icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
7. mar 2010

ahoj lulu

velvet26
7. mar 2010

mafynka...teeeeda... 😀 no vidis, ty tu vyplakavas...a ciarocka je na testiku...mne sa to hned nezdalo.. 😅
super, drzim ti palceky....a to si uz aj mamine povedala?
no my sme uz najedeni, ideme off...
tak majte sa babule..

leamax
7. mar 2010

mafy, no vidis 🙂 ja sa taaaaaaaaaaak tesiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmm s tebou. ja som to vedela, ze to tak bude
a slaba je preto, ze si testovala skoro, uvidis, ze budes mat riadne dialnice v stredu 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

leamax
7. mar 2010

a dobru chut k obediku vsetkym

mafynka
7. mar 2010

veru,tak ona bola zdravotna sestra,tak sa pytam,co mam robit,,ale este vraj doki ma cas,,no neviem,ale radsej zajtra volam

leamax
7. mar 2010

mafy, ja som viac nedocakava ako ty 😉 😀 a maminka co na to, ze to vie prva?

mafynka
7. mar 2010

tak berie to zatial volne

leamax
7. mar 2010

neboj, tentoraz to vsetko dobre dopadne. urcite!

mafynka
7. mar 2010

juuj dufajme,,,tesim sa velmi,,ale sa aj bojim

leamax
7. mar 2010

no to ti verim. ale urcite sa viac tesis ako bojis 😉 ja sa tesim akoby som ja mala tie // 😵

mafynka
7. mar 2010

tesim,,jasne,ze tesim,po nicom viac netuzim,,,ale kym neprejde tych 12 tyzdnov, v ktorom som potratila,tak sa asi bat neprestanem

leamax
7. mar 2010

mafy, ved to je pochopitelne. tak to bude prezivat kazda z nas, co sme si to zazili.

joj, ja sa tesim ked si uz aj ja konecne znova najdem tie vytuzene //. uz aby to bolo 😵

mafynka
7. mar 2010

leamax, na to sa tesim aj ja,,,tak babule co ste spinili,,sup sup,nenechavajte ma v tom samu 😀

zuztek
7. mar 2010

ahojte 🙂

mafy, blahozelaaaaaaam, vedela som ze dnes to vyjde 😉 vsetko tomu naznacovalo 😉

zuztek
7. mar 2010

a budes dalej chodit do robotky, ci sa das PN?

mafynka
7. mar 2010

no ja mam dennu skolu,,ale to len cely den v pondelok,,,a utorok,,,inak nic tazke,,a robotu mam kazdy vecer dve tri hodinky,,takze PN asi nema zmysel

zuztek
7. mar 2010

a vies asi ktory den si po ovulke?

zuztek
7. mar 2010

lebo ja som sa dnes neodvazila testovat, zda sa mi este skoro, necham to asi na utorok... okrem toho nemam ziadne priznaky, ani spinenie... 😖 tak sa zacinam zmierovat s tym ze tento mesiac ni z toho, ale nevadi, dalsi mesiac je pred nami 🙂

mafynka
7. mar 2010

zuztek viem presne,,ovulku som mala 20, 21,,,som vtedy znasilnovala polovicku,lebo moc sa do toho nemal 😀 😀 😀

zuztek
7. mar 2010

jaaaj, tak ja o take 3-4 dni neskor, tak asi ten utorok by som mohla skusit, medzitym aj teplotky budem merat tak mozno mi aj to nieco povie...

awe
7. mar 2010

ahojte 🙂
mafy - ja odpadnem z teba, najskor smutis a potom predsa....ja sa tak velmi s tebou tesim 😵 😵 😵 a presne, ako pisu aj kocky, este si pred mrskou, preto je ciarka slabunka, to je super, ze vobec je, lebo pred mrskou malokomu ukaze 😉 uvidis, o take dva-tri dni tam bude hruba dialnica ako svet 🙂 a kup si mamatest (dva pruzky v jednom baleni) ten je najlepsi 🙂

zuztek - drizm palce, nech si dalsia v poradi, kym nepride mrska, vzdy je nadej 😉 nie vzdy musis mat priznaky, viem podla seba, ked som bola tehulka.

velvet - tak teda ty budes dalsia, ktora nas tu bude najblizsie dni napinat? 😉 drzkam palce aj tebe, nech mrska nedorazi 😵

ja som dnes 14DC, zajtra kontrola folikov, tak uvidim, snad budeme mudrejsi, snazilkujeme o 106 uz od 9DC 😀
inak baby, som rada, ze konecne sedim, cely bytik som poupratovala, okna umyte, moze prist jar 😵

cukruska1920
7. mar 2010

Ahojte....jeeej mafy...co to citam...takze predsa...super... tesim s s tebou.... juj... zmen si pas...a kedy sa chystas k doktorovi?? dievcata len tak dalej

mafynka
7. mar 2010

awe aj mna porazi zo seba,,tak najprv si to zle kuknem, ja slepuch,,a od rana tu placem, ze to nevyslo, ze uz na vsetko kaslem a nervozna som bola ako pes, a taakaaa nestastna,,,a potom ho idem zahodit a skoro som odpadla,,,ale este mi to ani nejak nedochadza,,nechcem sa tesit velmi,,trochu sa aj bojim,,

takze ako vyzera sumar??

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...sumar vyzera tak ze si tehotnaaaaa 😵 😵 😵 😵

mafynka
7. mar 2010

cukrus,,ale ja myslim celkovy sumar,,,ktora aky sme den cyklu,,co tu uz niekto pisal 😀

cukruska1920
7. mar 2010

mafy...aha...tak to netusim.....

awe
7. mar 2010

mafy - verim ti, ze mas strach a ze sa bojis naplno tesit, ale poviem ti jedno, mysli pozitivne, nepripustaj si negativne myslienky, vsetko tentokrat dobr dopadne a o 9 mesiacov budete traja, uvidis 😉

a daj testik do albumiku, nech kukneme 🙂

mafynka
7. mar 2010

cukrus co si mam zmenit???? 😅 inak drahy okolo mna chodi,ze budem tehotna,lebo co sme sa vratili z prechadzky,tak som uz papala tycinky, piskotky, cokoladku a teraz mi zbehol este ziat reznik z obeda,,tak na mna kuka,ze co furt jeeem 😀

awe
7. mar 2010

mafy - pas, to je to, co mas pri fotecke - cukruska tam ma uz 7tt 🙂

cukruska1920
7. mar 2010

daj si hore v nastaveni....kliknes si datum poslednej menstruacie a dlzku cyklu a das ulozit profil....a pri mene ti bude pisat v ktorom si tyzdni 😉