icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
27. feb 2010

ahojte kocky,,,ja mam dnes upratovaci den,,drahy sa nam stale zduva,,,a vypadlo z neho,ze preto,ze sme neboli vcera v kine 🙄 no ale kto si zato moze??,,,jaaaaaaj keby aspon slo o daco vazne,,,ale takato hovadina a my ideme mat cely vikend possss,,,,,kazeny,,,esteze zajtra ide do roboty aspon budem mat pokoj,,a to mam dnes kludna jazdit v autoskole a sustredit sa,,ked mam doma takeho zdutliaka,,,no a nie,,on je baran,,no idem si ja pustit hudbicku a budeme s havikom upratovat,,,,pekny den kockyyyy 😀

velvet26
27. feb 2010

cukruska, aj som myslela ze 2 krat denne, aj mne povedal dr. ze mi da duphik sam od seba, no potom sa ho radsej spytam, ci mi ho nevymeni za ten utrogestan...

mafynka, no ahooj...teeeeda, stale ho to drzi...boze, ako maly chlapec...kolko ma muzik rokov...uz by z toho mohol vyrast.. 😉 a nie je nahodou jedinacik...?
aj ked moj je jedinacik, no nechova sa nastastie tak..
tak skus si uzit vikendik...a urobit si pekny dnik aj s havinkom a urcite to toho tvojho coskoro prejde..

cukruska1920
27. feb 2010

hej..opytaj sa ... a ty si vlastne odkial?

velvet26
27. feb 2010

cukruska...napisem ti do ip...jo moja.. 😉

cukruska1920
27. feb 2010

ok

mafynka
27. feb 2010

velvet 35 ma,,a jedinacik nie je,,,ved som tu hovorila,ze taky syndrom maju len jedinackovia ze co ho to chyta

babyyy,,vsak pochvalte ma aspon vy za vcerajsiu jazdu,,,normalne to nemam komu povedat 😀 nic som nerozbila,,nezdochlo mi,,a instruktor ma aj po hlave pohladkal aka som sikovna,,a ze to bola najlepsia jazda co mal doteraz v nasej skupine 😀 😀 😀 😀 😀 😀

trinitka87
27. feb 2010

caute baby 🙂

rozoberali ste utrogestan, aj ja som ho brala aj budem potom brat a moj dr povedal, ze je lepsi nez duphaston.

cukruska1920
27. feb 2010

mafy...asi viem o com pises....moj neni baran ale byk...a tiez je to niekedy take ,,vesele 😝

velvet26
27. feb 2010

mafynka...boze, prepac, ja som si precitala aka si sikulka, no zabudla som ta pochvalit...super...ze ti to nezdochlo ani raz...mne to spociatku tiez zdochynalo, hlavne, ked bola cervena na krizovatke a naskocila zelena, vzdy koniec a ked mi to prestavalo zdochynat, taka som bola pysna na seba...
super... 😉

velvet26
27. feb 2010

a on uz ma 35....ja ze nejaky 22 rocny fagan to je...
teeeeeda, ze mu odkazujem, ze uz by mohol dostat rozum... 😀
ale nie, hadam som ta neurazila, vies ako to myslim...ti chlapi...ale co by sme bez nich robili,..ze.. 😉

cukruska1920
27. feb 2010

co budete dnes varit?? moj muz si zazelal pecienku a a ja si spravim tagliatelle so syrovou omackou a kuracim maskom vo vajickovom cesticku...mnam

velvet26
27. feb 2010

cukruska ja nevarim nic...mama nam poslala maso na zelenine, na smotanke a knedlu...tak si dam sama...muz je v tej praci, pride okolo 15-16 hod...na veceru budu parky... 😉
babule, tusim si idem na chvilku lahnut...nejako som sa dobre nevyspala...
potom by som mala povysavat a poupratovat, vsak to poznate...
potom dojdem...papa 😉

mafynka
27. feb 2010

velvet dakujem pekneee 😀 😀 😀 😀 aby ste si nemysleli,ze si vynucujem,,ale ked ja mam desny strach z aut,,a tak vcera ma jazda potesila,,lebo po strede som chcela sa na celu autoskolu vykaslat,,,taka bola hrozna,,ale vcera ma to velmi potesilo,ako ma pochvalil,lebo ja mam pocit,ze mi to ide mizerne,,,no nedalo mi a musela som to niekomu povedat,,doma dnes pochopenie nenajdem 😀 😀 😀 😀 😀 😀

micicka
27. feb 2010

ahoj kočky, tuším ste už zase zdrhli!!

ja som dnes už od 5,30 hore, polovička išla do práce, tak som mu výnimočne urobila desiatu. potom som si pozrela hokej - poviem vám, riadne nervy som mala, úplne mi stačilo pozrieť poslednú tretinu 😲

no a potom som už nešla do postele, pozrela som jeden film a poustila sa do domácnosti. už mám dve várky vypraté, kúpeňu umytú, obed navarený.... už len povysávať a umyť podlahu, ale to možno nechám na polovičku, uvidím kedy príde 😀

zatiaľ prajem krásny deň.

