Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
nie, nie, nepomylila,na 100% niesom tehu lebo my sa ani nesnazime...nas to este len caka, ak nepocitam tuto ms, este 2 x a ideme na to aj my
trini, co ty vies, mozno mrska nepride a aj ty bude cochvilka testovat... 😵
ahojky leamax...co nove u teba?
trini - juj, nevedela som, ale aj tak, najlepsie by bolo, keby uz nedosla, no nie? 😉
ja som psychicky pripravena na maj az ako som spominala aj kvoli tej liecbe ktora akurat vtedy konci.
ahoj velvet 🙂 u mna nic nove. v sobotu v noci mi uz pride muzik domkov, tak sa tesim 😵 😵 😵 😵 len ta mrcha by mohla pockat tak do utorka aspon, nech sa pekne zvitame 😉 😀
leamax - super, len sa zvitajte, ako sa patri 😀 😀 😀
baby ako vyzera sumar??
trini...juj, aj ja som zabudla ze vy zacnete az v maji, ale nevadi, to bude cochvilka uvidis, ten cas leti ako blaznivy...
a lenkka je tiez adeptka, tej uz brali aj krv na hcg.... 🙂
awe, no nemame sa kedy tak zvitat. ved ked pride v sobotu - vlastne to je uz nedela rano a ja akurat zacnem mrchovat - tak co, ake zvitanie 😠 tak sa mozme do stvrtku len mojkat 😉 ale aj na to sa tesiiiiimmmmmmm 😵 😵 😵 😵
mafy aky sumar?
ahojte kočky
zatiaľ žiadne nové info o tehulkovaníííí
no šak ono to príde že velvet 😀
mňa dnes bolia vaječníky, jasnačka blíži sa ovulka,, no musíme ju zasa vynechať .. do frasa ..
lulu : jasne dočkáme sa raz ....
veru, lenkka ide zajtra na opakovany odber hcg, verim, ze jej krasne stupne 🙂
kto je aky DC a kto vyzera nadejne na tehulku
ahoj monique...to mi je luto, ze musite neustale cakat, mna by porazilo 😠 my sme po prvej MS a uz sme ficali naplno...ale zas je pravda, ze sme to mali odobrene gynekologickou...
jáj zabudla som na lenku,,
držím moc moc palec, ,, určite to víde ..
lenkka to mas uz zajtra? juj, sa tesim ked nam oznami ako jej to krasne stuplo 😵 😵 😵
ahoj moniq 🙂
na zajtra som teda zvedava, co nam lenka napise...urcite uz jej povedia vacsie cislo... 🙂
ano, lenkka pisala, ze v piatok ma znovu krvicku.
veru, cas leti strasne rychlo, som rada.
mate este niektora naplanovane zacat v maji ??
ahoj monig 😉
mafynka, urob sumar... 🙂 ja som 30 DC
ja mam v plane mat v maji poslednu tohtorocnu mrchu 😀
trini, neboj, to ti ubehne 😉
môj doky hovoril že všetko nad 3O je už tehu ,,
takžééééé bude to dobrééé,, budem sledovať celý deň zajtra či niektorá z vás niečo nenapísala.. 😵
ja som 28DC
uz by som tam chcela byt aj ja
pardon, som 29 DC...uz som popletena.. 🙂
trini, ak furt bude zdravotníctvo v prdeli a budú pomalé výsledky, tak máj je môj ako vyšitý ...
leamax ved aj ja, ak sa podari na 1x ako naposledy. sme na tom rovnako 😉
mafy - ja som 18DC
trini, takze tehulkujeme spolu 😉 😵 aspon budem mat s kym zdielat tehulkovske nevolnosti, lebo vsetky ostatne tu uz budu mat nevolnosti za sebou a uz sa budu gulkat 😉 😵
babule...uz nech je leto a sme vsetky bruskate.. 🙂
tiez neznasam cakanie, ale co uz narobim....este sme mali len 1.3. a za chvilku tu je polka marca, sibacka.....a maaaaaaaaaaaaj

lemax - veru mame, minimalne velvet 😉