Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
misinn,,to iste mam aj ja,,,niekedy ked je fakt vec, za ktoru si myslim,ze sa nastve,,a cely den sa bojim jeho reakcie,ze co to bude zasa za hadku,tak on to vezme super, s humorom a v pohodke,,a fakt inokedy za hlupost sa vieme tak pohadat,ze koniec,,,ale podotykam,ze nase hadky vyzeraju asi tak,ze ja sa bavim normalne a on v jednom kuse len huci,,ako minule,,,natahovali sme sa pre daku sprostost,,a chcela som to uvolnit a prejst na ine myslienky,tak som do neho hodila snehovu gulu (fakt v dobrom umysle) no neviete si predstavit aky cirkus z toho vysiel,,to bola hadka jak skoro na rozchod,,,a inokedy, v pohodicke,,daco som mu rozbila,co mal rad,som myslela aky cirkus bude a on v pohodicke,,tak darmo,,nase polovicky predsa len su z marsu 🙂 🙂
mafynka ked citam co pises tak sa mi zda ako keby si pisala o nas..lebo moj muz je presne taky isty..aj s tymi hadkami...tiez musi kricat a ja som kludna..a moj muz sa vie este aj urazit na mna..normalne sa so mnou nebavi ked sa pohadame...az kym ho to neprejde
nezijeme mi s tym istym 😀 😀 😀 moj spravi chybu,,ja sa mu to snazim pekne vysvetlit, hlavne v klude, lebo ja sa hadat neviem,,,a nakoniec ja z toho vyjdem ta zla,,,on sa rozkrici,,a potom sa nebavi,,,a este je urazeny a ked chcem,aby to prestalo,ze je to blbost,,tak ja musim doliezt ako prva,,,aj to sa necha presviedcat,ze on je urazeny...no hruza s tymi chlapmi,,,ja len vravim,jeho musim len lubit,lebo keby som ho nelubila,asi ho niekde uz priskrtim
mafynka moj chlap je preeeeeeeeesne taky isty ako ten tvoj...aj ja za nim doliezam... 😀 toto je sila..to skor oni by mali za nami 😀 😀 ale aj ked je takyto aj tak ho velmi milujem
no mna to vzdy trapilo,ze sa hadame pre hluposti,,,chcela som sa udobrit hned v ten den,,ale uz som si povedala,ze najblizsie,ked urobi daku chybu a ja budem mat pravdu,,uz sa nenecham,,a budem trvat na svojom,,nebudem doliezat,,aaale hovorit si mozem co chcem,,aj tak pridem prva,,,lebo ja v tom nevidim daky zmysel,,ved v jeden den sme tu a na druhy uz nemusime tu byt,,tak naco si zbytocne sami robit problemy a hadat sa pre hluposti,,ved to je zbytocne
mafynka aj ja som si to uz povedala straaaaaaasne vela krat a nikdy nevydrzim byt nanho nahnevana..a aj tak za nim vzdy doleziem.akoze stalo sa ze prisiel aj on ale to uz bolo dobre davno...a zqs ked pridem ja za nim a vtieram sa mu tak on sa mi nakoniec aj tak vzdy ospravedlni 😝
cukruska , snazilkant - blahoželaaaam z celeho srdca 🙂 🙂 🙂
Nech je tehu krásne a bez problémov 😉
Je to povzbudzujúúúúúce...
ved aj o mne,,ale vzdy po dvoch dnoch,,ked mu dojde,co urobil,,a mozno to aj s niekym rozobera, alebo co ja viem co
mafynka haha no ktovie..moj muz stale hovori ze on nerozobera s nikym to o com sa doma bavime, ale podla mna je to somarina...napriklad ja sa vzdy musim s niekym porozpravat o tom ked ma nieco trapi aj ked je to medzi nim a mnou
ja myslim,ze to rozoberaju aj chlapi medzi sebou,,,ja mu nieco poviem,v com je zasadne proti,,,a o tri dni nato pride s tym,ze som mala pravdu,,,alebo,ze uz vie,ze urobil chybu,,,aspon moj sa s kolegami a kolegynami o tom urcite bavi,,,lebo vzdy chodi s takymi potom nazormi,co mi uplne na neho nesedia,,takze viem,ze to z vlastnej hlavy nema
mafynka ale tak aspon vies ze ho to trapi lebo inak by to nerozoberal, no nie 😉 🙂
ale aj u nas sa to uz par krat stalo..
no ano,,len ked jeho trapia veci,ktore nemusia,,a to co by ho malo trapit,tak ho zasa netrapi
viem o com hovoris 🙂 a ako dlho ste uz spolu?
zijeme uz spolu rok a pol
mafynka my rok aj nieco..
🙂 🙂 aka nahodicka
aj ja si myslim heh ale tak my celkovo nie sme spolu dlho 😀 😝
aaaale,,dobre je ze mame,co mame,,,mohli sme aj horsie dopadnut 🙂 🙂 🙂 😝
mafynka ved jasne ja by som ho aj tak nevymenila, kazdy chlap ma nejake chyby..tak isto ako aj my. 😀 ja som tak trochu leniva 😀 no co uz kazdy mame nieco... 😝
moniquie, co sa tyka, este si v pohode, niesi az taka ako si sa nazvala "stara korytnacka"...
to by uz aj moj mm musel byt stary korytnacak 😉
ja uz na dnes asi koncim tak ahojte 🙂 🙂 🙂
misinn ahoj,pekny den
ja idem lenosit,,sice mam kopec zehlenia,,ale taaaak sa mi nechce,,,vsak aj zajtra je den 😀
ahojte 🙂
snazilka- tak predsa, kraaaasa- a treba zmenit nick 😉 ...
mafynka- autoskola dopadla v pohodicke, je to zvlastny pocit, ale ide asi len o zvyk, plus tu jazdia na opacnej strane, tak fasa 😀
lulu,,,no a ako,,si bola riadne aj v premavke?
ahojte 🙂
lulu, tak uz merias BT? celkom je to zaujimave, vsak? ktory si DC?
mafynka- nieeeee, nebola, len tak v tichych uliciach, pomalicky 😀
zuztek-hej, meriam, nedalo mi to, lebo ja som hned po synovom narodeni zacala brat HAK- 5 rokov a mesiac po vysadeni som otehotnela....tak si chcem odsledovat, aky mam cyklus...vzdy som mavala dlhsi-31-34 dni no a teraz posledny bol nejaky divny, tak chcem vediet kedy a ci vobec ovulujem....
teraz som 16DC a aj sa mi zda, ze mam vytok,ovulacny, ale teplota stale dole, tak si pockam a zacala som dnes brat aj duphik, tak by bolo dobre, keby teraz ovulujem, nech sa zosynchronizujem a buduci mesiac sup na to 😅
trini :
máme doma dve korytnačky, takže ja som teraz ich stará korytnačka ... 😀
lulu takže meriaš teplotku,
ja ti neviem, da sa ten cyklus riadne dodržať, mňa by to asi otravovalo rano,, a nemám dobrý teplomer .. 🤐
moniquie- aj mne sa to najprv zdalo otravne, ale je to len o zvyku, teplomer mam pri posteli, rano sa zobudim, natiahnem za teplomerom, zmeriam a je 🙂
ale ak mas pravidelny cyklus a vies kedy ovulujes, tak myslim, ze merat nepotrebujes 😉

mafynka to mas pravdu nikto nie je dokonaly..mne sa zas nepaci ze moj muz sa vie vytocit vela krat na totalnej sprostosti...vela krat sa aj za somarinu pohadame...niekedy som z toho taka znicena..ale potom sa zas udobrime a je mi s nim super.. 🙂