉

mafynka
14. feb 2010

krasneho Valentina zienky 🙂

jika80
14. feb 2010

ahojte
este raz dakujem za vsetky zelania a pekny zvysok vikendu zelam 🙂

janga
14. feb 2010

heeellooooou, prekny vecer vsetkym,
ja som dnes este nepustila pc z ruky 😀 cukor nie, nie je to tazke - ja nema na to skoly, ani som sa to nikdy neucila a zvladla som to, aj ked to nevyzera nejak extra nobl, proste len vyberam z toho co ponukaju a nevytvaram sama 😉 asi tak..
ostatne romantikujete, ked tu nikoho nie je?

leamax
14. feb 2010

ahoj janga 🙂
teda. ty si dnes tusim na tom nejako podobne ako ja 😀 ja som sa zmohla este na to aby som skocila k nasim. ale inak travim den asi tak ako ty 😀
no ved co budem robit, ked som sama, ze 😉

a ty akoze romantikus nem?

lenkka81
14. feb 2010

Ahojte baby...no tak my dnes ziadna extra romatika, ale riadna zaberacka na lyziach....ale bolo super. Lyzovacka bola spojená s fasiangovou veselicou+ masky tak fajn, ja som mala dres Irska a muz zas Slovenska....Malá bola za pavuciu zenu takze bola sranda...Inak lyzovacka super+kapusnica vyborná+ tomu harmonika, gitara ozembuch= dobrá zabava 😀 😀 😀 bolo fajne!!! Dufam, ze ten sneh tak rýchlo nezlezie, akosi nas to chytilo, tento víkend valime do zazrivej na chatu a lyzovat opät, tak sa budeme modlit az pocasie vydrzí a uzijeme si to...

leamax
14. feb 2010

inak prepacte. ja som sem tam vtrhla. neslusnica jedna 😠

takze - mozem sa pridat?

janga
14. feb 2010

Leamax ahoj - ja nemromantikujem, lebo manzel nie je doma.... takze sama si palim sviecky a papam darceky od neho...
aj ty si robila web-stranku? lebo ja som zato nepustila ten pocitac z ruky 😀 inac zavislacim pomerne kratsie 😀 😀 😀 a kludne sa pridaj, my kazdu novu babenu uvitame...

leamax
14. feb 2010

dakujem janga 🙂
nie, ja som hladala na nete nieco do domu. to sa clovek pri tom tak zabudne 😀 net je strasny pozierac casu.
ja tiez nemam manzela doma

janga
14. feb 2010

staviate, ci zariadujete?
a co si hladala? lebo aj to ma dost bavi - ja tiez teraz zariadujem 😉

leamax
14. feb 2010

uz mame postavene, aj byvame, ale nemame este vsetko.
pozerala som jedalensky stol - by si neverila kolko ich je na nete. by som mohla do zajtra pri tom sediet aj tak by som nepozrela vsetko 😝 ale tiez ma to bavi pozerat 😉

janga
14. feb 2010

a na vystavu nabytku do nr nejdes? tam toho byva dost...
ja sa uz neviem dockat marca 😀

leamax
14. feb 2010

no isla by som. a kedy je? ved som este nevidela ani ziadnu reklamu. ono to byva tusim niekedy v marci, ze?

janga
14. feb 2010

tusim 9-14. marca - ja chodievam skoro kazdy rok, ale teraz to bude pre mna najzaujmavejsie 😉

leamax
14. feb 2010

no to ti verim, ze bude 😉 porozmyslam. rada by som isla. este uvidim 😉

janga
14. feb 2010

no ak to nemas daleko, tak sa to oplati 😉 ale zase je to vec nazoru, nie kazdemu sa tam paci - 80% su vacsinou sedacky... a tu som objednala pred 3tt- ja by som si konecne chcela vybrat spalnu- zatial mam len 1 favoritku, tak uvidim, ci mi nieco zmeni nazor...
inac pozerate Particku??? ja sa baviiiiim 😀 😀 😀

leamax
14. feb 2010

hej, aj ja som sa bavila na particke 😀 😀 😀 normalne obdivujem aki su pohotovi. ja by som asi nevedela tak rychlo nieco vtipne vymysliet.

