icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

moniquie
12. mar 2010

no váham,, rozmýšlam, že ak by aj niečo zistili viac na dalších hemato testoch,, tak aby nebolo neskoro,
ra by som chcela zrejme už začať s liečbou,, ktorá zatial nie je,,
som plná informácii o podávaní anopirinu pred otehotnením a heparínu počas tehu,,
tak neviem neviem,, ten net je niekedy na škodu ..

micicka
12. mar 2010

no moniq, ja by som zase ešte radšej počkala - ale to len kvôli tým mojím peripetiám, že stále mi niečo nájdu 😠 no je to len na tebe, ja ti teda neviem odborne poradiť 😔

trinitka87
12. mar 2010

micicka taka profesionalna deformacia, ze?? 😉

a to ste videli tusim vcera davali v spravach ze v istej firme nutia zamestnancom byt v robote navyse a ked nechcu ostat, tak ich normalne zamknu, hadzu po nich veci a tak...aj zacali stazovat,ale nic a nikto im nedokaze pomoct. ☹

mafynka
12. mar 2010

no veru asi zacnem tak,,som si kupila lampu na nechty,tak si robim gelaciky sama,,sa tesim ako si mozem miesat rozne farby,,,zbehnem ku kadernicke,dam si vlasky dokopy,,a trosku zmenim licenie,,a budem sa citit fajn,,vsak moj starec si raz musi vsimnut,ze ma doma mladu partnerku,ze aj o nu sa treba starat 😀 😀 😀

a co sa tyka mrchy,tak ani stopy po nej

a u mna teraz jaka romantika,,sa moj havik pritulil ku mne a taaaake teplo od neho ide 😀 😀 juuuuj ja ho milujem 😀 😀

leamax
12. mar 2010

micicka a kolko mas rokov ak sa mozem spytat? ked uz sa ti objavuju prve sedinky?

ja som si tiez kedysi nechcela farbit ani za svet. teraz si farbim, ale ozaj tak asi raz za 3/4roka 😀

velvet26
12. mar 2010

mafynka, skus tu zmenu farby, ked to tak citis...uvidis, budes sa aj lepsie, citit...tak veselsie je s blond vlasmi....aj ja som bola niekedy blond... 😉 no viac mi svedcia cierne...ja som taky extrem, bud uplne svetle alebo najtmavsie...hm...

moniq, laka to ze, ked vies, ze mas ovulku..neboj, pockajte este, nech si to odkonzultujes a skocite na to mozno za mesiac a budete mat potom najkrajsi vianocny darcek.. 😵

mafynka
12. mar 2010

trini to som videla,,hrozne toto ten pristup,,ja som rada,ze mam sefku aku mam

trinitka87
12. mar 2010

mafynka a nejake foto hafanka nemas??

leamax
12. mar 2010

moniq, tak este pockajte. ved uz mesiac vydrzite 😉

micicka
12. mar 2010

leamax, no spýtať sa môžeš, ale nesmej sa - už 33!! polovička mi povedla, ževraj videl len jednu šedinku, no neviem, či mu mám veriť, či nezatajil niečo, ale ešte to nie je viditeľné v zrkadle, tak snáď ich ozaj nie je veľa 😅

moniquie
12. mar 2010

jáj velvet, ani nehovor o vianociach,
to sme prišli o druhé bábeno ..

ale asi fakt počkáme,, určite aspon do utorka, a potom už len strielať na slepo,, to neuškodí,, bude po ovulke,,
a potom začnem hadam znova čaj na podnosť,, a šup šup,, vajko nech sa uhniezdy kde má ..

velvet26
12. mar 2010

baby aj ja uz mam par sedivych vlasov...vidim to, ked mi vyrastaju svoje...ale nastastie je ich zatial iba par...
aj by som sa uz potrebovala zafarbit, farbim sa kazdy mesiac...no teraz vaham, ci nie som nahodou tehu...tak nechcem riskovat...aj ked vraj to neskodi...neviem, co si mam o farbeni v tehotenstve mysliet, aj ked ja si davam iba sampon bez amoniaku.

micicka
12. mar 2010

mafy nepíš tu tak pekne o tom tvojom chlpanovi, lebo si nakoniec aj ja kupim jedneho. aj ten co maju nasi je taky nadherny, ked zdvihne ušká, to milujem, to je krása 🙂

mafynka
12. mar 2010

trini mam,,ale na picasse

trinitka87
12. mar 2010

by som to asi nevydrzala v takej robote, aby mi niekto nieco take robil...peniaze nepeniaze.....

no by ste neverili, aj ja mam uz sedive vlasy 😠 😠 a kolko....musim farbit kazdy mesiac

leamax
12. mar 2010

micicka, preco by som sa mala smiat, ved nikomu roky neubudaju 😉 to si len o par rokov starsia odomna, takze sme este mladucke 😉 😵
no ved ked drahy dobiedza, tak mu povedz, ze to mas z neho 😀

moniquie
12. mar 2010

ja som vštádiu že nič nepokúšam,, takže budem vyrastat, vyratat,, a ked porodím budem šedivá,, hihi,,
ale zdravá, bez barvy,,

moje šedinky, mi občas trhá mm,, ten si ich všimne aj keby tam neboli ..

micicka
12. mar 2010

stale je to farbenie chemikalia - tak by som to asi nechala tak. mne dokonca kozmeticka hovorila, že masku ktoru si davam, sa tehotnym nema davat, takze budeme sa umyvat len čistou vodou a nič ine 😀

velvet26
12. mar 2010

baby, lepsie byt sedive ako plesate.. 😀

mafynka
12. mar 2010

baby a co kukate v telke?

trinitka87
12. mar 2010

aj janga ma nadherneho malinkeho havuska....keby taky malinky ostal, beriem ho v momente

micicka
12. mar 2010

leamax, tak to si piš, že som mu povedala, to si zase neodpustim 😉

moniquie
12. mar 2010

velvet : čo máš proti plešine,, 🙂
môj drahý nemá vlásky,, má to vrodené,, no to jeho holé koleno ja tááááááák sexi ..

mafynka
12. mar 2010

inak taka farba sa mi paci,ako ma morova v panelaku,,neviete aka to je?

leamax
12. mar 2010

baby, na ct1 je nejaka ceska blbost, kde chlapa nahanali laptopy 😀 😀 😀

trinitka87
12. mar 2010

ja pozeram Panelak

velvet26
12. mar 2010

baby, vsak to ja potom ako budem vyzerat, mne rastu rychlo vlasy, tak to potom na konci tehu budem mat do polovice hlavy svoje svetle...no zbohom.. 😅

micicka
12. mar 2010

ja kukám panelák, ale len tak jedným očkom, ved píšme jak najate, tak musim čítať, aby mi nic neušlo.

a kde ma janga tu foto?

leamax
12. mar 2010

moniq, aj moj ma plesinku a mne sa to nenormalne paci 😵 😵 😵 taka hola hlavicka, mnam 😀

micicka
12. mar 2010

velvet, budes mat taku ciaru v polovici hlavy - čierna : prirodzena 😀 😀 😀