Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
cukrus papam femibion 800
to je dobre...ja tiez... 😉
babulky, veru, papajte kyselinu listovu, ta je dolezita. najlepsi je femibion - tam je uz v rozlozenej forme a teda ak ju nahodou vase talo nevie rozlozit, tak ju moze prijat len takto. ja som to tiez nevedela, ze ju neviem rozlozit.
mafy, dakujem, budem dufat a modlit sa, nech si najdem tie dialnice 😉
lea...a ako si zistila ze ju nevies rozlozit?
neviem,,mala by som brat aj nieco ine??,,,inak beriem k tomu aj zelezo a selen,,nemala by som vysadit?
cukrus, to mi zistil moj gyndos. s tym suvisi aj ten MTHFR heterozygot. ale neviem presne ako to zistil. tak ci tak - len urobite dobre ak ju budete brat uz v takejto forme. lebo ak nahodou by ste ju ozaj nevedeli rozlozit, tak sa budete zbytocne napchavat tou nerozlozenou listovkou, vasmu telu bude aj tak chabat.
neberte to ako reklamu na femibion, chcem len aby ste boli zdrave a mali aj zdravucke babatka. keby som vedela, ze existuje aj iny pripravok z takouto rozlozenou listovkou, tak vam odporucim aj ten. no viem len o tom femibione
mafy, neviem - zelezo by ti nemalo ublizit, ale ten selen neviem
ja blba, az teraz som zbadala, ze ved vy ho beriete obidve 😀 😀 😀 😀
a ze mafynka je slepa 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
ozaj, dnes mi napisali, ze objednavka na tie pasy sa mi uz vybavuje, tak zajtra mi to snad uz poslu 😉 😵 sa tesim, ked mi dojdu 😵
lea...aha...to mam aj ja
ja som brala pol roka 400vku,,,a pred mesiacom som si kupila 800,,zdalo sa mi to lepsie,,tak ho poctivo papam,,,brala som aj babyplan calibrum,,ale to dako sa mi nepacilo,,baby mne sa uz tak nechce ucit ☹
mafy, ale medzi tou 400vkou a 800vkou je rozdiel. ta 400vka este nieco ine obsahuje, neviem, ci ti to teraz bude stacit. a to si si 400vku kupila sama od seba, ci ti ju kazal lekar?
mafy...femibion 400 sa ma brat az od 2 trimestra az dokonca tehu
doki mi kazala 400vku brat spolu s calibrom
cukrus a teraz je dobre,ze beriem 800 alebo nie?
kocky, ved ja som od unavy zaspala a az teraz som sa zobudila 😕 😕 😀
mafy, cukrus - femibion 800 papam aj ja, predtym som brala calibrum.
mafy - super, pekne ti tam tyzdniky svietia, ake zlate 😉
lemax - pozrela som tie pasy, co si si objednala, je to supis, ja objenam hned, ked budem tehu 😉 sa mi to aj paci, take farebne a aj ked mas inej farby vrsok, mozes pekne dokombinovat 🙂
mafy..hej...800 je dobra...
presne, ako pise cukruska, 400 sa uziva az od 12tt tehotenstva 😉 pred otehotnenim az do konca 1. tirmestra femibion 800.
mafy, ak ti to kazala doki, tak by si to podla mna brala aj dalej. jedna moja znama to brala stale - pred tehu a aj pocas celeho tehu az do konca dojcenia. neviem, radsej sa spytaj na to. ona mala zase inu poruchu ako ja, tak jej kazal doki toto uzivat
awe, ja myslim, ze ten pas by si vyuzila aj teraz. mne sa normalne snivalo, ze mi fuka na krize, tak som si natiahla pas a rano som sa na ne uz taaaaaaaaakkkkk tesila 😀 😀 😀 😀
baby inak nie ste niektora z BB??
lemax - inak rozmyslam nad tym, ci aj ja neobjednam...
mafy - nie, ja nie som z BB 😉
ja nie som z BB 😉
awe, objednaj, podla mna je to dobra vec. mna uz nebavi nosit tielka a aj tak mi tielko vzdy vyskoci a na krize mi fuka. podla mna nebudeme banovat 😉
kocky, uz davno som tu nevidela snazilkunt, ona ma v albume tu nasu tabulku, trebalo by ju aktualizovat, ved nam pribudaju tehulky ako huby po dazdi 😵
Prosim vas nevie mi niekto s vas tu poradit som v cykle ivf a zajtra mam ist na transfer embryy a dnes som si robila test tehotensky jedna ciarka bola vyrazna a ta druha veeelmi slabo viditelna ale bola ma niekto taku skusenost .prosíííím reagujte
leamax - tak sa v tom idem pohrabkat a objednam 🙂
kocky, idem sup sup do sprchy a vlasy umyt a za taku pol hodku som spat 😉
klaraema - nemala si pichuty pregnyl alebo choragon? z toho ta druha ciarka, je to umely progesteron 😉
awe, budeme spolu chodit s pasmi 😉 😀
bodaj by sme uz boli aj my medzi tymi tehulkami, vsak awe 😉
klaraema, ja ti neporadim, v tomto sa nevyznam
leamax - budeme nosti pasy, aby sme neprechladli a ja viem, ze coskoro sa aj my dve spolu s pasmi pridame k ostatnym tehulkam za tejto temicky, uvidis, ja to citim v kositach leamx 😵 😵 😵
no, utekam do tej sprchyyy.... 😀
awe, utekaj do sprchy, idem aj ja 😀

mafy..ja tiez tak.. papas kyselinu listovu?