Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lenkka - chod k doki, mas to najistejsie, nech ta pozrie...
mafy - a co prekladas?
mafy, ozaj, mozem sa ta spytat uplne akoze od veci? ake mas teraz nalady? lebo ze niektore tehulkyy su nervozne a vsetko ich rozculuje a ine su plne euforie a lubia cely svet 😀 😀 😀
lenka - netreba sa prilis sledovat, to je pravda...ale zas sa to neda, ked velmi tuzime po babatku, vsak?
ahojte snazilky a tehulky 😵
lenkka- no a nemohla si mat ovulaciu 21,22DC? 😕
ahoj lu.lu 🙂 ako? zavesy pre Leona kupene?
awe, veru si ho moc neuzijem, preto si uzivam, ked je domka pri mne ten tyzden. no v podstate som si uz asi aj zvykla. boli casy, ked mi chodil na 3-6tyzdnov a doma bol cca 4dni aj s cestou. to sme este neboli manzelia a byvali sme u nasich, takze som nebola sama. ale co narobime 😖
ahoj lulu 🙂
este pockám do mršky...aj ked teraz moja svagrinak je tehulka a hovorila ze mala menzes len dva dni...a potom zrazu nic a hned vedela ze daco sa deje,,,ja dost nerozumiem tomu spineniu slabemu...nechcem si nahovarat ze by som mohla byt teh, skor to bude podla mna nejaká porucha...aj ked som si test nerobila od 15,2
awe- ved typicka ja, ideme kupovat zavesy a prideme domov uplne s niecim inym 😀 , nemali nasu velkost, lebo mame velke okna na celu sten, tak ich budeme musiet objednat, ale aspon sme mu kupili taku makkucku modrucku deku,vankuse a dvd 😀
lenkka - pockaj do mrsky a ak nedorazi skus testnut 😉 mozno budes dalsi a vporadi v tejto temicke, juj 😵
lenka a co tak predsa len skusit test? ty si namavala pocas tehu vytok?to kludne moze byt 😉
veru veru, nejako samo ide to sledovanie...aj ked si to nechce clovek moc pripusat tak aj tak kazdý den zapísem do kalendára co sa deje...lulu ahooooj...no prisám vacku ja neviem....
lulu - ja som taka ista, vzdy ked ideme nieco kupit, bud prideme s uplne niecim inym, alebo s tym, co sme chceli + s kopou inych veci 😉
lenkka- radsej skoc k lekarovi, ja by som tiez najradsej, len tu je to o nicom, tak cakam, kedy pojdm na sk, chceme ist po velkej noci, tak som zvedava, co nove-to uz mozno aj tehulka budem 😅
leamax-tak to je tazke, snazit sa o mimco,ked manzeli je tak malo doma...treba naplanovat, aby prisiel cez ovulku 😉
lulu - a ako sa citis? nejake priznaky?
a to len ja vzdy kupujem to, co som si naplanovala 😀 😀 😀 samozrejme, ze si tiez k tomu donesiem vzdy nejaky bonus 😉 😀
inak, baby, vyzera to tu na pekne plodnu jar 😉
leamax - veru, najplodnejsiu jar 😀 vsak tak to ma byt 😉
...som si povedala, ze sa nebudem stresovat a daco si nahovarat, je tam viacero moznostííí 😀 😀 😀 keksík bol...aj v strede cyklu aj ked som mala ten výtok...pre istotu som to poistila
lulu, keby to planovanie zaviselo od nas, tak je doma na kazdu ovulku 😉 😀 ale ved vzdy chodil prec a podarilo sa. a je kopec inych pripadov, ktorym sa podarilo aj pri takychto dlhych turnusoch. napr. jeho kolega ma aj teraz cerstve mimko 😉 len to hold dlhsie trva 😖
awe-my este aktivne nesnazilkujeme, ale tento mesiac sa mi ms vliekla 14 dni, a teraz mam 2 dni pred ms a uz zase spinim 😖 ,tak neviem,radsej by som zbehla k lekarovi....som googlila a mohla by som mat nizky progesteron a vysoky prolaktin,ale tu ta na HP neposlu a na sk som asi tyzden, to tiez neviem, ci by m HP spravili, sa robia opakovane odbery tusim 😒
lulu, HP sa robi na 3DC a na cca 23DC, takze asi si ho nestihnes dat urobit 😖 ale skoc urcite k dokimu
lulu - tak s tym treba ist jednoznacne k lekarovi, 14 dni MS je strasne dlho 😒 HP sa robi opakovane a musis to mat naplanovane presne, tusim je odber na nejaky 5DC a potom o nejake tri dni, ci ako, no uz si nepamatam....
leamax-na 20.3. som tu objednana na ultrazvuk, mozno budem mudrejsia...
leamax - jasne, ze sa zadari, a niekedy sa zadari aj mimo ovulky, ved kolko je takych pripadov 😉
ono to nebolo 14 dni, krvacala som asi 4 dni, potom uz len spinenie s nejakymi prestavkami, ale aj tak...
lulu, kazdopadne chod a nech ta riadne vysetri. ved take dlhe krvacanie urcite neni v poriadku. sa divim, ze si neskocila k nemu uz po 10dnoch krvacania.ale uz netreba nad tym lamentovat. ale urcite mu to spomen
lulu - presne tak, pre istotu chod k lekarovi, ked budes na SK, nech si kludnejsia.
awe, mamina mi dokonca spominala nejaku jej kamaratku, co ma 3deticky a vsetky 3 sa im podarili urobit pocas mrchy 😉 takze nadej je vzdy.
leamax - aj tu na konikovi je vela takych kociek, ovulka je istota, ale predtym aj potom - vzdy je to na prirode 🙂
kocky, zajtra je uz pondelok, mne sa tak nechce ist do roboty, ked ten vikend vzdy tak rychlo prejde 😠

awe no ja neviem ci bola ovulka, alebo nie lebo vytok som mala sa mi zdá celý cyklus...taký ako ovulacný...asi fakt cim viac sa clovek sleduje tym horsie...