Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no uvidíme moniquie ako to dopadne 😀 budeme ako divé šelmy 😎
ahojte 🙂
jeeej, snazilkant, to je super ze vsetko je ok 😉 este keby sa ozvala aj janirejka a lenkaxy aby sme vedeli ze vsetky nase tehulky su v poriadku...
micicka - ureaplasma sa zvycajne vysetruje aj s mykoplazmou a chlamydiou, robi sa ster z posvy, cervixu alebo uretry (to vacsinou u chlapov), staci sa preliecit ATB, ale dobre by bolo vysetrit aj partnera
ahoj zuztek, no kde si toľko, už čakám na tvoj odborný výklad 😉
chlamydiu mi tiež dal vyšetriť a asi aj mykoplazmu, pretože hovoril, že aj tie tam sú nejaké. dostala som ATB 2x3 tabletky + vaginálny gel, po vybratí si dám 1 týždeň pauzu a potom ešte raz, ale už asi iba tabletky...
polovička si má ísť dať tiež predpísať antibiotiká, nehovoril, že by mal ísť na vyšetrenie, ale ked ich už bude brať, tak sa vylieči
ahoj mici, tak tak, preliecte sa obaja, potom kontrolny odber, a sup na to 😉
to som sa aj dr pýtala, že či bude treba ešte potom skontrolovať, či je to vyliečené, a povedal, že kontrola sa nerobí hned za mesiac, ale potom zase, že ked sa chystame na tehotenstvo..... ved uvidim, este mam cas minimalne dva tyzdne, potom este hemato a potom sa s nim porozpravam podrobne, myslim, ze by neriskoval, aby nieco zanedbal
no micicka - je to to isté čo mám ja, čo som včera písala, neviem či si čítala. Aké máš atb? Ja mám azitrox+entizol, po troch týždnoch opakovať. A partner to isté. Na vyšetrenie ísť nemusí ked bude teda aj on preliečený. A aký vaginálny gel ti dal???
uf, pred pol hodinkou som prisla z práce, som vás dočítala a teraz letím do vane, tak sa večer zastavím..
mne vraj spraví kontrolu po dvoch menštruáciach po dobratí atb - to sa mi zda strašne zdlhavé, to by sme sa začali snažiť niekedy v lete 😠
Ahojte babulky...konecne som vas od vcera docitala.. 🙂
ako prve tesim sa zo snazilky, super, ze je vsetko ok.. 😵 a injekcie ako, da sa? uz som uplne zabudla, aku ma snazilka mutaciu, nepamatate si?
pekne sa to tu rozrasta...
ja si nemozem pomoct, stale si myslim, ze je mafynka tehulka...pokial mrcha nedosla, tak to tak moze kludne byt...treba len cakat a testikovat sa...
a ja...dnes som mala dostat menzes a nedostala, tak je to trosku podozrive, lebo ju mavam presnu...ale ved..uvidime... 😉
ahoj ivanka, asi som nečítala včera, idem pozrieť. dostala som azitrox - 2 balenia = 6 tabletiek, potom si mam dať 1 týžden pauzu a znovu. krem mam dalacin
babulky ivi a micicka, nebojte, preliecite sa a bude dobre, babatku sa potom bude u vas taaaak pacit.. 😉
ivana, ved aj mne to s tou kontrolou nejako chce natahovat, ale uz pockam, ved este s nim potom pokecam a uvidime, asi to nema vyznam kontrolovat skor, mozno by boli vysledky este skreslene tabletkami, ale vobec sa v tom nevyznam, to len tak uvazujem
ahoj velvetka, no tak to teda s tebou vyzera celkom nadejne 😀
ja som teraz myslim 23 DC a akosi začínam mat menštruacne bolesti, co sa mi zda byt nejako skoro, ked som mala posledne cykli až 33 dni 😕
micika...menstruacne bolesti byvaju aj na zaciatku tehu..tak ktovie, mozno si aj ty nadejna tehulka... 😵
ahoj velvet, tak je to tu 😉 drzim palce, ved do ovulky ste sa trafili, super spravicka ze meska, budes nasa dalsia tehulka 😵
ja uz teraz vecer zacinam spinit, ale bolesti nikde, len take slabe pichanie sem tam, ako keby ihlou... dnes som 13DPO, tak asi mrcha rano pride...
