Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
a este,,mali ste mrchovske bolesti,ked vam pichli vyvolavacku,,teda ci ste zhruba tusili den dopredu,ze dojde
mne sa nesnívalo nič pekné, práve naopak. Ležala som zasa v nemocnici ☹
mafy, ked ma zabijes, tak si nespomeniem 😀 fakt neviem uz.
lubka - tak dlho 😨
mafynka - ja som mala mrchovské bolesti pred aj po vyvolávačke. A nie a nie sa rozbehnúť. A potom bola mrcha strašne slabučká a o 3 týždne prišla aj druhá (o týždeň skorej ako má)
lebo nemam od utorku mrchovske bolesti,,absolutne,,len ma prsia sem tam pichnu,,alebo bolia chvilu
ja som po vyvolavacke mala mrchu normalnu. a potom ta dalsia uz prisla v termine. ale fakt si nepamatam, ci som mala bolesti.
leamax- no dúfam, že to bude skorej, ale radšej som sa pripravila na takú dlhšiu čakačku. Majú mi prísť výsledky domov poštou. Potom idem k svojmu dr. a uvidíme, čo on nato. Inak, dobrá správa - už tam nevidel na sone žiadne zrasty. Asi sa porušili tou druhou kyretážou 🙂
mna teraz prsia bolia nenormalne 😖 mam pocit, ze mi uz kazdu chvilu odpadnu...uz mam citlive aj uzliny pod pazuchami 😖 a bradaviek sa radsej ani nedotykam...
lubka, super spravicka 😵
idem do sprchy,,ak tu este budete,,dobehnem
mafy, neutop sa 😀 ak ti to nebude trvat hodinu, tak by som tu ja mala byt 😉
ja som taká zvedavá, či sa niečo zistí. A aj sa obávam, čo to bude. Ach jaj... 😒
lubka, neboj, vsetko bude dobre. ak sa aj nieco zisti, tak dostanes lieciky a dalsi pokus uz bude uspesny 😉
myslím, že by som sa asi viac obávala, keby sa nič nezistilo. Neverím, že by to 2-krát bola náhoda.
lubka, zrejme v tom naozaj nieco bude. 2krat sa to nezopakuje len tak bez priciny.
lubka presne moja rec 2x to nemoze byt nahoda
videli ste novú pripravovanú verziu koníka? čo na ňu hovoríte?
tak som tu,,my trochu ticha domacnost,,lebo nechape co od neho zasa chcem,,,tak cucime kazdy do svojho pc
videli lubka, mne osobne sa najviac pacia tie sukromne temy, tebe?
mafynka, co sa stalo?
vyzerá to zaujímavo, som zvedavá, kedy to spustia.
trini ale nic,,nepatri to sem
mne sa tiez najviac pacia tie sukromne temy. kedy to spustia?
baby ja už idem spinkať. Tak sa majte. Pa pa
tusim to tam nieje napisane kedy, tipujem ze od 1.4.
dobru noc lubka
lubka, dobru noc 😉
no mne sa paci ta nova verzia, je to take prehladnejsie podla mna. tak uz by to mohli spustit 🙂
baby ahojte ste t
u?
ja este chvilku a pojdem tiez do hajan
je to milé ze na mna tak myslíte.... 🙂 🙂 🙂 kiez by to dopadlo dobre...viete baby ale lekár na sone videl daku machulku, ktorá mala 6mm...zarodok vidno az pri hodnote viac ako cca 1000...takze mám dve moznosti: je to len pozostatok niecoho co mozno bolo tehotenstvo a má to stale viac klesajucu tendenciu,alebo je to uplny zaciatok a zatial to nie je vidno a to co tam vidle doki je nejaké sliznica...zajtra o 14,00 to bude na 100% už isté...nechcem sa tym nejak zaoberat, pretoze ako to pojde dole tak normalka pride mrcha

dobru nocku moniq 🙂
inak, mne sa tuto noc snivalo, ze som si nasla riadne dialnice na teste 😵 taky pekny snicek 😵
tak vo sne sa mi to uz splnilo, este si pockam na realitu 😉 😵