icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

mafynka
13. mar 2010

denne tu som,,,nic som sa nenaucila dnes

leamax
13. mar 2010

denne, aj ja som tomu rada 🙂
velvet, dobru chut 😵 a ved ho poskladajte s muzikom spolu ten stolik, nie? co tam bude sused zavadzat 😀 my ked si nieco taketo kupime, tak to skladame len my dvaja 😉

joj, dokonca aj krce mam obcas. mozno sa to riadne zacne az zajtra, co byy som veeeeeeeeelmi nerada, lebo chceme ist na nabytok do NR. ozaj - neboli ste tam niekto?

zuztek
13. mar 2010

kuk, som tu na skok, cakame navstevu, teda sestra je uz u nas, chudatko, este pride sesternica s priatelom, jendohubky su urobene, vodka sa chladi 😉

juuuj velvet, ja by som na tvojom mieste testovala zajtra, urcite uz bude nieco vidno, inak mamatesty su 2Ojednotkove, ty mas nejake 10jednotkove? lebo tie by mali byt este citlivejsie 😉 a aj keby este nebola ciarocka, tak zopakujes o par dni, a ak budu zajtra // tak budes mat aspon peknu nedelu 😉

micicka
13. mar 2010

leamax a je ešte aj zajtra výstava, aj ja by som chcela behnut, ale ten moj ma odpisal, zevraj len do dnes, co sa mi velmi nechcelo verit, ale neskontrolovala som to 😉

micicka
13. mar 2010

zuztek príjemnú zábavu a nevypite vela vodky 😎

leamax
13. mar 2010

zuztek, tak vy budete mat dnes happy party 😉 😀 tak si to uzite 😉

veru, velvet, testni pre nas zajtra, pjosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

zuztek
13. mar 2010

mici diky, no mozem si teraz dovolit, kedze mrskujem, neskor si budem davat vacsi pozor 😀

leamax
13. mar 2010

micicka, co ja viem, tak na biboardoch, co som videla v NR, bolo od 9.-14.3., kuknem to este niekde 😉

micicka
13. mar 2010

tak potom je ešte aj zajtra, ale bude asi kratsie, len do 15,00 tak to býva posledný den, tak ja asi vybehnem len tak pokukat. este muim vymysliet ako preniknem do vnutra, nechcem vyhodit kopec penez za vstupenku - ja som lakoma 😀

leamax
13. mar 2010

http://www.agrokomplex.sk/vystava/57/317/

neni tam ale pisane, do kolkej to zajtra bude. tak ale asi mozno kratsie ako dnes. ale urcite je aj zajtra 😉

velvet26
13. mar 2010

babule, uz som najedena, idem hodit sprsku...a potom dojde sused s malou dcerkou...ja som rada, ked dojdu..tak pokecame..
pekny vecer este.. 😉

leamax
13. mar 2010

pekny vecer aj tebe velvet 🙂 a rano cakame na pozitivne spravicky 😵 😵 😵

micicka
13. mar 2010

velvet peknu zabavu. a nie že sa na nás zajtra vykašleš! 😉

leamax
13. mar 2010

micicka, mas pravdu, zajtra je to len do 15.00 😖 to budeme musiet ist asi skor ako na obed 😀 no snad to zvladneme.
este tu je niekto, ci uz si pisem sama so sebou 😀

ivanap6
13. mar 2010

ahojte 🙂
my sme dnes boli v NR na vystave. Nooo je tam vselico. My sme objednali postel aj jedalensky stol od firmy javorina, tak sa vytesujem 🙂 zajtra by to malo byt vraj iba do druhej, teraz som sa pytala draheho

velvetka, ja by som to nevydrzala ani do zajtra, ale dobre robis, ze sa zbytocne nestresujes. Juj drzim palec, podla mna je to jasne 😉

micicka
13. mar 2010

ja som tu ešte, ale najko to tu viazne. ja som na nete, lebo môj pozera hokej: bystrica-nitra.
leamayx odkial si?

micicka
13. mar 2010

ivana, javorina ma pekne vyrobky, ale tusim drahsie. potom nam to musis pofotit, rada by som videla. ake je vstupne?

leamax
13. mar 2010

ivana, my by sme tiez chceli jedalensky stol 😉 zajtra to ma byt do 15.00, tak pisu na na tej stranke, co som sem dala.

