Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
moni 😀 😀 😀
velvet aj ty nas dako napinas
baby, ake ste si iste, mozno mi len meska... 😅 a nic z toho nebude...ale je to podozrive, mrcha jedna...to ma tak napina, minule bola dlha ako slak a teraz jej zas neni...nie ze by som ju chcela.. 😀
velvet a citis sa podobne,ako ked si bola predtym tehu? 😕
no veru velvet ako sa citis?
velvet čo to má byť, že mešká!!! veď hádam ste sa snažili pri ťuťu muťu poriadne 😀
lu.lu, no citim sa tak isto ako vtedy...tie rozne pichania v maternici, pobolievanie...atd..plus unava, zavraty, rano som sa skoro dogrcala.. 😀 ale to moze vsetko aj psychika robit...tak nechcem si nic nahovarat...vsak to poznate...aby som nebola sklamana...
a ty mafynka mas tehu priznaky?
micicka, vsak snazili sme sa...len mala som aj tu crevnu chripku tento mesiac, tak ktovie, ci kvoli tomu sa mi to neposunulo...bohvie..
velvet- ved ty si jasna,a ani sa nepochvalis,ze uz sa skoro rozpravas so zachodom,testni dnes a ti garantujem,ze budu 🙂
velvet, ja som taka vystresovana, ze ani nevnimam,ci mam dake priznaky,,k tomu sa este aj s polovickou nebavime,,,ale prsia ma bolia stale
lu.lu...no neviem neviem...fakt este nechcem testovat, az ked budu meskat min. 4 dni, skor to podla mna nema zmysel, nemam moc dobre testy, no nemali ine v lekarni a do tej co chodim som uz nechcela ist, je mi to uz trapne...ovulacne testy tam kupujem a teraz tehu.. 😀
ake mas testy?
velvetka ale dávame ti čas iba do nedele, potom nás už nemôžeš naťahovať. ale očakávanie je veľké, čo? si viem predstaviť a jasné že máš strach, čo ked bude výsledok negatívny. ale myslím, že to klapne 😉
bože ja debil, ja reku nepíšete, a zabudla som otočiť stranu ..
do riťky ..
moniq 🙂
baby, kupila som si mama test a tam je napisane ze ukaze uz na piaty den po styku...myslite ze to je naozaj tak?ved kazdy vravi ze az na desiaty den...
missi ? ja ti neviem, no moc testom neverím a ak, tak by som testla až ked budemeškať mrcha 4 dni .. jak velvet ..
asi skôr nemá význam, nočo sa potom sklamať,,
ja viem ale tak chcela by som vediet...som zvedava...ked mi uz doktor povedal ze to tak vyzera...ktovie ci to tak aj je...
misinn,ja som mala test,kde bolo,ze ukaze 6 dni pred ocakavanou ms,co je cca 8-10 DPO a aj to sa mi zdalo skoro,tak na 5den po styku by som sa asi nespoliehala 😉
velvet-jasne,ze nechces byt sklamana,tak to radsej beries s rezervou,ja som taka ista,ty ale des hned aj na hemato a PN,ze?
misinn podľa mňa to nie je pravda, moja kamoška testovala cca tých 6-7 dní po styku a test vyšiel negatívny a teraz je už tuším v 24 týždni 😉
takže fakt treba asi testovať až keď mrcha mešká
no neni tak dávno čo si písala, že ešte počkáte,,
ty potvora,, ale budem moc moc rada ked vám to víde ..
všetky už budete prebalovať, a ešte len urodím ... no šak dočkajte,, 😀
baby a ako je to vlastne s tym hcg v krvi,,je tam nejaka hodnota stale,ci ako?
tá potvora patrila missi
podľa mňa sa HCG tvorí len v tehotenstve,, normálne je hodnota O
lu.lu...ved to ze aj mne sa to zda byt cudne...akoze ak niesom tehu tak nic sa nedeje..ale tak zvedava som 😀
a ked mam 8,6,,tak ako to mam brat?
moniq, ved som chcela cakat...ani sme sa o tom s muzom nebavili a normalne sme isli naplno...a potom mi povedal ze by smemsa mohli zacat snazit...tak sme si povedali ze odteraz pojdeme naplno..
moniq ved ešte som tu ja, tiež ešte netestujem, ani nestažilkujem, tiež ešte čakám ☹
mafy,, bohužiaľ neviem neviem,, musí stúpať každým dňom aby bolo z toho zdravé tehu ...

moniq ani mne sa táááák nechce a idem aj zajtra do práce, tak tu už na to prdím 😀