Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Cukrus,
no niektore otazky su fakt na maslu,,, 😒 ,
ale verime v lepsiu buducnost a to nas posuva dalej,,, 🙂
dia... no to dufam aj ja... 😉
ahojte,
tak tieto otázky sa hrozne zle počúvajú a ešte horšie odpovedajú ..
ked sa ma niekto opýta cudzí, tak poviem, že deti nemáme, a že ich plánujeme , to je všetko, no vtedy mipo rozume idú rôzne veci, ako,, dve mohli byť už s nami v postielke, atd..
a ked stretnem známych, tak si rozmyslím, komu čo povedať, niekomu poviem, niekomu nie,, a je pravda, potom len ľutujú a nám to nepomôže, takže je lepšie mlčať,, a prebrať to len s naj kamoškami ..
Ja ked som sa vratila do praco po zakroku po PN, tak mi kolegyna povedala, ze ako pekne mi uz brusko rastie, nevedela som co jej mam povedat, ci plakat alebo jej vynadat. Tak som jej povedala, ze ale je uz nie som tehotna, tak sa zahanbila. Potom kolega sa ma opytal, ze co ne si tehotna? a ja mu na to, ze bola som, ale uz nie som, boli to ludia, ne nevedeli o mojom stave. Vtedy ma to dost ranilo, aj som plakala, mohla som o tom rozpravat len s niiekym, niekedy som plakala, niekedy nie. Zalezalo od ludi. Teraz sa ma na to nikto nepyta, nastastie. Aj sme sa teraz snazili, no necitm priznaky ako predtym, takze asi z toho nic nebude. ☹ Skusime na buduci mesiac.
cathy, tiez si pamatam.. velmi ti drzim palce.. urcit to vsetko dobre dopdne, niekde tam hore na nas cakaju detske dusicky 😉 ktore si nas vyberu za rodicov..
dia, teraz mi napadlo, ze mna sa na toto spytal byvaly kolega, ktoreho som stretla hned ako som nastupila do prace a nas maly zomrel v septembri.. ze ci uz mame dieta.. vtedy som mu povedala, ze aj mame aj nemame, ze nam zomrelo..
ja mam pocit, ze niekedy nehovorime, ze mame, ale nie je tu s nami preto, lebo ti ludia vacsinou nevedia ako reagovat.. a chceme sa vyhnut ich reakciam.. je to cele zvlastne..
pani, ku ktorej som chodila na rodinne konstelacie mi uz v neviem akej suvislosti povedala, ze som dala mojmu priatelovi to najkrajsie .. dala som mu syna.. a vtedy som z toho bola cela zmatena, ze ved ho nemame.. ale ono mozno treba o takychto detickach hovorit, nevylucit ich z nasho zivota len preto, ze s nami nie su fyzicky 😔
ďakujem Vám všetkým za podporu🙂
lu.lu - teším sa na "spoločné" snažilkovanie, pravdupovediac,mala som pred pár dnami viac entuziazmu do marca, ide na mna nejaká depka akoby som tomu neverila,že sa to skoro podarí 🙄
diapozitiv - čo sa tej otazky týka... tým, ktorý vedia o mojej situacii je jasne, že mam deti dva(jedno tu a druhe v nebi) a tým, čo to nevedia, tak nehovorím o druhom... nemam dovod. stačí, že ono tam hore vie, že ja viem,že je mojim už navždy a to mi stačí. to je moj postoj. tak ako cukrus hovorí, nenavidím,tie reakcie typu nutenej lutosti atd.
barborapol - mna tiež čaka o cca 2 tyzdne nastup do prace a traaapne reakcie. ja chodím v praci v uniforme ale ked sme niektorá tehotna, tak mame povoleny civil. tym je hned všetkym jasne, že tehu je na svete. ja som sa dala na PN hned v oktobri ako som zistila,že som tehu.mala som mat termin v juni... takže teraz tam prikvitnem o 2 tyzdne, natiahnem maskáče a budem rátať debilné výrazy tvare a akonahle ma niekto naserie, tak si to odnesu všetci... tak asi tak nejak to dopadne.
