icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
12. mar 2010

mici, jasna, my dve skončíme na hemtku ..

lu.lu.
12. mar 2010

mne sa zda,ze neg. hcg je do 5....preto mi je to s tebou maynka trochu podozrive....pockaj,pozriem to

mafynka
12. mar 2010

lulu budem ti vdacna

lu.lu.
12. mar 2010

hej, do 5 sa povazuje za negativne..

mafynka
12. mar 2010

lulu tak co teda,,ja sa ospravedlnujem ze som uz otravna,ale ja som uz jak na ihlach,, tak 8,6 mozem povazovat za co??,,ja sa zblaaaznim,,,ale vsak ma vyhodte,ak budem otravna,,no ta neistota ma ubija

lu.lu.
12. mar 2010

nie si otravna, mafy....jedine,ze by mali rozne labaky rozne parametre...mozno skus este raz zavolat labak,ci povazuju tvoju hodnotu za neg. alebo pozitivnu

lu.lu.
12. mar 2010

neuzivas ziadne lieky?

mafynka
12. mar 2010

ziadne,,iba femibion

velvet26
12. mar 2010

baby, to co je aky napinak...ako v robote ludi ako nas..nych mam, ale stale musim chodit ocumovat, ze co a ako...kde je ta lenka.. 😅

lu.lu.
12. mar 2010

velvet 😀

mafynka-asi budes musiet cakat do pondelka a nech ti vezme lekarka krv,budes aspon vediet, na com si

micicka
12. mar 2010

presne tak, toto tu je ako kriminálka, alebo dokonca thriller 😉

mafynka
12. mar 2010

ideme ockovat psa, tak kym pridem,nech su tu pozitivne spravicky 😀

misinn
12. mar 2010

mafynka pozri si tuto stranku, snad ti aspon trochu pomoze
https://www.modrykonik.cz/forum/show.php?vThrea...

micicka
12. mar 2010

babule čafte zatiaľ, idem za chvílku domov, asi sa zastavím v mekáči na hambáč, nech aspon trosku uspokojim svoje chutove bunky 😝

večer vas určite ešte pozriem, čo sa tu deje a čo nového 😉

moniquie
12. mar 2010

aj ja už fachčím domkov,,
tak kdyby neco, volajte mi na mobil 😵 😵

velvet26
12. mar 2010

micicka, mnam mekac by som si veru dala, uz som nejaka hladna...
boooze, az do 17 hod. v robote, cisty hnus...uz nech to je...
ale dufam, ze lenka dovtedy napise, ze co a ako...

misinn
12. mar 2010

ja som do 16:00 🙂 🙂 o chvilku som doma

mafynka
12. mar 2010

noo akoo??,,nic nove?

leamax
12. mar 2010

ahojte dievcata 🙂
som vas konecne docitala - ste sa pekne rozsupli 😉 😀
no bolo to pekne napinave. a aj tak som sa nedozvedela ako doapdla nasa lenkka 😠

ja som dnes zacala spinit 😠 takze mrchana je tu co nevidiet 😖

lenkka81
12. mar 2010

ahojte moje užasné spolutrpitelky....vsetkým vám posielam obrovský božtek a s neskutocnými obavami ale aj s obrovskou radostou vam oznamujem ze pre dnesný den máme císelko 125... 🙂 🙂 🙂 /tesím tesím bojím bojím/

mafynka
12. mar 2010

lenka super,,tesim sa 😀 ale zatial potichuuuu 😀 😀 😀 😀 😀 my tu na teba cely den cakame,,

inak kolko si mala predtym?

lu.lu.
12. mar 2010

leeeeeeenka....ty superzena 😅 😵 ...ved to si rovno zostvornasobila.to budu dvojicky.tak moc sa z teba tesim...co povedal lekar?

leamax
12. mar 2010

lenkkaaaaaa, ja sa taaaaaaaaaaakkkkkkkkkkkkkkkkk tessssssssssssssiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ale tiez len potichu zatial 😉
som si skocila kuknut na noavu verziu - dobre je to tam prespekulovane, sa mi to paci 🙂

trinitka87
12. mar 2010

veru lenka, cakali sme ta cely den a spominali sa ti muselo aj stikutat 😉

micicka
12. mar 2010

aho lenkka, tak blahoželám! juj to je super správička 😀 informuj nás priebežne, musíš pravidelne podávať správy, veď inak sa tu zbláznime 😅

leamax
12. mar 2010

babulky, tato temicka je uplne super - vsimate aka je superplodna 😵 😵 😵 dufam, ze aj mne sa tu podari nachytat tehu virusiky 😵

micicka
12. mar 2010

juj leamax, tak to by som chcela aj ja. zatiaľ mi ten osud nejako nepraje, stále s niečím bojujem 😠 ale ja sa zo všetkého vylýžem a bude 😀

trinitka87
12. mar 2010

veru temicka plni svoje poslanie

leamax
12. mar 2010

micicka, vylyzeme sa zo vsetkeho a budeme mat kopec deticiek 😉 😵 a sme v tej spravnej plodnej temicke, tak to by bylo aby nebylo 😵 😀

mafynka
12. mar 2010

baby ako travite vecer?