micicka, my to nemame do NR daleko, sme od TO 😉

micicka
13. mar 2010

leamax, ale nechodte neskoro v posledny den uz zacinaju niektorí baliť aj skôr ako je oficialne napisane, to ma vzdy hnevalo, pretoze posledny den vstupne nie je lacnejsie a pritom nemas tolko casu. mne sice staci aj hodinka, ja to vzdy len preletim a skonstatujem, že nič vhodne som nenasla 😅

ivanap6
13. mar 2010

tusim, ze vstupne bolo 3,5 eura
mici, poznas javorinu? Maju nadherny masivny nabytok. Su sice drahy, ale je to masiv a uplne inak to posobi. A to sme chceli este komodu do spalne aj do obyvacky od nich, no na to zatial nemame peniazky, tak cakame, ci kupime nieco lacnejsie, alebo nasetrime... no tisic euro za komodu je dost...

lea, jedalenske stoly mali vselijake krasne 🙂 a asi to bude teda do 15stej

leamax
13. mar 2010

micicka, no ja by som isla aj rano o 8 😀 len muzik mi pride cca o 1.30, tak sa bude chciet asi trosku vyspat. tak ale rata, ze okolo tej 10 by sme sa mohli vymotat a snad stihneme este nieco 😉
inak, to by mohlo byt lacnejsie vstupne v posledny den.

micicka
13. mar 2010

ivana poznam javorinu, aj ja som po nich uz pokukovala, ale nakoniec sme kupili lacnejsie. ved postupne si kupite aj ostatne zariadenie, uz ked ste zacali kvalitnym masivom, tak nasetrite, nech to ma šmrnc 😉

leamax, jaj zabudla som, že pride v noci. ked sa o desiatej vymotkate, tak este stihate, hlavne ked viete "po čom pôjdete"

leamax
13. mar 2010

ivana, no masiv ti aj nieco vydrzi. my by sme chceli roztahovaci stol a v prevedeni ceresna

leamax
13. mar 2010

micicka a vy ste kde kupovali napr. taky jedalensky stol? hodte nejaku inspiraciu sem 😉

micicka
13. mar 2010

my sme tiež dlho zhanali jedalensky stol, tie som chcela roztahovaci, nakoniec sme kupili tu u nas v NR k idei. nie je to teda masiv, aj kvalita taka priemerna, ale zatial staci a nestal vela. zatial sa uspokojime, mozno neskor. a vyzera velmi dobre, ked prisla navsteva, tak zhikli, ze aky krasny, potom sme povedali kolko stal, uz nebol taky zaujimavy (stal malo na pomery obdivovatela) 😕

micicka
13. mar 2010

leamax, asi si citame myslienky 😀

nasi kupili jedalensky na výstave, uz je to cca 3 roky dozadu a ten ma az dva pridavne diely, ciže celkovo je mozne z neho urobit 3 rozmery. tusim sa volali "ton"

ivanap6
13. mar 2010

jojo, ceresna je pekna. Mne sa teraz velmi paci bieleny dub, ak pojdete zajtra tam, tak si vsimnite javorinu, no ten bieleny nemali vystaveny, sice ani tu postel co sme objednali, maju tam nejaku novinku.
My budeme zariadovat cely dom, uz tri roky staviame, strasne sa tesim ked sa nastahujeme. A uz sme mali aj s babatkom, no to zial nevyslo ☹

leamax
13. mar 2010

micicka, asi 😀
no taky by sa mi uplne najlepsie pacil, ten co maju vasi. lebo u nas ked sa vsetci zidu, tak je je celkom dost ludi. a zase, ked sme doma sami, tak nam staci aj normalna velkost 😉

leamax
13. mar 2010

ivana, budete sa stahovat az ked budete mat cely dom zariadeny? a teraz mate byt, ci byvate u rodicoch?
my byvame uz rok a stale nemame vsetko zariadene. to co potrebujeme k tomu aby sme tu mohli bezproblemov byvat, to mame a ostatne dokoncujeme postupne 😉

micicka
13. mar 2010

my sme chceli rekonstruovat, ale nakoniec budeme stavat od nuly - no chceli sme uz minuly rok, ale stale sa nieco serie, tak zatial nic z toho nie je. mne by stacil aj byt, teraz mame sice len 2-izbak, co nam este staci, pre troch uz by bol asi maly. ale keby ideme do trosku väčšieho, tak by to bolo ok. uz som rozmyslala aj nad tym, ze tu zahradu so zrucaninou predame, ajked pod cenu, aby sme sa zbavili uveru 😠