Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
v base robi
tak bachar....v pohode.. uz som sa zlakla, ze co a ako...poznam dost bacharov, moja mama robila v base...aj otec..ale ten robil psychologa..
zuztek, dakujem 😵 tak za chvilku budeme tebe gratulovat k narodkam 😉 my s lenkou sme dokonca aj ten isty rocnik 😉 😵 😀
Velvet jasné testni 🙂
Mafynka bachár? tak to s časti vysvetľuje aj jeho správanie no nie ospravedlnuje. Ako dlho ste spolu?
ano velvet, testuuuuuuuuujjjjjjjjjj. ja tu chcem vidiet dalsiu tehulku. tu to tak krasne pribuda 😵 😵 😵
baby, neviem, ci mam testovat uz zajtra, alebo az v pondelok rano, lebo mam testy s nizkou citlivostou...
bojim sa toho, aby to moje meskanie nebolo sposobene niecim inym, ale hadam nie...mam ten biely vytok stale...
velvet vsak testni aj zajtra,aj pondelok
no bojim sa, ze najdem len jednu ciarocku...hmmmm...uz to nie je take ako pri prvom tehu, to nadsenie teraz nemam az take...
No jeminenky vevet. nesmieš myslieť na to že to nevyjde , vyjde to, vyjde , 🙂 🙂
velvet, uz to aj tak neovplyvnis. aspon budes vediet na com si. kolko dni si po ovu?
lea, no neviem presne, kedy bola ovulka...no mrska mala dojst tuto stredu..
aha, tak to by som aj ja este cakala. aj do tej stredy
lea, no vsak to..neviem, ci este radsej nepockat...chcela som si kupit mamatesty, no nemali ich v lekarni, tak som kupila ine, no su menej citlive..
vsak uvidim...mozno jeden na skusku skusim..
velvet,,ved to,,teraz to uz nebude nadsenie,,ale nepretrzity strach,,ktory ale bude stat zato
mafynka, hadam to nebude az take zle..
kde su ale nase tehulky??? ani jedna sa neozvala...pevne verim, ze je vsetko v poriadku.. 😕
babulky, ano bude to strach. ale ten vysledok bude kraaaaasny 😵 😵 😵 ktora mama sa o svoje dietatko neboji?
velvet, ved tedy skus jeden v pondelok 😉 ale aj tak myslim, ze to bude este skoro
lea, hej, skusim asi ten pondelok jeden dat...ved..uvidime...
baby, ja by som si uz tak zelala, aby sme tu boli vsetky uz tehulky a bavili sa o nasich babatkach...dufam, ze sa to coskoro splni.... 😵 😵 😉
lea, teraz ma napadlo, ze ci si ty nemyslela, tu stredu co len bude...ja som mala mat mrsku uz tuto stredu co bola tento tyzden...tak si pochopila?
velvet, tak ja som to zle pochopila - hej, myslela som tu strdu, co este len bude 😅 los vymletos 😀 😀 😀
tak to neni skoro, uz aj utekaj testovat 😉 ja som myslela, ze na nu este len cakas, preto som pisala, ze je to este moc skoro 😀
lea, aj som si myslela, ze si to asi tak pochopila, ze to este len mam dostat...no baby, asi to aj tak necham na ten pondelok, ak to ovsem dovtedy nedostanem... 😅
to su starosti, co...dostanem, nedostanem....jaaaj, my zeny to mame fakt tazke.. 😀
velvet testuj
mafynka kde si?? stále sa učíš?
baby, otestujme sa vsetky, to by bola haluz, mozno by vysli dve ciarocky aj tym, co ani necakaju.. 😀
heheh no tak to by bolo supeeeeer. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
idem sa najest. boli sme dnes na obed u svokrovcov a zabalili nam fazulovu polievku, fasirky a dvoch vyprazenych pstruhov, mnam...tak idem na tie fasirky..
ozaj a kupili sme dnes konferencny stolik do obyvacky, ten co sme mali mal taky atypicky tvar a bol maly, tak sme kupili vacsi...som zvedava, vecer ho muz so susedom poskladaju...
velvet, hlavne mne by urcite vysli //, ked som prave dnes dostala 😀 😀
baby, ale viete ako to ja v pohode beriem? az som sama z toho vyhukana 😀 😀 😀
To je fajn 😉
čafte babule 🙂
velvetka tak pre nás tesni zajtra ráno, ty nemusíš ani kuk na testík, len ho odfoť a my už budeme potom vidieť výsledok 😀

mafy, horsie? kuklac?