Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Morova to ma urcite nejaku namiesanu, nielen jednu
micicka, aj ty sa tak zabavas?
aj ja kukam panelak,,,tak mi mrknite tu farbu,,,ako ju mam hladat taku podobnuuu 😀 😀 😀
tiež kukám panelák tak bokom,,
sto rokov sa tu nič nešuhlo,, a čil sa neviete dopísať .. 😀
aj môj ma lysynu (neviem ake y ma byt) a sa mu vzdy vsetci smeju, že či to ma od stehien 😀 😀
inak, babay, ja som pri vas nestihla ani tomu nasmu tigrovi hodit granule 😀 chuderka, mi tu este umre hladom kvoli konovi 😀
moniq to mame asi take fazy, utlm striedame s raketovym pisanim 😉
lemax,, mne sa vždy páčili akože frajeri,, s holou havinou,, taký trošk buchači,,
a vidíš jak som dopadla,, mám len holú hlavu 😀
mafy, vsak kadernicke povies, ze chces nieco ako morova, a ona ti namiesa, to vyzera byt ako nejaka svetla rysava s blond alebo neviem...nieco take..
veru, pisete ako dracice...
ja idem pradlo vyvesit..ale dooojdem..
baby, ozaj, co cukruska nenapisala???
a aj ostatne tehulky su nejako ticho..zacinam sa bat, co je s nimi.. 😒
no tak cooo??,,,,myslite,ze by mi podobna farba sekla?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
no cukruska by sa veru mohla ohlasiť, dufam, že je ok, že sa preboha nestalo niečo zlé. 😕
leamax ved by sa ohlasila, keby bola hladna ze este nebola vecera
boze, micicka, ze to aj niekoho napadne,ze od stehien 😀
mafy, urcite by ti sekla 😀 😀 😀 ved si rovnako krasna ako my ostatne
trinitka, veru napadne a vacsinou chlapu, u viac krat sa to stalo 🙂
mafy určite ti sekne, že váhaš 😀 😀 😀
baby tehulky asi odpocivaju
baby, tuším som čítala pred týždnom v inej téme cukrušku,, s cukrom,, volačo tam písali o kontrole na hematko či jako,, asi je všetko ok ..
trini, ak by medzi tym ozaj neumrela hladom 😀 😀 😀 a mozno uz aj spi a mam to bez roboty 😉 😀 ved neviem, ci jej vobec dnes dam, ci ju nemam vytrestat, lebo zahrdusila susedovu sliepku, co k nam preletela. tiez blba, neviem, na co sa k nam hrabala 😖
no ze sa aj cudujem, chlapi....
nooo čo hovoríte na tú novú dance schou,,
môže to byť dobré ,, ja tanec moc moc rada
baby mne sa pacili len holovlave typy,,,aaaale vzdy som mala chalana s modrymi ocami,,juuuuj to je moje 😀 😀 😀 😀 raz som chodila aj s chalanom,co mal dhle vlasy a a desne kucerave,,,a poviem vam,ten ake modre oci mal 😀 😀 😀 😀 😀 a moj je moj prvy s hnedymi ocami 😀
tak sliepka asi prisla na navstevu a ako dopadla....nevitany host...
noo o modrookých ani nehovor,,
noo bol bol jeden,, a ešte ako bol vybavený 😵 😵 😵 hihi, toto sem nepatrí
a vase typy su ake?
moniq 😀 😀 😀
no ja vam poviem, že ja som si nikdy oči nevšimla, ja sa na riťky pozerám - tie môžem 😀
moniq, sem patrí všetko, ved nam teda nieco prezrad 😀
mici,, si môj človek,, riťkáááá supiš pupiš .
no mne sa holohlavi moc nelubia aj mm trosku nadavam, ked sa da ostrihat moc nakratko....
inak moj mm ma modre oci 😵
no baby ako ste sa rozsupli :- 😀 😀 😀 😀

aj ja pozeram panelak...morova ma peknu farbu vlasov...ta stara svehlova sa ako vylepsila ze.. 😀