zuztek, no bodaj by si mala so mnou pravdu.. 😵
ale ved uvidime baby, aj keby z toho nebolo nic...tak ideme daleeeej.. 🙂
velvetka ved aj to ma napadlo, ale velmi by som sa vzhladom na aktualnu situaciu netesila, mam tie nalezi a tym padom beriem ATB, čo by nem bolo dobre... 😖
budem ti držkať palce aby si bola tehu, ale ako vraviš, aj keby nie, nič strašné sa nedeje 😉
mafy, kde si? neskusala si opat testovat?
velvet, ide na mna depka ☹ tiez som si pred par dnami hovorila ze ked nic tak nevadi, ale dnes ma to nejako premohlo... idem si lahnut ku telke nech mrcha dorazi...
zuztek neblbni! my už všetky veľmi veľmi chceme otehotnieť a potom sme sklamané a smutné, ked niečo nevychádza, ale prídu aj pekné dni a budeme sa tešíííííť 😀
zuztek, moja...nezufaj...neboj, urcite sa to coskoro podari..urcite, som o tom presvedcena.. 😉
pekne si odpocin..
už som vyliezla z vane, ešte vlasy vyfukať a nestihla som sa ešte ani nejsť 😖
micicka, názory na ureu sú rôzne, zase čo doktor to iný názor. Mna moja dr.poriadne vylakala, no ty sa nedaj. Existuje tu aj taká téma, ja som prečítala každý príspevok:
https://www.modrykonik.sk/forum/show.php?vThrea...
s tou kontrolou je to naozaj tak, že treba počkať nejakú dobu, aspoň mesiac-dva ☹
velvetka - drzim palec nech mrcha nedojde 😉
zuztek - aj tebe 😉 a vlastne všetkým!!
Idem sa nejesť a neviem či ešte dojdem sem, ale zajtra istotne a dočítam
ivanka maj sa pekne, idem prečítať ten odkaz, nech som múdrejšia. a čo ťa dokina vylakala? čo ti nahovorila. inak tren môj ked pozeral na tie výsledky, netváril sa veľmi nadšene, tiež som sa v prvom momente preľakla, že preboha čo mi to našli....
babule. idem ja off. som uplne mrtva..dnes bol obzlast narocny den v praci...
tak pekny vecer vam zelam..
ahojte baby ste tu??????
ahojte.ja spm tu 🙂 je tu este niekto?
ahojte kocky,
akurat som vas docitala 😉
snazilkant - to je super, ze si v poriadku, len tak dalej 🙂
velvet - jeej, zeby nadejna tehulka? 😉 drzim palce....kedy sa chystas testovat? 😵
zuztek - nemaj depku, nic nie je stratene, ak sa nezadari tento mesiac, je tu predsa dalsi, raz to vyjde, to si pis 😵
ja som dnes bola na kontrolnej folikulometrii 17DC a sme pekne po ovulke, snazili sme sa poriadne, tak teraz cakame na vysledok 😵
no hurá aspon ktosi 🙂
citala som o mafynke ☹ ☹ neviem co si mám o tom mysliet
lenkka - ani ja neviem, ale ak mala hodnotu HCG z krvi negativnu, tak neviem ☹ keby tam bol z krvi aspon naznak....ja byt mafy, skusim este test, ci ciarka nesilnie, ja som jej pisala tu na fore, ze pri mojom tehu bola na zaciatku nizka hodnota HCG, chodila som kazdu druhy den na krv a krasne to stupalo ako malo, aj ciarocky silneli kazdym dnom....no neviem, tazko sa k tomu vyjadrit 😔
awe aké si mala hodnotY?
som bola dnes u lekara a bral mi krv na hcg
poobedde som mu volala a povedal mi ze je to slabo pozitivne...hcg 30...baby ja sa tak strasne bojím ze zas budem sklamaná

aha zas sme múdrejšie,,
mne bral šesť sterov, všetko bolo ok ,, a tuším veru aj z tej močovej trubice,, lebo ma upozornila sestrička, že to bude trochu nepríjemné ..
a neboj mici,, potom sa na seba vrhnete,, a bude stačiť raz po takom abstáku ... 😀