icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

denne73
13. mar 2010

Ahoj awe. jeje ako si to tu pekne zhrnula. Už chýba iba ďalšia tabulka 😀 😀 😀 😀

micicka
13. mar 2010

pred dvoma rokmi som bola zasdne proti sadeniu a jedovala som sa na svokru, ked si posadila. no minuly rok som potrebovala ventil a posadila som, teraz mame poorane, tak nebude treba tolko rýlovat - bude to o to lahsie 😉

ja sa tesim na to, ze budeme mat havinkov. milujem velke rasy, len sa asi nebudem vediet rozhodnut akeho kupime. pacia sa mi nemecke dogy, labradory milujem, ale aj ine rasy

denne73
13. mar 2010

jeminka to je sen môjho mužíčka ja a motyka 😝

leamax
13. mar 2010

a moj muzik uz prave vyraza 😵 😵 😵 huraaaaaaa, uz nech je pri mneeeee 😵

denne73
13. mar 2010

Odkial vyráža?? z práce??

mafynka
13. mar 2010

mici ridgebacka ti mozem odporucit,,,ja som nadovsetko spokojna a taaaak ho luuuuubim 🙂

awe
13. mar 2010

denne 😀 som pozerala, ze vcera vecer ste paradnu vytvorili 😀

mafy - nechapem, co sa sprava ako male decko 😠 dnes vecer si mala ist ty niekam vonku s kamoskami, hm? 😉

mici - dogy su nadherne, aj irsky vlkodav 😉

mafynka
13. mar 2010

awe ja moc kamosky nemam

awe
13. mar 2010

leamax- supis 😉 sa tesis velmi, vsak? 🙂

denne73
13. mar 2010

mafy super tlmočnictvo. Hm?? No ja nemám talent na jazyky

micicka
13. mar 2010

leamax odkial cestuje, ma to velmi daleko?

denne, tak uz teraz drzim palceky, aby statnice prebehli hladko. ja som to uz dva krat zvladla 😀 najskôr mgr - som učka, a potom aj ing, to bolo minuly rok, ale nervy boli vzdy rovnake... a nakoniec to bola malina 😉

denne73
13. mar 2010

Awe nó hej včera to tu bola parada tolko som sa narehotala

micicka
13. mar 2010

no neviem, neviem s tymi psikmi, aby som nemala nakoniec 20 psov 😉 kto bude zbierat tie miny 😀

awe
13. mar 2010

mafy - skoda, tak treba zvacsit okruh kamosiek, nech mas s kym zajst von 😉

denne - drzkam palce aj ja, ja uz by som nervy na dalsie statnice nemala, na tych jednych som si uzila az az 🙂

baby - ja som tiez antitalent na jazyky 😝 😀

leamax
13. mar 2010

denne, tvoj muzik ma teda sny - ze ty a motyka 😀 😀 no aj moj tento rok nasadil do bedniciek rajciny a papriku. a ja to musim teraz polievat - co mu to necham vyhynut 😀 ale taku cerstvu zeleninku to ano, to by som chrumkala 😉 😀

jeeej, labradoriky su pekne. my sme mali cuvaca, to bol uzasny psik. uz je v psom nebi

ahoj awe. vcera mi dosli pasy 😵 dnes som to uz skusala a je to super. ty ich uz mas?

denne73
13. mar 2010

Super micicka a kde učíš?

micicka
13. mar 2010

mafy kasli teraz na neho, ja by som s nim momentalne nekomunikovala!!

nejako sme sa tu rozbehli, ved uz nestiham pisať 😉

awe
13. mar 2010

leamax - fakt je to super? tak ta beriem za slovo a objendavam, jasne ze som neobjednala...nemam cas, vzdy na to pozabudnem...ake farbikcy si si objednala, ja si asi bielu a ciernu, idem na to....

mafynka
13. mar 2010

mici asi ta posluchnem,,nejdem sa mu pchat,,nema dovod byt nasraty,,to ja by som mala byt

denne73
13. mar 2010

Vieš on má tych snov viac ja a matyka , ja a vkuse varecha, ja a prachovka 😀 😀 😀 . No nie a nie ma prerobiť

micicka
13. mar 2010

denne, neučím, učila som asi 7 mesiacov na základke, ale nejako ma to nechytilo, pracujem v strojárskej firme 😅

awe, leamax ake pasy spominate?

awe
13. mar 2010

mici - ty si ina superzena 😀 dve skoly!

awe
13. mar 2010

mici - tehu pasy, na krize a neskor aj na brusino 😉

micicka
13. mar 2010

mafy zbytocne sa budes jedovat a on aj tak nepovoli teraz, nechaj ho vychladnut 😉

denne, to muži sú v tomto takí snilkovia 🙂 ale aj my, no nie, ajmy snivame o tom, že oni všetko urobia

awe
13. mar 2010

mici - namiesto tielka...

denne73
13. mar 2010

No mafy, myslím že ho treba asi trošku podusiť. Ťažko radiť lebo fakt viete len vy dvaja čo tomuto jeho správanie predchádzalo no myslím že menšia ignorejšn nebude na škodu. Posielam ti veeeeela pozitívnej energie chytaaaaaaj

leamax
13. mar 2010

no ja tiez nestiham 😝
takze: muzik vyraza z roboty, ma to kapanek daleko, dochadza lietadlom a uz sedi v lietadle. a samozrejme, ze sa tesiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmmm 😵 😵 😵 😵 😵

awe, ja som vedela, ze si neobjednala este. ja som si objednala hnedu a tmavoruzovu. nechcela som bielu a ciernu. biela by ma rozsirila a to nepotrebujem a ciernu som nechcela preto, ze ked to budem nosit aj ako tehulka, tak nechcem nosit cierne na brusku. a tieto farby su super

mafynka
13. mar 2010

mici,keby ma to tak netrapilo

denne aj mna teraz cakaju statnice,,pracu este ani nesnivam pisat

micicka
13. mar 2010

awe ale prosím ťa, kdeze superžena, uplne obyčajná - jedinečná 😉 (pre niekoho-snad)

ake tehu pasy, kde ich mozem okuknut, to ja nepoznam 😕

awe
13. mar 2010

baby, vy pisete rychlo ako draci, ja nestiham citat, preklikavat a pisat, pomoooooc 😀 iank mafy, tak tak, ignorejsn, nech sa aj na hlavu postavi.... 😠