icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

raddushka
2. jan 2010

Velvet, taky nám to tehdy vyšlo na první pokus. Bylo to přímo neuvěřitelné. Pak bylo všechno krásné, na utz začalo být srdíčko, všechny testy byly ok, pak přišlo první kopání, bylo to nádherné - a vzápětí.. vše zkončilo. Už po zbytek našich životů to stvořeníčko budeme mít v srdcích. A i když je to smutné, je krásné že aspoň tu chvilinku tady s náma byl.

Jsou tady mezi vámi už i nějaké čerstvé těhulky? Podařilo se už některé 🙂 ?

velvet26
2. jan 2010

mne sa babo praveze nezmensilo, len prestalo rast a bit srdce..no bolo vidiet, ze sa zacinaju bunky rozkladat...a to som uz aj ja ako laik pochopila, ze neda sa nic robit...
jajci, mohla by si podla mna dat si urobit hematologicke vysetrenie, ze ci nemas nejaku mutaciu, co by to mohla sposobit, vtedy sa moze stat, ze je babo zle vyzivene...hm..

velvet26
2. jan 2010

radduska, zatial nie su medzi nami tehulky, no uz su aj nejake nadejne, tak mozno sa dozvieme coskoro, ze to niektorej vyslo...janirejka a cukruska su uz aktivne snazilky a aj jarulai a lenka....tak uvidime... 😵

jojci29
2. jan 2010

Kazda strata zelaneho dietatka je strasne bolestiva ci uz v 5 alebo 20 tt.Ale dolezite je ze dokazeme otehotniet.Musi to byt strasne ked niekto sa snazi roky a nic.Ja mam odlozene vsetky ultrazvuky a tehotenske knizky ale doteraz som sa neodhodlala na ne pozriet.Vecicky ,postielku a vsetku vybavicku sme odniesli svokrovcom.Alw dufam ze ju coskoro donesieme spat.Ako sa pripravujete na nove tehu.Neviem od kedy mam brat baby plan.Pri prvom tehu som ich nebrala,ale teraz nechcem nic zanedbat.Vitaminy som brala az po otehotneni,ale aj tak nepomohli.

lu.lu.
2. jan 2010

jojci-ja beriem femibion800, ten je asi najlepsi, potom femikvapky a sem tam alchemilkovy caj

lu.lu.
2. jan 2010

myslim, ze ked zacnes 2-3 mesiace pred snazilkovanim,tak nic nepokazis 😉

velvet26
2. jan 2010

jojci...neboj, coskoro si pojdete vecicky zase zobrat spat... 😉
vitaminky uz kludne zacni brat, mali by sa najlepsie min. 3 mesiace pred otehu...ja beriem femibion 800 a aj dalsie kocky co su tu...calibrum baby plan som brala, ked som bola tehu, no presedlala som na ten femibion..ten je vraj lepsi...lebo ta kyselina listova je v takej forme, ze ju uz telo nemusi premienat, ale hned zuzitkuje, co pri inych tabletkach vraj nie je.tak skus ten, len je drahsi, 397 skk...este na koruny 😅

velvet26
2. jan 2010

a tiez ako lu.lu aj femikvapky a zensky caj s alchemilkou...inak, teraz ma napadlo, ze dnes som na kvapky, zabudla, tak si idem dat.. 😉

micicka
2. jan 2010

tak už som späť, idem vás prečítať 🙂

raddushka
2. jan 2010

Jojci vitamínky klidně začni brát už teď. Tělo se aspoň připraví. Máš pravdu, aspoň dokážeme otěhotnět. Teď si jen nachystat spokojené bříško aby se do něj miminku chtělo nastěhovat a věřit že to bude vše v pořádku.

raddushka
2. jan 2010

Velvet a vy se o mimi snažíte? 🙂

janga
2. jan 2010

Boooze bola som v sprche... a kolko vy stihnete za tu chvilu zapisat 🙂
Inac aj nam sa to vtedy podarilo na prvy sup... som zvedava, kolko nam to bude trvat teraz...
Ja som si vtedy robila dennik - nalepila som testy aj fotky zo sona, zapisovala som co nove... a mam ho stale, a ani ho nikdy nezahodim...

velvet26
2. jan 2010

radushka, no my sme vcera nejako zariskovali, som len dva mesiace po kyrete...a mala som len 1 menzes..no uz nebudem pokusat osud, pockam si este na dva menzesy a potom...pravda, ak dojdu... 😀

lu.lu.
2. jan 2010

tak sa mi vidi, ze sa nam takmer vsetkym zadarilo na prvy sup, verme, ze to tak bude aj nabuduce... 😉

idem umyt riad....