ahojte kocky,ja som sa tu par dni neukazala,,ako sa mi mate??,,,u mne to nie je bohvieco
Ahojte baby, ja toho konika tiez nejako flakam...akosi nemám cas, tento týžden som mala dlhsí v práci. Inak ideme lyzovat, krasne nam zacalo prsat, no tak hurá na hory...to je na porazenie, ja len dufam, ze to pocasie sa umudri a bude to v norme...ked mne nic nemoze vyjst...Pozdrvujem papa
krásnu sobotu želám,
veru baby, flákate toho koníka 😀
no aj ja my sme chceli ísť dnes lyžovať na Pezinskú babu, no asi z toho nič nebude... aspoň si dnes poupratujem, požehlím. A inak včera som mala další pracovný pohovor, majú sa vyjadriť budúci týždeň, tak dúfam, že konečne niečo výjde, mám dobrý pocit 🙂 Ale nechcem zakríknuť, lebo ten som mala aj minule a nič z toho...
ahojte kocky, ako sa mate?
iva ma pravdu, flakame toho konika- jedine ospravedlnenie je to, ze sa pracuje na babatkach a ked budeme vsetky tehulky, budeme vypisovat o sto tristo 😀
moj duphaston aj k.listova su uz na ceste ku mne, tak zacinam buduci tyzden brat, akurat mi to vyjde na druhu polovicu cyklu...
prajem vsetkym krasny vikend, my dnes mame slnecno, citit vo vzduchu jar,jaaaj, az tak dobre
papa babule, vecer nakuknem a nech to tu fici... 😵
a este cukor, lenka- krasnu lyzovacku
moniquie- aky bol ples? vytocil ta manzelik, jak sa patri? 😅
ahojte.
Dnes príchodom prvej ms po kyrete prichádza nový začiatok 😵 😉 😵 ...a tak som s rozhodla, že sa pridám k Vám snažilkám (aj ked ste nás z kyretu už viackrát pozývali) s bábätkami v roku 2010. Rozhodli sme sa, že začneme hned po prvej ms, ale ešte po skončení ms skočím k lekárovi na prehliadku, lebo tak mi kázal a pojdeme na to, ja viem, že možno by sme mali počkať, ale nemyslím, že by som na to mala nejaké vážne dôvody....žiadne choroby, pravidelná ms, ovulka a aj psychika je už ok...tak prečo nie?...dúfam, že sa to podarí čo najskor a bude to ok...
Sa straaaašne teším....
janka0025 - teším sa s tebou, že mrcha dorazila!!! moj scenár je presne taký ako tvoj 😉
dočkať prvej mrchy, potok kontrola u dokiho a ide sa na tooooo. Ja som dnes 27.den po kyrete a čakám a čakám 😖 a viem, že možem čakať ešte aj tri týždne 😖
nemáš najmenší dôvod po prvej ms vyčkávať a načo aj??? na téme ,tehotna po potrate, je x báb, ktoré otehotneli ešte pred prvou mrchou a po prvej mrche je to už uuuplne ok.
Ak si fyzicky aj psych. v pohode, hor sa na to 😉
ahojte baby..
zdravim janku aj ostatne nove kocky... 😉
cathy, obdivujem ta, si silna, drzim ti mooooc palceky, nech ti to druhykrat vyjde...a co sa tyka prace a kolegov, kasli na nich, nech si myslia co chcu, no ked budu mat nejaku nevhodnu poznamku, tak im povedz svoje a potom uz budu isto ticho.. 😉
ja uz chcem zacat snazit, no este stale mam take minispinenie...uz ma to ako faaakt nebavi, dnes som 10 DC, tak hadam zajtra uz bude vsetko ok a mozme zacat.. 🙂
Dievcata drzim vam velmi palce, viem ze je to tazke...
