icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
13. mar 2010

leamax - umyvacku mame aj my, ja si to uz bez nej neviem ani predstavit, veeelky pomocnik 😉

mici, lea - pridam sa do vasho fanklubu,ked otehotniem, to uz budem len oddychovat a necham sa obskakovat 😀 😀 😀

micicka
13. mar 2010

denne sme všetky 😀

denne73
13. mar 2010

tak si vás nájdem??

awe
13. mar 2010

veru, vsetky sme najkrajsie, najmudrejsie, no proste najuzasnejsie 😵

denne73
13. mar 2010

a farmárite?

micicka
13. mar 2010

leamax kašli na to, on si da trošku z teba 😀 alebo mu urob parky, ved sa tesi hlavne na teba, ty oddychuj, ked uz mas tu mrchu

leamax
13. mar 2010

awe, my sme ju kupili len teraz na vianoce a neviem si to vynachvalit 🙂

my sme tu vsetky uzasne, ved preto sme sa stretli, nie - liga vynimocnych 😀 😀

micicka
13. mar 2010

denne, ja veru farmárčim - som normálne závislá 😀

awe
13. mar 2010

denne, myslim, ze vacsina z nas je na FB, ale ja tam chodim len sporadicky, viac sem 😉 nefarmarcim 😕

lea - tak, tak, nejake parocky to istia, ked ta uvidi, hladny nebude, spapa teba od samej lasky 🙂

mafynka
13. mar 2010

mici aj ty?

leamax
13. mar 2010

micicka, ved nad tym aj rozmyslam. ved v lietadle aj tak dostanu nieco pod zub a pochybujem, ze bude chciet este v noci nieco jest. no ale ako na potvoru, ked nic neuvarim, tak bude vypytovat
hodim kura na pekac a hotovo 😉

awe
13. mar 2010

leamax - a kde robi tvoj muzik, ak to nie je tajne 😉 ?

denne73
13. mar 2010

heh no ja nemám čas chodiť na farmu ale ak chceš požiadam ťa za priatelku cez IP pošlem meno

leamax
13. mar 2010

ja nie som na fb a ani nebudem 😀

baby, ten OTO je priamy prenos, tohtorocny?

micicka
13. mar 2010

mafy, či som závislá? no veru som 😀

denne73
13. mar 2010

Awe aj teba požiadam o priatelstvo

micicka
13. mar 2010

leamax, ved to ako na potvoru a potom ti to bude luto. tak s tym kuratom nie je az tak vela prace.

denne ja som myslela, ze ty chodis na FB a farmarcis, ked si sa pytala. ci zle som to pochopila?

leamax
13. mar 2010

awe, robi vonku, vo svedsku

awe
13. mar 2010

denne - posli mi teda svoje meno do IP 😉

awe
13. mar 2010

leamax- brrrr, tam musi byt este vacsia kosa ako tu 😅 a nechcela si ist do svedska s nim?

mafynka
13. mar 2010

mici to ja som zavisla na farme

awe
13. mar 2010

mafy - vsetci co zacali s farmarcenim su zavisli 😀 ja to preto ani len neskusam 😉

micicka
13. mar 2010

mafy a sme priatelia, ci nie? niekedy uz nemam prehlad 😀

awe
13. mar 2010

mici 😀

micicka
13. mar 2010

leamax vo švedsku, no to je zaujimave, ale teda máš ho daleko, aj si ho uz bola navstivit? ako dlho tam uz je? - ale ked nechces nemusis prezradzat, ja som moc zvedava

leamax
13. mar 2010

awe, pojdem niekedy za nim. on je tam vyslany firmou, nesiel tam ze nieco si najst. ma taku robotu, ze tam bude asi tak este 3roky a potom moze byt vyslany zase do inej krajiny a tak. no zima je tam urcite, aj predvcerom mi vravel, ze snezilo a mrzne 😖

denne73
13. mar 2010

hej dobre si pochopila. Chodím na fb

awe
13. mar 2010

lea - juj, a nie je ti smutno? ja viem, ze si pisala, ze si si uz zvykla, ale aj tak, 3 roky su velmi dlha doba ☹ musi mat asi zaujimavu robotku, hmm...

mafynka
13. mar 2010

ja mam len trinitku v priateloch

leamax
13. mar 2010

awe a uz som pisala, ze takto chodi odkedy sme spolu? chodil aj na dlhsie. jasne, ze mi je smutno, vzdy ked odchadza, mam slzicky na krajicku a ked mam svoj den, tak si aj poplacem. no com mam robit...