Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
tak len raz ti vysiel pozitivny a inak negativny?no ktovie ...ale tak moze sa stat aj to ze ti meska mrcha..vies vela zalezi na psychike..pokial si si vlemi priala byt tehu tak je mozne ze ti meska aj preto...
a ty sa z toho nevies vysomarit?? ja mam vraj 8,6 tu je nejaka tabulka
dva mi vysli pozitivne a jeden negativny
no velmi sa v tom nevyznam..ale precitala si si aj ten posledny odstavec?
ano
mafynka...akoze mozno sa mylim ja neviem ale co ak je mozne ze si bola tehotna a nakoniec si potratila....ale ja neviem naozaj si to neviem inak vysvetlit..nehnevaj sa na mna...
nehnevam,,ani ja si to neviem vysvetlit,,kde potom trci??
caute baby, mafynka a obvodna lekarka by ti nezobrala krv ??n 😨
mafynka..vobec neviem ☹
trinitka tu mam 60km dalej,,,kym tam dojdem,uz nebude ordinovat
aha, skoda...neviem ako by som ti pomohla. ☹
ahojte
mafy.ked velmi potrebujes zobrat tu krv....nemohla by si ist na pohotovost,akoze si si robila test, slabo pozitivny, hcg 8,6, lekarka povedala,ze nie si tehotna,ale ze ty sa necitis dobre,ze mas bolesti,ta nevyhodia,podla mna by ti spravili krv na hcg,ako sa to vyvija a mozno aj ultrazvuk,hmmm?
chod nejako poobede,ked uz tvoja lekarka neordinuje,aby ta k nej neposlali...
to neviem,ci pojde
ahojte, neda mi to, stale nakukujem, ze co lenka napise ake ma hcg...tusim o 14 hod ma mat vysledky.. 😵
mafynka, moja...juuuj, ako by som hrozne chcela aby si bola tehula, mrzi ma ze sa takto trapis...ja neviem, asi ti naozaj neostava nic ine v tejto chvili len pockat do pondelka a ked nedostanes, hned chod v pondelok lekarke, ze nech ti znova zoberie tú krv...hm... 😉
veru aj ja sledujem hodiny a cakam na dobre spravy... 😵 😵 😵
aj ja cakam, podla mna je to u lenky tutovka.... 😵
no čakáme viaceré .. 😵
mafy,, mrzí ma že sa takto utápaš, že nevieš čo dalej ,, ťažko pomôcť, a neskúšala si sama kúpiť testy na HCG ,,,
velvet : pochváľ sa ,, stále nič .. bude tehu ,, moc moc držím palec ..
aj ja nakukam 😅 ...normalne adrenalinovy sport
drzim paste lenkka 😵
tak to ano, ja cakam ako keby sa to mna tykalo..... 😅
sme jak na trnkach všetky,, že ... 😵
lenkka,,nenapinaj...
velvet-mas zasobu testikov? testnes zajtra? musis!!!! a hned podat spravu(pozitivnu samozrejme) 😵 😵
moniq, ja odpadnem ako nas napinas...no sup sem tehula... 😉
ale sme napate, co??? ako raz moniquie tusim raz povedala, ako gumka v trenkach. 😵
lu.lu...testy som si kupila no nemali tie s vysokou citlivostou, len take slabsie, tak testnem asi az v nedelu..
babyzne, normálne zadržiavam moč,, ked pôjdem na wecko, aby mi nič neušlo,, tak sedím za PC .. 😵
nechce sa mi robiť,, tak sa flákam ... čakám a čakám,,
bože to bude radosť ked budú dalšie dve tehu,,
strašne to motivuje ..
no a keby sa pridali aj missi, aj mafy,, tak hned 4
lenka a velve je tutovka .. 😵
no co tu nove???estte nic?
ahojte kočice 😀
mafy mne je to tak ľúto, že sa takto nervačíš, sobota, nedeľa bude veľmi dlhá, ale v pondelok už určite bude vedieť viac, tak držím palce aby tá mrcha buď hneď naskočila alebo aby prišla až za 9 mesiacov 😉
velvet, nooo teda vyzerá to u teba nádejne 😉 kedy budeš testovať, zajtra? potom daj hned vedieť, ved sme tu všetký napätéééé 😅
dievčatá,, veru veru, gumka v trenkách, môj mm nosí trenky,, šak ja mu tú gumku raz tak nappppppppnem,,, že dôsledky pochopí za 9 mesiacov ..
velvet!!!! nehnevaj ma 😀 ....ale nie,ja tiez budem testovat buduci mesiac,ak bude meskat min 4 dni
u teba som si ale 1000% ze budu riadne ciariska 😵

vcera mi vysiel negativny,,,ale co mal potom znamenat ten predtym pozitivny,,a vlastne ak teda nie som tehu,,tak kde sakra ta mrcha je,,ani naznak po nej,,