Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
mici to si pis,,zacnem o osmej vysavat,,upratovaaaat,,jedna radost,,
a ked spominate havikov,,no nas mozu aj vykradnut,nas ked si lahne do postele,tak aj vykradacku prespi,,toho stekat nepocujem,len ked sa jasime,,lenivec lenivy
leamax - len aby si sa necudoval!!! neviem preco by po tebe nemohol niekto páliť, sa nerob 😉
no tiez to vidim na tych spanielov a nie mafia a unos..
no mne sa pacilo aj v Chorvatsku, krasne ciste more tam bolo, len v mori boli kamene tusim tak sa musela nosit obuv, lebo sa smykali nohy potom.
ako sa tak bavime o dovolenkach, ja chcem uz teplo a nie tuto hnusnu zimu.. ☹
ked som bola v egypte, veru som nemala žiadne problémy, ale prve dni sme si davali vzdy rano za jeden a nejedla som ziadne zakusnky, to musim priznat. a bolo fajnovo, som sa prevalovala ako tulen na plazi, juj dobre bolo.... aj pamiatky sme pokukali - 8hodin sme v pyramidam cestovali - teda osem tam a osem spat, ale nevynechala som, aj ked tie pyramidy nič moc, najkrajsie bolo šnorchlovanie 😎
micicka, no to by som sa asi ozaj dost cudovala 😀 😀 😀 tak ale kdyby neco, koho by to nepotesilo, ze 😉 😀
mici to uz nema vyznam s nim,,proste ja neviem o co mu ide,,a asi nevie pochopit mna,,mne vykrici aj coca colu,ze si kupim,ked mi je tazko od zaludka,ze ake sprostosti kupujem,,,mne by to ani nevadilo,nech si ide,,ale nech je to vyvazene, preco nemozeme ist aj spolu niekam,,,on si chodi kazdu stredu na futbal,,,a ja len kazdy den z prace o deviatej domov,,unavena, utahana,,a ked dojdem,tak on pri pc,ledva si ma vsimne,,narodky som mala,boli sme u nasich,chcela som vybehnut von aj s nim,,no ani oslavit som ich nemohla,,ani na valentina si ma nevsimol,,mdz tiez ani slovko,,,,tak ako uz nechapem,preco ini chlapi dokazu robit vsetko preto,aby bola ich partnerka stastna,,,a moj to nedokaze,,,no co uz,,asi som nejaka dnes precitlivena
aj ja by som chcela teplo, ale nie tu doma 😖 ja chcem ísť k moru. len ten môj ani za nič, ale už som mu povedla, že mňa to nezaujíma, že on nechce ísť, ja chcem a pôjde pekne krásne so mnou!!
inak z pyramid v egypte som ani ja nebola nadsena,,a to som sa na ne tak moc tesila,,celkom egypt mi dako nesadol
cafte babule, ja normalne nestiham 😀 ma to moje "babatko" riadne zamestnava - vam poviem, radsej by som vymienala plienky ako stale umyvala cely byt 😀 😀 😀 ale uuuuuuzasnyyyyy je 😵 😵 😵 😵
inac lenka - potichu gratulujem a cakaaaam, co ostatne - aj ked nepisem, vsetko stihnem docitat, takze mafy, velvet a spol. - uz aby tu boli dobre spravy 😵 😵 😵
to aj nam ponukali vylet na Pamukale ale straaaasne dlho sa tam cestovalo a to sa nam nechcelo v tom teple trepat tak daleko
v chorvatsku sa pacilo aj mne, len tie kamene na plazi mi vadili. moj muzik ma nohy asi zo zeleza, ten po nich behal ako po koberci. a potom sa mi smial, ked som stonala kazdym krokom 😀 tak som si dala topanky a hotovo. ale plavat sa v tom veru nedalo 😖
boli sme aj na ciernej hore - no prvykrat pri mori a taaaaaaaaaak spinave more 😝 no hruza
mafy nemysli si, že zase všetci chlapi rozmaznávajú svoje polovičky, aj ja som toho mojho musela naučiť, že na narodky by mi mal niečo kúpiť, že na valentína sa kupuje aspoň kvetinka, a väčšinou sa pripomínam už pred udalosťou, aby som potom nebola nasrdená 😀
a už sa naučil aj sem tam len tak kupit kvetinku alebo čokoládku, aj za zuby som dostala bolestnú kyticu.
