Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
leamax, ved zeny musia mat vsetko pod kontrolou 😉 ale aj na lajdaka praktikujem - podla chuti a energie 😀 😀
ani ja to nemam zmerane, aj ked uz som zistovala, ci ho ma zmeraneho, ale nepriznal sa 😎
to by bola ina haluz co...keby sme taku tabulku spravili, si to predstav, by som tomu mojmu povedal, pocuj, na konikovi su dvaja, co maju presne takeho isteho ako ty... 😀
baby,, no čo viem, tak chlapci občas v sprche, či na verejných véckach porovnávajú ..
velmi nerada,, je super téma,, no drahý je hladný,, idem robiť papať,, a už až baterka dochádza,,
ahojteeee,
a zajtra sa vás spýtam, čo sa vám po takej bujarej diskusii snívalo .. 😀
ja si myslim, ze aj ten moj, ved chlapi si ich meraju, len mi nechce povedat hodnotu 😠
inak ja by som nevedela cikat ako chlapi, ze by vedla mna niekto stal a pokukoval po mojom vybaveni
micicka, myslis, ze pokukavaju? sa tvaria, ze nie, lebo ved "nie su tepli aby ho druhemu okukavali"
musela som sa vrátiť,, zistila som dlžku,,
ževraj za europskym priemerom,, hihi,, neprezadím,,,,, 😀
babule...juuuj, lubi sa mi tato tema, super sme nastartovali dnesny vecer.. 🙂
no musim uz aj ja utekat, lebo ideme kuki nejaky film, klasika co mam rada, nejaky masovy vrah..
tak si to tu este uzivajte a ak by ste urobili nejaku dalsiu tabulku, tak si ju teda rada kuknem.. 😀
papa

velvetka: 182/90
mafynka: 195/140
micicka: 193/100
leamax: 186/92
moniquie: 180/93
denne: 180/80
zabudla som na niekoho?