Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
nie, nie, nepomylila,na 100% niesom tehu lebo my sa ani nesnazime...nas to este len caka, ak nepocitam tuto ms, este 2 x a ideme na to aj my
trini, co ty vies, mozno mrska nepride a aj ty bude cochvilka testovat... 😵
ahojky leamax...co nove u teba?
trini - juj, nevedela som, ale aj tak, najlepsie by bolo, keby uz nedosla, no nie? 😉
ja som psychicky pripravena na maj az ako som spominala aj kvoli tej liecbe ktora akurat vtedy konci.
ahoj velvet 🙂 u mna nic nove. v sobotu v noci mi uz pride muzik domkov, tak sa tesim 😵 😵 😵 😵 len ta mrcha by mohla pockat tak do utorka aspon, nech sa pekne zvitame 😉 😀
trini...juj, aj ja som zabudla ze vy zacnete az v maji, ale nevadi, to bude cochvilka uvidis, ten cas leti ako blaznivy...
a lenkka je tiez adeptka, tej uz brali aj krv na hcg.... 🙂
awe, no nemame sa kedy tak zvitat. ved ked pride v sobotu - vlastne to je uz nedela rano a ja akurat zacnem mrchovat - tak co, ake zvitanie 😠 tak sa mozme do stvrtku len mojkat 😉 ale aj na to sa tesiiiiimmmmmmm 😵 😵 😵 😵
mafy aky sumar?
ahojte kočky
zatiaľ žiadne nové info o tehulkovaníííí
no šak ono to príde že velvet 😀
mňa dnes bolia vaječníky, jasnačka blíži sa ovulka,, no musíme ju zasa vynechať .. do frasa ..
lulu : jasne dočkáme sa raz ....
ahoj monique...to mi je luto, ze musite neustale cakat, mna by porazilo 😠 my sme po prvej MS a uz sme ficali naplno...ale zas je pravda, ze sme to mali odobrene gynekologickou...
lenkka to mas uz zajtra? juj, sa tesim ked nam oznami ako jej to krasne stuplo 😵 😵 😵
ahoj moniq 🙂
na zajtra som teda zvedava, co nam lenka napise...urcite uz jej povedia vacsie cislo... 🙂
veru, cas leti strasne rychlo, som rada.
mate este niektora naplanovane zacat v maji ??
ja mam v plane mat v maji poslednu tohtorocnu mrchu 😀
trini, neboj, to ti ubehne 😉
môj doky hovoril že všetko nad 3O je už tehu ,,
takžééééé bude to dobrééé,, budem sledovať celý deň zajtra či niektorá z vás niečo nenapísala.. 😵
trini, ak furt bude zdravotníctvo v prdeli a budú pomalé výsledky, tak máj je môj ako vyšitý ...
trini, takze tehulkujeme spolu 😉 😵 aspon budem mat s kym zdielat tehulkovske nevolnosti, lebo vsetky ostatne tu uz budu mat nevolnosti za sebou a uz sa budu gulkat 😉 😵
tiez neznasam cakanie, ale co uz narobim....este sme mali len 1.3. a za chvilku tu je polka marca, sibacka.....a maaaaaaaaaaaaj

lemax - veru mame, minimalne velvet 😉