icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
12. mar 2010

moniq ani mne sa táááák nechce a idem aj zajtra do práce, tak tu už na to prdím 😀

lu.lu.
12. mar 2010

moni 😀 😀 😀

mafynka
12. mar 2010

velvet aj ty nas dako napinas

velvet26
12. mar 2010

baby, ake ste si iste, mozno mi len meska... 😅 a nic z toho nebude...ale je to podozrive, mrcha jedna...to ma tak napina, minule bola dlha ako slak a teraz jej zas neni...nie ze by som ju chcela.. 😀

lu.lu.
12. mar 2010

velvet a citis sa podobne,ako ked si bola predtym tehu? 😕

mafynka
12. mar 2010

no veru velvet ako sa citis?

micicka
12. mar 2010

velvet čo to má byť, že mešká!!! veď hádam ste sa snažili pri ťuťu muťu poriadne 😀

velvet26
12. mar 2010

lu.lu, no citim sa tak isto ako vtedy...tie rozne pichania v maternici, pobolievanie...atd..plus unava, zavraty, rano som sa skoro dogrcala.. 😀 ale to moze vsetko aj psychika robit...tak nechcem si nic nahovarat...vsak to poznate...aby som nebola sklamana...

a ty mafynka mas tehu priznaky?

velvet26
12. mar 2010

micicka, vsak snazili sme sa...len mala som aj tu crevnu chripku tento mesiac, tak ktovie, ci kvoli tomu sa mi to neposunulo...bohvie..

lu.lu.
12. mar 2010

velvet- ved ty si jasna,a ani sa nepochvalis,ze uz sa skoro rozpravas so zachodom,testni dnes a ti garantujem,ze budu 🙂

mafynka
12. mar 2010

velvet, ja som taka vystresovana, ze ani nevnimam,ci mam dake priznaky,,k tomu sa este aj s polovickou nebavime,,,ale prsia ma bolia stale

velvet26
12. mar 2010

lu.lu...no neviem neviem...fakt este nechcem testovat, az ked budu meskat min. 4 dni, skor to podla mna nema zmysel, nemam moc dobre testy, no nemali ine v lekarni a do tej co chodim som uz nechcela ist, je mi to uz trapne...ovulacne testy tam kupujem a teraz tehu.. 😀

mafynka
12. mar 2010

ake mas testy?

micicka
12. mar 2010

velvetka ale dávame ti čas iba do nedele, potom nás už nemôžeš naťahovať. ale očakávanie je veľké, čo? si viem predstaviť a jasné že máš strach, čo ked bude výsledok negatívny. ale myslím, že to klapne 😉

moniquie
12. mar 2010

bože ja debil, ja reku nepíšete, a zabudla som otočiť stranu ..
do riťky ..

mafynka
12. mar 2010

moniq 🙂

misinn
12. mar 2010

baby, kupila som si mama test a tam je napisane ze ukaze uz na piaty den po styku...myslite ze to je naozaj tak?ved kazdy vravi ze az na desiaty den...

moniquie
12. mar 2010

missi ? ja ti neviem, no moc testom neverím a ak, tak by som testla až ked budemeškať mrcha 4 dni .. jak velvet ..
asi skôr nemá význam, nočo sa potom sklamať,,

misinn
12. mar 2010

ja viem ale tak chcela by som vediet...som zvedava...ked mi uz doktor povedal ze to tak vyzera...ktovie ci to tak aj je...

lu.lu.
12. mar 2010

misinn,ja som mala test,kde bolo,ze ukaze 6 dni pred ocakavanou ms,co je cca 8-10 DPO a aj to sa mi zdalo skoro,tak na 5den po styku by som sa asi nespoliehala 😉

velvet-jasne,ze nechces byt sklamana,tak to radsej beries s rezervou,ja som taka ista,ty ale des hned aj na hemato a PN,ze?

micicka
12. mar 2010

misinn podľa mňa to nie je pravda, moja kamoška testovala cca tých 6-7 dní po styku a test vyšiel negatívny a teraz je už tuším v 24 týždni 😉

takže fakt treba asi testovať až keď mrcha mešká

moniquie
12. mar 2010

no neni tak dávno čo si písala, že ešte počkáte,,
ty potvora,, ale budem moc moc rada ked vám to víde ..
všetky už budete prebalovať, a ešte len urodím ... no šak dočkajte,, 😀

mafynka
12. mar 2010

baby a ako je to vlastne s tym hcg v krvi,,je tam nejaka hodnota stale,ci ako?

moniquie
12. mar 2010

tá potvora patrila missi

moniquie
12. mar 2010

podľa mňa sa HCG tvorí len v tehotenstve,, normálne je hodnota O

misinn
12. mar 2010

lu.lu...ved to ze aj mne sa to zda byt cudne...akoze ak niesom tehu tak nic sa nedeje..ale tak zvedava som 😀

mafynka
12. mar 2010

a ked mam 8,6,,tak ako to mam brat?

misinn
12. mar 2010

moniq, ved som chcela cakat...ani sme sa o tom s muzom nebavili a normalne sme isli naplno...a potom mi povedal ze by smemsa mohli zacat snazit...tak sme si povedali ze odteraz pojdeme naplno..

micicka
12. mar 2010

moniq ved ešte som tu ja, tiež ešte netestujem, ani nestažilkujem, tiež ešte čakám ☹

moniquie
12. mar 2010

mafy,, bohužiaľ neviem neviem,, musí stúpať každým dňom aby bolo z toho zdravé tehu ...