Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj mafynka, aj ja som mala zle jazdy ale len na zaciatku, uvidis, na konci ta to zacne bavit ako mna, ked bol uz koniec vodicaka, a myslela som si ze ho urcite neurobim...strasili nas ze testy budu tazke, nikto nebude radit, ale musim povedat ze vobec to tak nebolo, vsetko prebehlo v pohode a vodicak som urobila.
a prave take co si mysleli, ze to nic nieje, ho neurobili az na 2x.
takze asi tak 🙂
a hlavne pozitivne myslenie...to pomaha
ved ale mne uz ostava len 8 jazd,,to je katastrofa ☹ ☹
babky,,ja dnes 23DC a na intimke som si nasla hnedu skvrnu,,,myslite,ze sa mi uz rozbieha mrcha??,,,tak skoro????,,,to som tak skoro,este nikdy nemala
ahojte 🙂
len tak narychlo....mafynka, nie je to implantacne spinenie? plus tie zavraty, pocity na zvracanie.myslim, ze je to celkom pravdepodobne...drzim palceky, aj v autoskole...ja mam vo stvrtok len druhu jzdu 😝
papa
ahojte baby... 😉
mafynka, neboj, to je normalne...raz sa dari, raz menej...uvidis, testy spravis lavou zadnou a bude z teba dobra vodicka.. 🙂
aaaale, vyzera to zaujimavo...co pises, mozno sa vam zadarilo... 😉 to by bolo super... 😵 taka som zvedava, ze co a ako, bude to teraz veru riaaaaadne napinave... 😉
ahojte dievcata 🙂
mafy, z tej jazdy si nic nerob. ja som mala tiez jednu taku, instruktor na mna cely cas vrieskal a cim viac krical, tym som porobila viac chyb. az som isla domov s placom. a v pohode som urobila skusky. neboj, kazdy ma obcas ten "den blbec" 😉
a mne to tiez pripada ako implantacne spinenie. drzim paste
ahojte kocky,
mafy - neboj, ako ti pisu aj ostatne kocky, autoskolu zvladnes lavou zadnou a potom je ale potrebne kazdodenne soferovanie, aby si sa do toho dostala...ja auto potrebujem k dennodennemu presuvaniu sa, v dnesnej dobe je to fakt potrebne 😉 drzkam palce, ziadny stres, neboj. Ja som mala tiez nervaka instruktora, ked som si robila vodicak, chodila som tam vystresovana a teraz jazdim lepsie ako hociktory chlap 😀
awe, ved to sme vsetky lepsie soferky ako hociktory chlap, nie 😉 ved sa vravi, ze opita zena za volantom je ako triezvy chlap 😀 😀 😀
ale vazne, treba stale trenovat a neprestat jazdit 😉
lemax - veru mas pravdu 😀
to len chlapi si myslia, ze su najlepsi 😉 no je fakt, ze v niecom su nenahraditelni, ze. ale ved co by sme bez nich robili, pravda 😉 ja si bez toho mojho neviem predstavit zivot
ahojte 🙂
jeeej mafy, ty budes tehu 😵 kolko si po ovulke?
pozerali ste tu novu verziu MK? sranda obrazok je tam namiesto fotecky, tu v tejto verzii zahadna ruzova dama, a v novej take vesele dievcatko 🙂
ahojky baby,
ja vás len pozdravím 🙂 Už mám za sebou druhý deň v novej robote, zatiaľ je to ok, len strašne vela nových info a večer bývam taká unavená, že na koníka už ani nevládzem. Časom to bude hádam lepšie. Dobrá správa je, že mám svoj vlastný notebook a môžem si ho nosiť domov, tak sa nebudem musieť hádať s mm o počítač 🙂
ani som nevedela, že je nová verzia koníka. Ako sa na ňu dostanem?
ahoj zuztek 🙂
ja som to pozerala. mne sa to paci. a aj ta moznost ako si tam mozes najst album koho potrebujes. je to presne ako na modrejstreche
a ten obrazok miesto fotecky - to aj ja budem take pekne dievcatko 😵 😀
ivanap6 - to ti verim, ze si vycerpana, mna aj stara praca vycerpava 😉
ja som len zahliadla novu verziu, musim sa tam tiez pohrabat...
mafy - ako dnes? no je to napinave, ale podla mna si najdes // 😵
a vy ako ostatne kocky, uz sa vsetky naplno snazite? my uz naplno tento mesiac 😉 😉 😉
ivanap6, ja byvam unavena aj zo starej roboty 😀 neboj, do toho prides 😉
na novu verziu konika sa dostanes hned na hlavnej stranke tejto verzie
dakujem, no to som riadne slepá 😀 alebo prepracovaná! Idem priamo do našej témy, nič iné si nevšímam 😅
Aj noví kolegovia, nové prostredie, nové systémy, všetko nové, uf je to pre mna trošku stres. Dakujem za povzbudenie 🙂
Idem kuknúť panelák a spinkať
papa
dobru noc, ivanap6
ja idem kukat ordinaciu a tiez potom do hajan
dobru nocku vsetkym
idem aj ja, dobru 😵
ahojte kocky,,no ja az teraz prisla z roboty,,nemam odvahu ist na wecko,ze co a ako 😀 ale zjedla by som aj konaaaaaaa 😀 😀 juuuuj ale nadeje si nejdem robit,,a som nejakych 10,11 dni po ovulke,,,co to znamena?
ahoj mafy, vajicko sa zahniezduje na 7.-10. den po uvulke, vtedy moze byt aj implantacne spinenie a prve priznaky tehu 🙂
ak by si si merala BT tak moze byt v den implantacie mierny pokles a potom sa teplotka uz drzi pekne hore a vysledok je tehu 🙂
noo,,skoda,,nemeriam ☹ idem kuki na wecko
to by si mala dost kratku LF kebyze to uz mala prist MS...
cista vlozka len maly fliacik,,taky do hneda,,,vytok biely stale,,ale uz meni farbu,,taky sivy zacina byt,,,babky,teraz budte mudre 😀 😀 😀 😀 ja som z toho jelen
mafy, treba pockat do zajtra, rano budes mudrejsia 😅 pomaly by si uz mohla aj testnut, hm?
zuztek,,testla som asi stredu,alebo stvrtok,,,a bol negativny,,tak teraz neviem,ci bolo skoro,,alebo ako,,,som sa nechala uniest nooo
jasne, ked si teraz 10-11DPO, tak stvrtok bolo skoro 🙂 ale najblizsie dni by sa uz mohlo nieco objavit 😉
zuztek,myslis??,,,,mam ist zajtra kupit testik??,,,ked ja sa bojim,ze sa zasa sklamem,,len v kutiku duse taaaaak silnooo dufam
urcite si zajtra kup, najlepsie dvojbalenie 😀 a testnes stvrtok rano 😉
juj, uz by som najradsej aj ja testovala, ale este je tiez skoro 😅

jaj mafynka klud.....mne to v autoskole tiez velmi neslo ale spravila som vodičák a potom som ešte svokre nabúrala auto......a to bola skoda 70 tisic.....manžel so svokrou to zobrali super......vraj ked sa nikomu nič nestalo tak sa nič nedeje......a to som si hovorila,ze to bola moja posledná cesta........a teraz jazdím a netvrdím,ze som vynikajúci vodič ale som opatrná a jazdím...........držím palce