uz som raz bola na vystave nabytku a pacilo sa mi. len asi nebude prave manzel zase doma a co sa tam budem motat sama. jedine, ze by som ukecala maminu, nech sa ide trosku nabytkovo vyzit 😀 😀 😀

janga
14. feb 2010

no dobre, ja na dnes koncim, tak dobruuuu vsetkym 🙂

cukor
15. feb 2010

ahojte....tak ako ste strávili valentýna?.......dufam,že všetky romanticky......my ideme v sobotu na tyzden lyzovat do zuberca...tak sa teším,ze si vyvetrám hlavu,dám si večer horúci čaj s demänovkou a bude snežit...... 😉

fugu77
15. feb 2010

Jaaaj cukor, tak si tu dovolenku uzi. Hned by som slaaaa zalyzovat, oddychnut atd. ;)

lu.lu.
15. feb 2010

wau, tu je dnes ticho...
ahojte 🙂

my sme sa vratili pred chvilou z plavania, teda chceli sme, ale dnes je len sukromne, tak ideme zajtra..Leona to chytilo, tak chceme vyuzit jeho entuziazmus a naucit ho plavat 😉

co inak nove? u mna po starom, len sa rozhodujeme, ci zacat tento mesiac alebo v marci...asi tomu nechame spontanny priebeh 🙂

janga
16. feb 2010

baby kde ste sa prestahovali???

ivanap6
16. feb 2010

ahojte baby,
dnes som bola u mojej gynekologičky a som úplne mimo, nešťastná...
zistila mi že mám ureaplazmy - nikdy som o tom nepočula. Predpísala mi 2 antibiotiká a po troch týždňoch budem brať dalšie. Takže snažilkovanie sa odkladá na neurčito ☹ máte s tým niektorá skúsenosť? som z toho hotová...
a vraj je ťažké sa ich zbaviť. Dá sa to vraj chytiť na wc, vo vírivke, v bazéne a môže byť v tele aj desiatky rokov a nevie sa o tom, no v princípe je to sexuálne prenosná choroba

A okrem toho z krvi mi zistila, že som prekonala (nevieme však kedy) cytomegalovírus a herpetický vírus

Čo sa týka tej mojej mutácie, čo má tuším aj trinitka, tak tiež nebola nadšená, že ma pošle ne vyšetrenia - ale až ked budem tehu. Vraj hematologovia to vidia inak ako gynekologovia.

Baby ja som z toho všetkého teraz v takom šoku, doteraz som si myslela že som úplne zdrava a že MA bola náhoda ☹

beak
16. feb 2010

ahoj ivka, je mi ľúto, že si takto pochodila
nebojkaj sa, všetko sa to prelieči a potom sa dočkáš zdravého bábätka
tie prekonané choroby, čo nám zistia z krvi, to má každá druhá, ja verím, že MA bola náhoda a nabudúce to bude o.k., len sa trocha posunie to snažilkovanie

beak
16. feb 2010

ahoj janga, ja som tu

janga
16. feb 2010

veru ivi, bea dobre pise - ale ja naopak dufam, ze to co nam zistili bola pricina MA - vyliecili sme a nabuduce to uz vyjde 😉
bea ja len ze tu dlho nikto nebol 😀

beak
16. feb 2010

ja mam kopec roboty, a keď sa dostanem k netu, tak ma občas chytí taká depka, že radšej nič nepíšem

tuším, zatiaľ tu nepribudli ďalšie tehuľky

janga
16. feb 2010

ja uz nevladzem depkovat... proste uz neriesim...
tehulky nepribudli, a tie co mame sa tiez uz dlho neozvali...

beak
16. feb 2010

ja by som sa toho rada zbavila, ale proste to nejde...ale bojujem s tým

čo máš nové?