Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no uvidíme...nechcem to zakrýknut, aj som myslela ze vám to nebudem písat, ze az to nepokazím ale nejde to...kazdá sa tesíme z kazdej tehulky...nechcem sa sklamat...
lenka, to je dobre. to sme chceli 😉 presne tak - uz to neovplyvnis. ale neopovaz sa mysliet na nieco zle!!!len sa raduj ako my 😵 😵 😵 😵 😵
oki babky idem do pelechu...tak dakujem a papa 🙂
aj tak ale nezaspím
lenka, tak dobru nocku 😵
a nemas za co 😉
lenkka - utekaj si oddychnut, nespavost? - dalsi spolahlivy tehu priznak, u man to trvalo cely mesiac 😀 velmi sa s tebou tesim a drzkam palce, nech ti to vsetko vyjde 😉 papa moja 😉
krasne to tu pribuda, ja to vidim nadejne, najneskor v takom juni sme vsetky tehuleeeee 😀
ozaj kocky, ved cukruska mala mat dnes ultravuk bublinky, neviete, ako dopadla?
cukrus - ozvi sa, dufam, ze vsetko prebehlo ok 😉
vidis leni, tvoje hcg je podla uvedenej tabulky aj podla inych tabuliek, ktore som aj ja nasla v case svojho tehu uuuplne v norme 😉
awe a spavost hovori o com 😀 😀 ja by som zas v tehu zaspala asi aj o dvere opreta 😀 😀 😀 ale u kazdej je to inak 😉
idem kuk tu tabulku, nech zaspim mudrejsia aj ja 😉 😀
ahojte kocky,,my tu mame dalsiu tehulku???,,,lenka gratulujem ti z celeho srdieckaaa 😀
leamax- ja som bol a v teh priserne unavena pocas dna, ale vzdy som sa zobudila okolo tretej nad ranom a bolo po spani, tvalo to prvy mesiac 😉
uz ti dosli pasy?
kocky, som total hotova, idem si lahnut, zajtra pridem. Dobru nocku vsetkym 😵
awe, este nedosli, ale pocitam, ze do konca tyzdna tu budu. ty si ich uz objednala? a uz ich mas?
pojdem aj ja, lebo uz ledva kukam 😀
tak dobru nocku
pa-pa
ahoj mafynka, ako sa mas?
ujde to,,snazim sa dako prekonat,,mrcha este nic,,tak len kukam a kukam a kukam stale na zachod,,ci dako vytok tmavne,ale zatial je cistucky biely,,ono oficialne az dnes mala prist mrcha,,,no trochu sa citim malatne,,a ritka ma boli fajne z tej vyvolavacky,,a bez nalady som stale,,ale rada tu citam dalsie pozitivne testiky
Mafynka zatial nie je k comu, ale treba dufat 🙂 ked nei teraz tak nabuduce
☹ keby som si to aj ja vedela povedat,,ja som sa uz vzdala ☹ drzim ti palceky
mafy a test si si neskusala robit?
nie trinitka,,naco aj,,,cakam len na mrchu,kedy dojde,,,idem do sprsky, ak tu este budete,,dobehnem
ja by som nevydrzala a len zo zvedavosti urobila
uz sa s tym musim zmierit
dobre ranko 🙂
ako nam snezi vonku, jak v decembri 😀 uz by to mohlo skoncit, ze 😖
sa mi snival pekny sen - ze som si nasla pozitivny testik, take riadne dialnice 😵 tak vo sne som si to uz splnila, uz to len zvladnut aj v realite 😉
pekny dnicek vsetkym 😵
dievcata, moje dakujem vam pekne za pozbudive slova, skutocne mam velmi dobry pocit ked vidim ze ma takto podporujete a aj doktorky moja gynekologicka klobuk dole velmi sa o mna stara, prajem vam to aby ste to zazili aj vy.
