icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

misinn
25. feb 2010

mafynka to mas pravdu nikto nie je dokonaly..mne sa zas nepaci ze moj muz sa vie vytocit vela krat na totalnej sprostosti...vela krat sa aj za somarinu pohadame...niekedy som z toho taka znicena..ale potom sa zas udobrime a je mi s nim super.. 🙂

mafynka
25. feb 2010

misinn,,to iste mam aj ja,,,niekedy ked je fakt vec, za ktoru si myslim,ze sa nastve,,a cely den sa bojim jeho reakcie,ze co to bude zasa za hadku,tak on to vezme super, s humorom a v pohodke,,a fakt inokedy za hlupost sa vieme tak pohadat,ze koniec,,,ale podotykam,ze nase hadky vyzeraju asi tak,ze ja sa bavim normalne a on v jednom kuse len huci,,ako minule,,,natahovali sme sa pre daku sprostost,,a chcela som to uvolnit a prejst na ine myslienky,tak som do neho hodila snehovu gulu (fakt v dobrom umysle) no neviete si predstavit aky cirkus z toho vysiel,,to bola hadka jak skoro na rozchod,,,a inokedy, v pohodicke,,daco som mu rozbila,co mal rad,som myslela aky cirkus bude a on v pohodicke,,tak darmo,,nase polovicky predsa len su z marsu 🙂 🙂

misinn
25. feb 2010

mafynka ked citam co pises tak sa mi zda ako keby si pisala o nas..lebo moj muz je presne taky isty..aj s tymi hadkami...tiez musi kricat a ja som kludna..a moj muz sa vie este aj urazit na mna..normalne sa so mnou nebavi ked sa pohadame...az kym ho to neprejde

mafynka
25. feb 2010

nezijeme mi s tym istym 😀 😀 😀 moj spravi chybu,,ja sa mu to snazim pekne vysvetlit, hlavne v klude, lebo ja sa hadat neviem,,,a nakoniec ja z toho vyjdem ta zla,,,on sa rozkrici,,a potom sa nebavi,,,a este je urazeny a ked chcem,aby to prestalo,ze je to blbost,,tak ja musim doliezt ako prva,,,aj to sa necha presviedcat,ze on je urazeny...no hruza s tymi chlapmi,,,ja len vravim,jeho musim len lubit,lebo keby som ho nelubila,asi ho niekde uz priskrtim

misinn
25. feb 2010

mafynka moj chlap je preeeeeeeeesne taky isty ako ten tvoj...aj ja za nim doliezam... 😀 toto je sila..to skor oni by mali za nami 😀 😀 ale aj ked je takyto aj tak ho velmi milujem

mafynka
25. feb 2010

no mna to vzdy trapilo,ze sa hadame pre hluposti,,,chcela som sa udobrit hned v ten den,,ale uz som si povedala,ze najblizsie,ked urobi daku chybu a ja budem mat pravdu,,uz sa nenecham,,a budem trvat na svojom,,nebudem doliezat,,aaale hovorit si mozem co chcem,,aj tak pridem prva,,,lebo ja v tom nevidim daky zmysel,,ved v jeden den sme tu a na druhy uz nemusime tu byt,,tak naco si zbytocne sami robit problemy a hadat sa pre hluposti,,ved to je zbytocne

misinn
25. feb 2010

mafynka aj ja som si to uz povedala straaaaaaasne vela krat a nikdy nevydrzim byt nanho nahnevana..a aj tak za nim vzdy doleziem.akoze stalo sa ze prisiel aj on ale to uz bolo dobre davno...a zqs ked pridem ja za nim a vtieram sa mu tak on sa mi nakoniec aj tak vzdy ospravedlni 😝

cathy77
25. feb 2010

cukruska , snazilkant - blahoželaaaam z celeho srdca 🙂 🙂 🙂
Nech je tehu krásne a bez problémov 😉
Je to povzbudzujúúúúúce...

