Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
denne sme všetky 😀
tak si vás nájdem??
veru, vsetky sme najkrajsie, najmudrejsie, no proste najuzasnejsie 😵
a farmárite?
leamax kašli na to, on si da trošku z teba 😀 alebo mu urob parky, ved sa tesi hlavne na teba, ty oddychuj, ked uz mas tu mrchu
awe, my sme ju kupili len teraz na vianoce a neviem si to vynachvalit 🙂
my sme tu vsetky uzasne, ved preto sme sa stretli, nie - liga vynimocnych 😀 😀
denne, ja veru farmárčim - som normálne závislá 😀
denne, myslim, ze vacsina z nas je na FB, ale ja tam chodim len sporadicky, viac sem 😉 nefarmarcim 😕
lea - tak, tak, nejake parocky to istia, ked ta uvidi, hladny nebude, spapa teba od samej lasky 🙂
mici aj ty?
micicka, ved nad tym aj rozmyslam. ved v lietadle aj tak dostanu nieco pod zub a pochybujem, ze bude chciet este v noci nieco jest. no ale ako na potvoru, ked nic neuvarim, tak bude vypytovat
hodim kura na pekac a hotovo 😉
leamax - a kde robi tvoj muzik, ak to nie je tajne 😉 ?
heh no ja nemám čas chodiť na farmu ale ak chceš požiadam ťa za priatelku cez IP pošlem meno
ja nie som na fb a ani nebudem 😀
baby, ten OTO je priamy prenos, tohtorocny?
mafy, či som závislá? no veru som 😀
Awe aj teba požiadam o priatelstvo
leamax, ved to ako na potvoru a potom ti to bude luto. tak s tym kuratom nie je az tak vela prace.
denne ja som myslela, ze ty chodis na FB a farmarcis, ked si sa pytala. ci zle som to pochopila?
awe, robi vonku, vo svedsku
denne - posli mi teda svoje meno do IP 😉
leamax- brrrr, tam musi byt este vacsia kosa ako tu 😅 a nechcela si ist do svedska s nim?
mici to ja som zavisla na farme
mafy - vsetci co zacali s farmarcenim su zavisli 😀 ja to preto ani len neskusam 😉
mafy a sme priatelia, ci nie? niekedy uz nemam prehlad 😀
mici 😀
leamax vo švedsku, no to je zaujimave, ale teda máš ho daleko, aj si ho uz bola navstivit? ako dlho tam uz je? - ale ked nechces nemusis prezradzat, ja som moc zvedava
awe, pojdem niekedy za nim. on je tam vyslany firmou, nesiel tam ze nieco si najst. ma taku robotu, ze tam bude asi tak este 3roky a potom moze byt vyslany zase do inej krajiny a tak. no zima je tam urcite, aj predvcerom mi vravel, ze snezilo a mrzne 😖
hej dobre si pochopila. Chodím na fb
lea - juj, a nie je ti smutno? ja viem, ze si pisala, ze si si uz zvykla, ale aj tak, 3 roky su velmi dlha doba ☹ musi mat asi zaujimavu robotku, hmm...
ja mam len trinitku v priateloch
awe a uz som pisala, ze takto chodi odkedy sme spolu? chodil aj na dlhsie. jasne, ze mi je smutno, vzdy ked odchadza, mam slzicky na krajicku a ked mam svoj den, tak si aj poplacem. no com mam robit...

leamax - umyvacku mame aj my, ja si to uz bez nej neviem ani predstavit, veeelky pomocnik 😉
mici, lea - pridam sa do vasho fanklubu,ked otehotniem, to uz budem len oddychovat a necham sa obskakovat 😀 😀 😀