Len na margo toho snazenia sa tak skoro po kyrete: viem ze niektorym sa to podarilo, niektore dokonca ani nedostali prvy menzes a hned otehotneli a maju zdrave babatka... Treba si vsak uvedomit, ze pri kyrete vam nasilim otvaraju/roztahuju krcok maternice, ktory je skoro az vytiahnuty von z posvy (prepacte za tieto detaily) a prave ten je potom hodne dolezity pri dalsej tehotnosti - aby bol v poriadku, tvrdy a zavrety, inak sa moze stat ze sa zial potrat zopakuje... Tak len treba zvazit, ci vam ten mesiac - dva navyse v ramci cakania stoji za to riziko...
Viem ze je to tazke, ja som bola 2x cistena a tiez som bola hrozne nedockava a keby mi niekto povedal ze budem na tehotenstvo cakat 2 roky, tak by ma porazilo (kedze prvykrat som otehotnela na prvy sup).....
ahoj vavenka...som rada, ze si k nam napisala, poznam ta aj z temy trombofila...teeeda, krasny tt. uz mas pri mene, zachvilku budete mat vandusku doma.. 😉 😵
mas pravdu s tym snazenim, aj ja som si hovorila po kyrete, ze dufam, ze za mesiac uz budem tehotna...no nakoniec zaciname az teraz a to je uz skoro 4 mesiace po...teda, leti to rychlo, takze podla mna tiez min. 3 cykly treba pockat..
ahojte dievcata,
co tu mame nove? nechce sa mi vsetko citat.
ahoj leamax...no prevratne nic take nove...co ty ako?
mne dnes pride mazel domov, tak sa cely den tesiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵
no super...ozaj a vy sa uz snazite, ci este nie?
ano, my sa uz snazime vo velkom 😀
tak drzim palceky, nech vam to coskoro vyjde....a samozrejme aj ostatnym kockam, vsetkym co sme tu.. 🙂
dakujem 😵
aj ja vsetkym drzim palceky!
leamax...aj ja som uz taka nedockava..no ved uvidime...hlavne, nech uz to spinenie skonci.. 😠
jasne a ako to, že niektorým babám povie lekár, že kludne mozu hned po prvom? znamená to, že ich lekár vystavuje nebezpečenstvu?
janka, to mas tak...co lekar, to iny nazor...ten moj mi povedal, ze mozme skusat uz po prvom menzese...a ze to len bola nahoda...co sa stalo..no a ja som lekara zmenila, ten povedal ze po 3 mesiacoch, co som uz citala aj vo viacerych clankoch aj na nete ako nazor viacerych lekarov a okrem toho mi zistil, ze mam trombofiliu, takze viem, ze si v dalsom tehu budem pichat fraxiparin..odporucam ti hematologicke vysetrenie..
a asi je aj pravda, ako sa hovori...ze pomalsie dalej zajdes...a trpezlivost ruze prinasa...teda, tolko mudrosti v ludovych prisloviach clovek najde.. 😀
ahojte 🙂
je to tak, co lekar, to iny nazor, ale ja som sa najviac stretla s nazorom, ze 3 mesiace pockat...
aj mne povedal moj lekar, ze po prvom menzese uz mozme skusat. v nemocnici mi zas povedali cakat 3mesiace. no kedze som na menzes cakala 8tyzdnov + tyzden menzes a manzel potom siel zase na 2tyzdne prec, tak sa moja dilema vyriesila uplne sama 😉
velvet a aku mas mutaciu, ked si budes pichat fraxiparin?

dia ale to je ine... tvoj maly sa narodil take ty to mozes hovorit... ale je to fakt take ked sa ta to niekto opyta... ja zas nemam rada ked sa ma opytaju ci este nemame deti tak poviem ze nie...a potom dalsia otazka od nich...ze a co nechcete?? to je uz dobry zabijak ☹