mafynka
25. feb 2010

ved aj o mne,,ale vzdy po dvoch dnoch,,ked mu dojde,co urobil,,a mozno to aj s niekym rozobera, alebo co ja viem co

misinn
25. feb 2010

mafynka haha no ktovie..moj muz stale hovori ze on nerozobera s nikym to o com sa doma bavime, ale podla mna je to somarina...napriklad ja sa vzdy musim s niekym porozpravat o tom ked ma nieco trapi aj ked je to medzi nim a mnou

mafynka
25. feb 2010

ja myslim,ze to rozoberaju aj chlapi medzi sebou,,,ja mu nieco poviem,v com je zasadne proti,,,a o tri dni nato pride s tym,ze som mala pravdu,,,alebo,ze uz vie,ze urobil chybu,,,aspon moj sa s kolegami a kolegynami o tom urcite bavi,,,lebo vzdy chodi s takymi potom nazormi,co mi uplne na neho nesedia,,takze viem,ze to z vlastnej hlavy nema

misinn
25. feb 2010

mafynka ale tak aspon vies ze ho to trapi lebo inak by to nerozoberal, no nie 😉 🙂
ale aj u nas sa to uz par krat stalo..

mafynka
25. feb 2010

no ano,,len ked jeho trapia veci,ktore nemusia,,a to co by ho malo trapit,tak ho zasa netrapi

misinn
25. feb 2010

viem o com hovoris 🙂 a ako dlho ste uz spolu?

mafynka
25. feb 2010

zijeme uz spolu rok a pol

misinn
25. feb 2010

mafynka my rok aj nieco..

mafynka
25. feb 2010

🙂 🙂 aka nahodicka

misinn
25. feb 2010

aj ja si myslim heh ale tak my celkovo nie sme spolu dlho 😀 😝

mafynka
25. feb 2010

aaaale,,dobre je ze mame,co mame,,,mohli sme aj horsie dopadnut 🙂 🙂 🙂 😝

misinn
25. feb 2010

mafynka ved jasne ja by som ho aj tak nevymenila, kazdy chlap ma nejake chyby..tak isto ako aj my. 😀 ja som tak trochu leniva 😀 no co uz kazdy mame nieco... 😝

trinitka87
25. feb 2010

moniquie, co sa tyka, este si v pohode, niesi az taka ako si sa nazvala "stara korytnacka"...
to by uz aj moj mm musel byt stary korytnacak 😉

misinn
25. feb 2010

ja uz na dnes asi koncim tak ahojte 🙂 🙂 🙂

mafynka
25. feb 2010

misinn ahoj,pekny den

ja idem lenosit,,sice mam kopec zehlenia,,ale taaaak sa mi nechce,,,vsak aj zajtra je den 😀

lu.lu.
25. feb 2010

ahojte 🙂

snazilka- tak predsa, kraaaasa- a treba zmenit nick 😉 ...

mafynka- autoskola dopadla v pohodicke, je to zvlastny pocit, ale ide asi len o zvyk, plus tu jazdia na opacnej strane, tak fasa 😀

mafynka
25. feb 2010

lulu,,,no a ako,,si bola riadne aj v premavke?

zuztek
25. feb 2010

ahojte 🙂
lulu, tak uz merias BT? celkom je to zaujimave, vsak? ktory si DC?

lu.lu.
25. feb 2010

mafynka- nieeeee, nebola, len tak v tichych uliciach, pomalicky 😀

zuztek-hej, meriam, nedalo mi to, lebo ja som hned po synovom narodeni zacala brat HAK- 5 rokov a mesiac po vysadeni som otehotnela....tak si chcem odsledovat, aky mam cyklus...vzdy som mavala dlhsi-31-34 dni no a teraz posledny bol nejaky divny, tak chcem vediet kedy a ci vobec ovulujem....

teraz som 16DC a aj sa mi zda, ze mam vytok,ovulacny, ale teplota stale dole, tak si pockam a zacala som dnes brat aj duphik, tak by bolo dobre, keby teraz ovulujem, nech sa zosynchronizujem a buduci mesiac sup na to 😅

moniquie
25. feb 2010

trini :
máme doma dve korytnačky, takže ja som teraz ich stará korytnačka ... 😀

moniquie
25. feb 2010

lulu takže meriaš teplotku,
ja ti neviem, da sa ten cyklus riadne dodržať, mňa by to asi otravovalo rano,, a nemám dobrý teplomer .. 🤐

lu.lu.
25. feb 2010

moniquie- aj mne sa to najprv zdalo otravne, ale je to len o zvyku, teplomer mam pri posteli, rano sa zobudim, natiahnem za teplomerom, zmeriam a je 🙂

ale ak mas pravidelny cyklus a vies kedy ovulujes, tak myslim, ze merat nepotrebujes 😉