Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj zuztek
no mam grafik, ale o nicom. som akosi cez vikend nemala budika, takze meranie sa nekonalo 😀
http://www.fertilityfriend.com/home/2c3b96
a fcul budte mudre 😀 😀 😀
aj ja uz chcem letooooooooo 😵 😵 😵 a hlavne niekam vypadnut k moru 😉
diky 🙂 uz sa straaaasne tesim na leto, zimu vyslovene neznasam, brrr... a to nase pocasie na vychode, stale hmla a dazd, inde ste mali aspon par poslednych dni slniecko, ale tu je stale kosa, dokonca sa este miestami drzia zvysky snehu 😖
leamax, no ovulka este nebola podla mna....skoda, ze si si nemerala cez vikend, lebo kludne mohla byt napr. az na nejaky 17 den alebo aj neskor, aky dlhy mavas cyklus?
leamax, je tu este nadej ze ovu pride alebo bola koncom tyzdna, ak ti teplotky vyletia hore, ten tvoj gyndos proste mal blby usg tak sa nanho nespoliehaj... a merala si BT aj predchadzajuce cykly? ovulka bola?
no toto je moj druhy merany cyklus, ten predtym bola ovulka presne na ten 17DC tusim. cyklus mavam tak 30-35, v priemere tych 33.
no ak bude ovulka aj niekedy tento tyzden , tak uz mi je to na prd, kedze muzik pride az o 2 😖
co uz, bude ako bude, uz to teraz nezmenim
tak ja mavam rovnaky cyklus ako ty, tiez 30-35, minuly mesiac som mala ovulku 19DC, teraz asi 17DC... a teraz cez vikend ste boli spolu s muzikom? ak hej tak ste sa mohli akurat trafit 😉
leamax, tak ak mas dlhsie cykly ako pises, tak asi fakt ovulka este len pride...alebo bola teraz cez vikend, ked si si prave nemerala, ale kedze bol muzik doma, mozno ste to vystihli... 😵
ano, cez vikend bol muzik doma a aj snazenicko samozrejme bolo - len to tam neni zapisane 😉
no ja by som sa teda vobec nehnevala, keby ste mali pravdu. ale skor som zmierena s tym, ze to bude asi anovulak. to by bol sok, keby na konci vysli //, ze 😀 😀 😀
leamax...no ved uvidis, nakoniec mozno budete prijemne prekapeni... 😉
juuuj, taka som zvedava...ze co a ako...my sme sa tento mesiac snazili 11, 12 a 16 DC, ja mam cyklus presne 28 dnovy, takze aka nepride mrcha nacas, budete to prinajmensom podozrive.. 🙂
velvet, tak drzim paste, nech sa mrcha neukaze uz najblizsi rok 🙂
velvet a ako si robis nechtiky???,,ja som si objednala lampu na gelove nechty,,tak dufam,ze to budem vediet,,lebo sa mi nechce mesacne davat 20 euracov,,takto by som si robila nechty aj dva aj tri krat do mesiaca
dakujem leamax... 🙂 dnes to asi poistime 18 DC... 😉
velvet, jasne, len to poistite 😉 istota je gulomet 😉 a to by bylo aby nebylo!
😀
vsak ked nebude tento mesiac,nic sa nedeje...ideme dalej, no nie... 😉
jasne. ved aj ja som tak na tom. tento cyklus uz nic nenarobim, takze bud alebo. a ked nie, tak nabuduce 😉
no babky snazilkujete o 106,,ja tento mesiac nic,,snad nabuduci
mafynka....to bude super, ked zacnete buduci mesiac...mali by ste krasny darcek pod stromcek.. 😉
mafy, neboj, mesiac je nic, to tu mas coby dup 😉 a potom mozes snazilkovat o 100 200, nie ze o 106 😉
vsak my sa snazime uz tri mesiace ☹
mafy, my uz rok od...
babule...nebojte...ved to pride skor ci neskor...my sme zacali riadne tento mesiac...
neboj, mafy, co nevidiet si budeme hladkat aj my nase mimka v brusku. nevesaj hlavu 😉
leamax to ma mrzi,,mne sa blizi termin porodu,,a mam z toho riadnu depku,,uz aby som bola zasa tehu ☹
leamax na to sa velmi tesim
mafy..bude dobre, nebojkaj.. 😉
mafy, to ti verim. vtedy aj mna obchadzala riadna depka. na stastie bol vtedy muzik doma a termin presiel ani neviem ako. ono je to teraz u teba vlastne este relativne cerstve, casom to bude lepsie. aj ked ja nikdy nezabudnem...
no bavim sa tym, ze si predstavujem ake to bude, ked budem znova tehulka, ked budem mat brusko velke a tak. a strasne sa na to tesiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵
aj ja sa na to tesim,,ale kazdou mrchou som smutnejsia,ze to uz nie je,,,ale hadam to raz pride

ahoj zuztek...peknu fotku si si dala...juuuuj, nech uz je leto, ze.. 🙂