velvet26
moja ja nemam ziadnu mutaciu len jeden gen mam trosku zly tak aby sme presli zbytocnym komplikaciam tak mi dr. dala pichat injekcie do bruska aby mi nahodou nevznikali krvne zrazenini
inak beriem femibion800 co mi aj moja gyn.odporucila aj hematologicka sa tomu potesila, ze lepsie som si ani vybrat nemohla
a beriem este duphastol lebo som 2 dni trosku spinila ruzovy vytok ale odvtedy je to ok tuk-tuk
no a picham si injekcie a mam magnezium lebo ma dost chytaju krce do noh
ale inak si to dost uzivam 🙂
som doma na PN tak ked mam chut prelezat cely den tak lezim 😀
a inak niektora ste sa ma pytali ako sa vola moja hematologicka tak je to Dr. Beňová
www.hebea.sk velmi mila a ochotna, len hrozne vela ludi to je tam katastrofa
ahojte babule, v noci dosla mrcha (3. po MA), bez akychkolvek bolesti (divne), a dnes je taka silna, ze kazdu hodinu menim vlozku, dokonca som v robote dostala z toho psychicky sok (zakrvavila som biele pracovne nohavice, cisty koniec), az som sa rozplakala... tak som si vzala aspon pol dna dovolenky, poobede mame posedenie s kolegynami, vselijake oslavy, tak sa musim dat doporiadku... ☹ mylslela som ze kazdym cyklom sa bude mrcha zmiernovat, ale zatial sa to nezda....
snazilkant, lenka, velvet - velmi vam drzim palce, ved kto iny ako my co sme si uz svoje prezili, si viac zasluzi babatko? dufam ze budete mat pre nas len same dobre spravicky, aby ste nas trochu povzbudili a inspirovali, ze raz to vyjst musi...
mafy, skus este testnut... mozno mrcha vobec nepride, teda pride ale az o 9 mesiacov, hm? 😉
ahojte kočky,
snazilkant : neuveríš mi sedím v práci, čítam ako ti je skvele, ako sa o teba starajú ,, vyhrkli mi slzy ,, od radosti že ti je super, a od túžby že aj ja raz chcem také prežívať ,,
dúfam, že sa čoskoro dožijem ..
zuztek, : taktiež mám po 3 mrche po samovolnom potrate, tento krát to bolo fakt super,, klasické krvácanie bez silných dní,, tak ako to bolo kedysi v pohodičke ..
preto by som už rada začala, no ešte mesiac počkáme , kedže ideme znova na hematologiu ..
a už somrozhodla siete, nech mi otec vybaví doktora na konzultáciu čo povie on na trombolfoliu MTHFR C66T
či mi doporučí snažiť sa či nie,, či budem brať anopirin, či injekcie heparin, či jako,, no mám toho prečítané habadej až my z toho šibká ...
držím palec všetkým,
velvet : dúfam, že si dalšia šťastná tehulka,, taktiež lenka ..
budete skvelé maminky,,
ahojte babule,tak ja mrcha stale nic,len spinenie 😠 ....neviem,ci mi to aj ten duphaston nedokaslal...cakam do pondelka a idem si vypytat testy na HP,uvidim,ci uspejem....no a buducu sobotu uzv,mozno sa aj tam nieco dozviem...
tak velvet- ty si 100 percentna tehula, nenatahuj nas a testni 😉
lenkka- 😉 myslim na teba, bude dobre, nebojakaj
snazilka-super truper,velmi psychicky pomoze,ked citis podporu z lekarovej strany,ze sa snazi pre teba urobit maximum
moniquie-dockame sa vsetky,len to cakanie je otravne,pockaj na konzultaciu a sup na vec 😉
zuztek- to je mi luto,ze mrska dosla,ale aspon vies, ze mas dost vysoku sliznicu na uhniezdenie vajka...dalsi cyklus ideme na to spolu,hmm? 😉
ahoj lulu, jasne, v dalsom cykle ideme na to 🙂
inak neviem ci pozeras aj nase slovenske programi, vcera na markize v reflexe davali Dr.Jonasa, co vypocitava tie plodne datumy a pohlavie, no a davali redaktorku markizy, co 3 roky nevedela otehotniet, mala vysoky prolaktin, no a on jej vypracoval ten rozpis plodnych dni myslim ze podla postavenia hviezd, a po 3 mesiacoch otehotnela a uz ma pekne velke brusko... 🙂

no babky moje zlaté ste ma troska ukludnili.... 🙂 🙂 🙂 ale ja som aj lekarovi povedala ze už nech sa robí co chce, aj tak to neovplivním tak nechcem na to mysliet ale to sa nedá