icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

leamax
28. feb 2010

mafy, pride a coskoro. ved nemozme sklamat zakladatelku tejto temy, nie 😉

velvet26
28. feb 2010

mafynka, to je prirodzene, ze na to myslime..aj ja...kazdy den..co by bolo...ach jaaj.no bohuzial minulost nezmenime, ale mozme zmenit buducnost...ja studujem na www.mamaaja.sk, v sekcii poradna o fraxiparine, pise tam gyndos o tom...

mafynka
28. feb 2010

dufajme,,hadam ma tu nenechate potom samu 😉

leamax
28. feb 2010

mafy, nenechame, urcite. my budeme tehulkovat spolu uz tento rok!!!

mafynka
28. feb 2010

dnes som 21DC,,som zvedava kedy dojde tento mesiac mrcha,,,ovulku mam pocit,ze som vedela,kedy bola,,aspon vytok som mala,,tak uvidime,co ten clostylbegit urobi

leamax
28. feb 2010

mafy, aj ty si bola tento cyklus na clostyle? aku si uzivala davku? aj si bola na folikulometrii?

mafynka
28. feb 2010

idem tento mesiac,,doki na tom trva,,,aj ked nie som moc nadsena,,,na folikoch som bola v novembri,,celkom pozehnane som ich mala,,tak neviem naco to chce,,ale tak skusili sme a nic,,tak skusim takto

leamax
28. feb 2010

a ved ked nejdes na foliky, tak si ides potom len pre recept na clostyl? a ako potom doki vie, ci tvoje vyjecniky na clostyl reaguju alebo nie? ved to sa musi pri nom sledovat

mafynka
28. feb 2010

mi vravela,ze mam prist na 14DC

velvet26
28. feb 2010

babulenky, ja sa lucim pre dnes..
prajem vam este pekny nedelny vecer..papa 😉

mafynka
28. feb 2010

ahoj velvet..pekny vecer

leamax
28. feb 2010

velvet, pekny vecer aj tebe. ahoj

mafy a nebola si?

mafynka
28. feb 2010

no na 14DC v marcovom cykle,,cize cakam na mrchu a objednavam sa

leamax
28. feb 2010

ahaaaaa, ja som nejaka nechapava asi 😀 takze teraz si clostyl uz brala, ci ho este len budes?

mafynka
28. feb 2010

este len budem 😀

leamax
28. feb 2010

no tak uz som aspon v obraze 😀 a v akej davke? uz si to niekedy brala? a preco ti to dali? neovulujes bez toho, ci ako?

mafynka
28. feb 2010

leamax neviem preco mi ho chce dat,,po potrate som prisla k novej doki,,lebo sa mi zdala mila,,ale ako som sa k nej prepisala,tak prisne,ze pol roka nic,a potom sa mam v marci objednat a nasadime clostyl..vravela ze dve tablety,,neviem co to znamena,,foliky som mala pekne aj vtedy na kontrole,,,ale bola som u nej len raz

leamax
28. feb 2010

mafy, to znamena 2 tabletky denne - teda 1 rano a 1 vecer. ale som prekvapena, ze ti ho dava, ked mas foliky pekne aj bez neho. aj ovulku mas v pohode kazdy mesiac, ze? potom mozu byt z toho aj dvojicky 😉

awe
28. feb 2010

caute kocky 😉
este som sa rozhodla, ze sem nakuknem takto vecer, cez vikend sme bli u rodicov a u svokrovcov, tak som bola bez PC 🙂
mafy - co sa tyka toho clostylu, neberie sa len, ked zena nema ovulku? na produkciu folikulov? nie je to zbytocne zatazovat sa horm.liekmi, ked mas ovulku aj bez nich? ale zas dokina hadam vie, co robi 😉

ja idem tento mesiac aj na folikulometriu, nechcem uz nic nechavat na nahodu 😕 tak uvidime, ci bude tato jar plodna, ako sa hovori 😉

mafynka
28. feb 2010

babky aj mne sa to zda zbytocne,,ale co uz,,budem jej verit

awe
28. feb 2010

mafy a kolky den cyklu si?

mafynka
28. feb 2010

dnes 21dc

awe
28. feb 2010

mafy, tak drzim palce, snad sa tento mesiac zadarilo 😉 mozno aj dve, hm? 🙂a cyklus mas pravidelny? inak baby, ja by som kludne brala aj dvojicky 😵

lenkka81
28. feb 2010

ahojte baby, ste tu este?

mafynka
28. feb 2010

tento mesiac som si myslela,ze mam ovulku 20, 21 feb..co bola sobota, nedela,,tak sme snazilkovali len v sobotu,,odvtedy nie,,tak neviem,ci to stacilo,,,,juj aj ja by som brala dve 🙂 a cyklus mam ako kedy,,,no najmenej 31dni

lenkka81
28. feb 2010

ja som dnes 17D cyklu, pokial mozem pokladat to spinenie za menzes...snazenicko samozrejem bolo...ale cyklus mam taký kadejaký takze uvidíme alebo nie 😠

lenkka81
28. feb 2010

baby ja mám obidve svagrinky tehulky 🙂 🙂 🙂 už mám na to troska iný pohlad a som si povedala ked mi nic, tak aspon sa u susedov pobavím...ale moc moc chcem... 🙂 🙂 🙂

lenkka81
28. feb 2010

dobru nocku, idem kukat hokej 😠 😠 😠

awe
28. feb 2010

mafy - neboj, velakrat staci aj jeden sexik, ale spravne nacasovany 😉 iste ste sa trafili 😵 teraz uz len verit, ze mrcha nepride najmenej 9 mesiacov 😉

lenka - ja som mala teraz prvu MS po kyrete a tiez nebola silna, iba prvy den, potom slabucka...ale nic nenecham na nahodu a pojdem do toho tento mesiac naplno 🙂

awe
28. feb 2010

ja uz kaslem na hokej, mna bavi, len ked hraju nasi 🙂