chce to len ho naučiť, bohužiaľ sám od seba na to nepríde 😠
ja chcem pieskovú pláž, to viem 100% 😀 baby ste ma teda navnadili na dovču, ja chcem ísť k moruuuuu 😀
ahojte...no konecne sme doma...boli sme sa najest v restike a nakupit..
teeeeda, lenkkaaaa, super, hcg stupa...to je jasna vec... 😵 super, tesim sa s tebou... 😉
parada, rozrasta sa nam to tu veru pekne...
trini, na pamukale sme boli, bolo tam pekne, ale teplo ako v blazninci...ale velmi dobry vylet to bol, celodenny, aj pri najhlbsom jazere turecka sme boli na zaver..
no moj nemal nikdy problem spomenut si, ked som mala narodky, meniny, alebo vyrocie...no neviem ako, ale teraz sa mu podarilo zabudnut na moje narodky 😀 som mu musela nasepkat a ho to potom dost mrzelo 😉 tak ale beriem - nebol doma, ltakze mi to vynahradi teraz, ked pride 😉 😵
aj ja uz chcem teplucko vonku 🙂 tak kde by ste mi odporucili na to dovku? inak je mozne, ze aj nikde nepojdeme 😀
inak baby ja sa musim priznat, mna chyta nejako ina mania... 😔
viem, ze nateraz to je este zbytocne a strasne skoro,ale dnes som polku dna pozerala na perinky s potlacou, dupacky, body, tricka a tak...tak strasne kraaasne su tie malinke veci...........
leamax, ja dufam tiez ze nikam nepojdeme...chcem byt tehula...nic ine nepotrebujem... 🙂
ako grecke ostrovy su pekne.. tak tam je zarucene dobra dovolenka...potom sa mi pacilo aj v tunisku..
leaamx, vôbec by mi nevadilo ak by som nikam nešla kvôli tehotenstvu, ale keby zase nikam nejdem napr. kvoli prachom, robote a tak, tak sa budem hnevat 😠
aj ten moj, že za čo pojdeme no tu dovolenku - prestanec fajcit a hned bude na dovolenku, no nie?!
trini, z toho si nic nerob, ja tie vecicky tiez rada pozeram obcas 😉 😵 a ked som isla od tej endokrinologicky a ta mi povedala, ze urcite sa nam mimko podari, tak som z toho bola taka happy, ze som mala 100chuti nieco malinkate kupit 😀
akurat mi volal,ze este je verny,,, ja idem tu susedu asi zrusit,,dako sa mi nikam nechce
u mna je normálne, že večne očumujem malinké vecičky , kočíky, at... 😅
trinitka, aj mna to niekedy chyti, tie vecicky, postielky, kociky ... ale čo už, raz budeme aj my nakupovať 😉
trini,,ja mam stale na ploche ulozeny kocik,ktory chcem 😀
no my chvalabohu nefajcime ani jeden, tak nesetrime... 😅
tak ale na dovolenku by sa naslo, ale obetujem..radsej tehu
mafy no vidis, hlasi sa! asi ho trosku skre svedomie - aj ked teda bez blbej poznamky to nejde 😖
mafy a ešte - asi by si mala ísť von aj ty!
no moj zase chce ist na dovolenku a chce aj robit fasadu atd. to skor ja ho musim vracat do reality, ze nie sme milionari 😀
no ja by som tiez bola najstastnejsia na svete, kebyy nejdeme nikam kvoli tehotenstvu 😵 😵 😵 tak ale zatial som realista...
no ten môj teda fajčí a jeduje ma to dosť, aj mu vždy poviem, že smrdí a otočím sa mu riťou (v posteli), večer mi to strašne vadí! ale bude musieť prestať ked pride babo - uz jeden cas 3/4 roka nefajcil, ale je taky hlupy, že znova začal
mafy jasneee ze chod von, co len on sa bude bavit a ty budes sediet sama doma??? len pekne chod a zabav sa 😉

mici, tak toho sa nebojim, ze by ma nejaky spaniel zacal obhanat. asi by musel byt slepy, ked sa vynorim v plavkach 😀 😀 😀