cukruska1920
2. jan 2010

Ahojte... sme boli doobeda pozriet postel a potom sme boli u krstnych...co porabate?

raddushka
2. jan 2010

janga i já mám takový zápisníček. Nic z té doby nezahodím. Můžu se zeptat jak je dlouho co jste přišli o mimčo? a víte co se stalo? a už se snažíte?

janga
2. jan 2010

velvet podla mna by sa nic nestalo, aj keby sa vam zadarilo... ved co, ked sa citis dobre, vtedy si podla mna pripravena...

velvet26
2. jan 2010

janga, dennicek urcite nezahadzuj, ved coskoro v nom budes pokracovat.. 🙂
a naozaj je super, ze vieme, ze sme plodne, ze v tom problem nemame, ved kolko je tu smutnych tem, ohladne umeleho oplodnenia, neplodnosti muzov a videla som aj temu, ze mame nahradnu matku...tak to si neviem ani predstavit...ake su to problemy, tak v podstate mame stastie.. 😉

raddushka
2. jan 2010

Velvet a můžu se zeptat ve kterém tt jsi byla když jste o malinké přišli?
Jinak my se teď snažíme už čtvrtý měsíc a zatím nic. Ale teď 6. - 7. možná napíšu že už je vše jinak 😉 .. kéžby 🙂

janga
2. jan 2010

raddushka stalo sa to v septembri - doktory mi nevedeli povedat pricinu, vraj sa ani nemam pytat, ze to nikto nevie... Snazit sa nesnazime, ale dajme tomu, ze to nechavame na nahodu... len ta cysta ma stve 🙄

velvet26
2. jan 2010

jojci, inak ked chces, poslem ti do ip tel. cislo na mobil na ilavskemu, mohla by si mu zavolat, ze ci ta zoberie..hm? 😉

micicka
2. jan 2010

no baby veru som vás neprečítala, len tak prebehla.

oči otváram koľko nových dievčat je medzi nami. aj keď sme všetky zažili to smutné, teším sa, že sa rozrastáme v tejto novej a hlavne pozitívnej téme a teším sa, keď sa začnú sypať prvé tehotenstvá 😀

jojci29
2. jan 2010

dakujem.Nevedela som o tychto pripravkoch.V pondelok idem nakupit.raddushka vy sa uz snazite?po akej dobe?
Citala som na fore pribehy bab ktore si pockali 6 mesiacov a potratili znova a niektore necakali viac ako 2 cykly a porodili zdrave deti bez problemov.Mne povedala kamaratka doktorka ale nie gynekologycka ze ona by cakala 1 cyklus a skusala by.Telo si same rozhodne kedy je pripravene.

velvet26
2. jan 2010

radushka, ja som nebola tak daleko ako ty, v 10 tt.no babo ukoncilo vyvoj na konci 9 tt..takze tak...

micicka
2. jan 2010

jojci ono je to asi individuálne, niekto hneď po mesiaci má bezproblémový priebeh ale druhý nemusí mať a rovnako to môže byť aj po 6 alebo 12 mesiacoch. bohužiaľ tu rozhoduje príroda, takže keď sa budeš na to cítiť, hurá do toho 😀

janga
2. jan 2010

no ale poviem vam, brucho mam po tychto sviatkoch ako v 4.mesiaci 😀

micicka
2. jan 2010

no janga tak to sme všetky na tom asi rovnako 🙂 si myslím, to už trénujeme 😀

raddushka
2. jan 2010

Jojci my jsem čekali 4 cykly. V prosinci/decembri jsem si zašla na gyndu, zkontrolovat jestli jsem ok, doktor po všech vyšetřeních řekl že jo a že už mám přijít s tím že jsem zase v tom 😀 , tak snad ho nezklamu. Nechala jsem si udělat i genetiku, tam je vše ok, tak snad se nám zadaří.

velvet26
2. jan 2010

veru micicka, ako pises, je nas tu vela, rozrastame sa...no to je ale fajn, ved nas tu bude potom tolko vela tehuliek a to uz bude ina veselsia debata..to tu bude frcaaaaaaat... 😅 🙂

micicka
2. jan 2010

no raduschka, tak teda ozaj nesklam dokiho a čo najskôr ho prídi pozrieť 🙂