icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
6. mar 2010

za dva tyzdne zhruba,,no len jazda trva na skuskach dakych 20 minut,,a ja kym sa rozohrejem a najdem si miesto,tak prebehne aj hodina,kym zacnem jazdit v pohodicke,,no nehrozi,ze to urobim,,ja som stresmen

no beriem to uvolnene,,dozviem sa rano,,vsak ako kamoska povedala,,je to len papierik a nie je na nom jasna ciarka,tak to zatial beriem tak,ze nie som

leamax
6. mar 2010

mafy, ja som tiez stresmen a urobila som na prvy sup. neboj, zvladnes to 😉 a keby aj nie - nebola by si prva ani posledna 😉

no rano, len co oci otvorim, hned sme skocim a budem cakat novinky 😵

mafynka
6. mar 2010

no rano vstanem asi okolo pol deviatej,,a o deviatej mam jazdu,,takze sem dojdem okolo jedenastej az,,,tak zas skoro nemusis rozliepat oci 😀 😀 😀 no uvidime,ci vydrzim do rana 😀 a ty sa mas ako?

awe
6. mar 2010

mafy - no ja hned ked sa rano zobudim pozriem na rozlustenie tvojh pribehu 😉 som fakt zvedava, ale mam tusaka, ze zajtra uvidis silne // palicky 🙂
a neboj, aj vodicak zvladnes, vsetci sme to zvladli 😉

co porabate kocky? my sme dnes boli od obeda po nakupoch....som utahana ako kon 😝 dala som si sprchu a budem rada, ked si sadnem a vylozim nohy 😉 zajtra chcem poupratovat, lebo dnes nestihacka a zasa tu mame pondelok, tie vikendy vzdy tak rychlo zbehnu....v pondelok mam aj kontrolnu folikulometriu, tak uvidime, ci budem mudrejsia 😕

leamax
6. mar 2010

zas sa neboj, ze ja by som vstala skor ako ty - to cez vikend u mna nehorzi 😀 😀 😀 do tej 11 nejako vyydrzim 😉
ja vsetko po starom - sama doma este tyzden a muzik dojde akurat zarovno s mrchou 😠 este dobre, ze je doma tyzden, tak aspon nejake 2-3dni bez mrchy stihneme 😉

mafynka
6. mar 2010

tak sama doma,,my kukame telku,kazdy pri svojom pc,a mazname sa s havinom

awe
6. mar 2010

lemax - to nevadi, aj tri dni dobre nacasovane pomozu 😉 😉 😉
mafy - a akeho mate havina?

awe
6. mar 2010

kocky, idem sa navecerat, potom pribehnem 🙂

leamax
6. mar 2010

mafy, aka idylka 😉 😵
awe, ja som unavena ani som nebola na nakupoch 😀 ale poznam to - dufam, ze bola tvoja polovicka s tebou, nech vie, ze aj nakupy dokazu riadne unavit. lebo vacsina chlapov tomu neveri.

leamax
6. mar 2010

awe ano, aj tri dni pomozu. ale nie hned po mrche, ked mavam ovulku az na cca 17DC. ale aspon budeme spolu a to mi staci 😵 😵 😵 😵 ja sa uz taaaaaaaaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkkkkk tesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm

leamax
6. mar 2010

a dobru chut k veceri 😉

mafynka
6. mar 2010

mame rodezskeho ridzbega,,ma 4 mesiace,,tak je s nami izbe,,juuj nedala by som ho za nic,,

mafynka
6. mar 2010

leamax ja by som si nevedela predstavit,keby moj chodil na tyzdnovky prec,,mne stacilo,ked bol v nemke tyzden

leamax
6. mar 2010

to poznam, z neho bude riadny dlhan. ale pekny 😉

mafy a co si pomozeme? sme radi, ze ma robotu? keby si dnes mohol clovek vybrat.aj my by sme boli radi, keby sme stale spolu.

mafynka
6. mar 2010

veru,,dnes je to s robotou tazke

leamax
6. mar 2010

baby, nepozerali ste toto?

http://www.profitrade.sk/

ja nad tym normalne rozmyslam, ze by som si kupila 😉

mafynka
6. mar 2010

leamax uz som o tom pocula,,ale nerozmyslala som o tom

leamax
6. mar 2010

ja hej, lebo ma nebavi nosit este aj teraz tielko, toto by sa mi pacilo. len sa mi to zda dost drahe 😖

awe
6. mar 2010

lemax - veru, muzik bol so mnou, s tymto on problem nema, tasky by mi nikdy nedovolil tahat 😉 a boli sme este aj nejaky nabytok do tretej izby (buducej detskej)pozerat, chceme ju zariadit, lebo teraz je to len sklad 😀

veru, s robotou je to v dnesnej dobe tazke...clovek si nenavybera 😒

idem kuk na ten link, co si poslala - ja tielko nosim dennodenne, od kedy ma raz seklo a bola som dva tyzdne PN bez moznosti pohybu 😖 ale toto sa mi paci...

mafynka
6. mar 2010

je to zaujimave,,,ja som tuto zimu prisla na chut body,,mam kopec farebnych, tak ich striedam,,a na to si davam svetre pod zadok s kratkym rukavom,,celkom sa mi to zapacilo,tak som na tom frcala celu zimu

awe
6. mar 2010

ty brdo, to je riadne drahy spas 😕

leamax
6. mar 2010

no uz som zase tu - som mala muzika na skype 😵 😵 😵
je tu niekto?

no ved to, ze je to dost drahe. ale nieco take by som chcela, tak skusam hladat aj na inych strankach 😉

leamax
6. mar 2010
awe
6. mar 2010

ja tomu nerozumiem, kus latky a take nekrestanske prachy za to chcu, clovek by si to aj kupil, ale za tie peniaze??? ak najdes nieco vyhodnejsie, daj sem link, celkom ma to zaujalo 😉

leamax
6. mar 2010

no ved prave ze ani ja tomu nerozumiem. preco je to take drahe 😠 ani neviem pod cim to mam hladat, co zadat do vyhladavaca - ako sa to vlastne vola?

mafynka
6. mar 2010

tak ja uz po sprske, juuuj tak som sa uvolnila,,co kukate v telke?

awe
6. mar 2010

to prve co si poslala, bol pas na krize, toto druhe je tehotensky, ale je to jedno, lebo aj tehotensky sa da pouzivat aj normalne. Len mam obavy, ci sa to nebude stahovat dolu, vies pri pohybe a tak...tielko predsalen funguje na inom systeme.. 😕

leamax
6. mar 2010

awe, nasla som aj stranku, kde to je ako tehotensky pas a lacnejsie. skoda, ze nemam take brusko

http://www.mojamoda.sk/e-shop/tehotenske-pasy/v...

ja mam zapnutu tu komediu na markize

idem aj ja hodit sprchu, hned som tu 😉

mafynka
6. mar 2010

leamax,ale coskoro budes mat brusko 😀

awe
6. mar 2010

lemax - tie teotenske su peknucke, take si kupim isto, ked budem tehulka 🙂

dufam, ze tu este budem, ked sa vratis, lebo som dnes taka utahana, ze uz len cakam, kedy odpadnem do postele.