cukruska držkaj sa moja, nech sa ten tvoj o teba stará a rozmaznáva ťa 🙂

mafynka tééda, ten tvoj to je teda ako môj, ked sa jedná o udobrovanie 😠

velvetka sa má tuším naj - nemusí variť, ide si schrupnúť, ale zase zaslúžiš si, keď si si vytrpela s tou črevnou hnusobou

mafynka
27. feb 2010

mici no veru,,asi toho mame vela spolocne 🙂

mafynka
27. feb 2010

tak ako si kocky uzivate??,,,ja uz doprala,,zmyla vsetko,,,pozehlila co som prala cely tyzden,,a cakam kym mi kamoska zavola a skocim k nej na kavu,,,potom jazda,,,a pekny den je za nami 😀

lenkka81
27. feb 2010

Ahojte baby...no s tou teplotou ste ma moc nepotesili, no ale pre kazdý pripad som to poistila sexom, co ked ta teplota bola naozaj taká ovulačná...ale už idem poctivo merat.... 🙂 🙂 🙂

cukruska1920
27. feb 2010

dobre ranko 😀 som si trosku schrupla

lu.lu.
27. feb 2010

caute baby jagy

my mame dnes taky zaujimavy dnik....rano som sla s Leonom pozriet kamosku(ma 2 synov, 1 a 3 rocneho) a ked sm sa zberali na odchod, jej syn si zmyslel, ze chce ist s nami...tak je u nas este stale, nejako sa mu tu paci 😅

zuztek- mne tiez tie teploty nejak blbnu, dnes som ocakavala ,ze mi vyznaci ovulku, tiez som myslela,ze utorok alebo streda,a stale nic...myslim som to pokaslala tym utorkovym vinom, ta stredajsia teplota bola smerodajna a teraz sa na nu nemozem spoliehat...dufam, ze zajtra uz budem vediet na com som...

kyselina listova- neviem ako vam, co ju berete,ale mne lekar predpisal 2x1, v letaku je napisane, ze obycajne sa uziva obden...predsa je to len konska davka-25krat viac ako obycajna listovka 😒

velvet26
27. feb 2010

ahojte kocky...aj ja som veru schrupla...od obeda do 15 hod...
povysavala som byt a umyla riad...este pockam kym dochne pradlo zo vcera, co som prala a dam novu varku farebneho...a to je vsetko na dnes staci.. 🙂
muzik je este v praci, bude koncit asi o piatej...vecer k nam asi zavita sused aj s malou dcerkou, kukneme nejaky film...
co budete robit vy?

mafynka
27. feb 2010

ahojte,,no tak ja som poprala,,upratala a teraz idem na jazdu,,,vecer asi pred telkou a pozehlit este na zajtra,,a mozem sa rovno vrhnut na preklady 🙂

cukor
27. feb 2010

ahojte snažilky...tak uz som doma z lyzovačky......normálne ma chytá depka 😀

velvet26
27. feb 2010

mafynka, tak si uzi jazdu, nech sa ti dari tak dobre ako vcera... 😉 uvidis, pojde to...to sa zvykne zlepsovat, chce to len cvik.. 😉

ivanap6
27. feb 2010

ahojky, my sme dnes tiež mali zaujímavý den, ráno sme boli po obchodoch - vyberať nábytok do nového domčeku a potom sme mali návštevu, bolo fajn.

no ked hovoríte o BT, tak u mna to zrejme spolahlivo funguje, lebo po ovulke mávam aj 37,4 - myslíte že je to ok? pred ovulkou mám okolo 36,9

mafynka ty si prekladateľka?

mafynka
27. feb 2010

ahojte kocky,,tak ja po jazde 😀 😀 😀 😀 😀

ivanka ano daco take ako prekladatelka,,teda tento rok este len koncim prekladatelstvo

ivanap6
27. feb 2010

tak to klobúk dole, ja sa stále drvím angličtinu a stále to nie je ono 😅 proste nemám talent na cudzie jazyky

mafynka
27. feb 2010

boze baby,,ja som dnes cely den hladna,,a neviem sa nasytit ☹

ivanka nic si z toho nerob,,,ja zas neviem pochopit cisla,,ani dva a dva mi nejde 😀

ivanap6
27. feb 2010

no áno, ale bez angličtiny to dnes už nejde a hlavne v BA 😕 ale veru moc sa pre to netrápim, robotku už mám, v pondelok nastupujem do tej novej práce, tak som zvedavá ako zapadnem do kolektívu, trošku mám aj strach...

ja som práve dojedla špenát zo včera, mnam, milujem špenát 😀
aká bola dnes jazda?

ivanap6
27. feb 2010

babulky, kde ste? Budete dnes pozerať hokej? Ja rozmýšlam, že si nadstavím budíky 🙂

cukruska1920
27. feb 2010

dnes tiez hrame? 😕