icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lenkka81
17. mar 2010

ahojte baby nemám nic nové, to hcg-čko neveim, daco mali s telefonom tak snad rano sa tam dovolám...

mafynka
17. mar 2010

ahojte kocky,ja vas zanedbavam, ale vecer vas docitam, lebo polovicka bude na futbale...teraz som v robotke a trocu flakam...si studaci kukaju fotky,,u mna nic nove,,,hodite niekto nejaky sumar, nech viem co je nove?

lu.lu.
17. mar 2010

babule...dakujem za gratulacie 😵

zuztek-super, tento mesiac to uz iste vyjde,je dolezite mat starostliveho lekara...tiez by som chcela si dat spravit HP,ale tu mozem asi len snivat 😒

lenkka-takto ta napinaju,hned rano daj vediet,o kolko stuplo 😉

velvet-mi je luto,ze ta mrcha takto natahuje,ale este nic nie je stratene 😉 ...nechces st k lekarovi predsa len skor? v krvi by uz isto bolo hcg,ak si tehotna...

trinitka87
17. mar 2010

velvet, pripajam sa k ostatnym babam, osobne by som uz nevydrzala a isla k dr. 😉

vsimli ste si, zajtra budeme cely den bez konika, tak keby nieco fb to isti 😉

vifinka
17. mar 2010

Ahojte kocky, dlllho som tu nebola...co je tu nove? kolko novych tehuliek pribudlo? U nas sa zatial fazulka nekona...ale snazilkujeme sa...snad sa coskoro zadari

micicka
17. mar 2010

čaute kočandy 😀

zuztek + lu.lu všetko najlepšie vám prajem, veľa zdravia, šťastia, lásky a detičiek 😀

velvet, lenka - nás nejako veľmi naťahujete 🙂 straaašne vám prajem ,aby ste boli tehu a aby bolo všetko v poriadku a o 9 mesiacov nám budete písať ako prebiehal pôrod a budem obdivovať vaše bábätká 😉

vifinka
17. mar 2010

lenka a velvetka su nadejne tehulky? 😵 😵 😵 tak to gratulujem!

awe
17. mar 2010

ahojte kocky,
posledne dni som tu nebola, nejak nestiham 😅
ale zbezne som vas uz precitala...co to citam, velvet ma negativny testik???? ☹ a ja som bola na 100% presvedcena, ze si tehulka 😒 mozno ti meska, ak si mala anovulacny cyklus? vtedy zvyknu byt dlhsie cylky, aj ked su pravidelne.....

misin - ty si jasna tehulka, gratulujem 😵 😵 😵

lulu, zuztek - vsetko naj naj naj, cmuk 🙂

awe
17. mar 2010

lenkka - tak hned rano nam tu napis krasne vysoke cisleko hcg 😉

awe
17. mar 2010

citam, ze aj snazilkant sa nam ozvala - to je supis, ze si v poriadku 😵 skoda, ze cukruska nepise, ale verim, ze je aj s fazulkou ok 😵

moniquie
17. mar 2010

ahojte kočky,,

celkom slušne sa poipísalo,,
a zavítali k nám staré známe tváre,,, super ..

ja som sa dnes dozvedela smutnú správu,, mám jednu známu v mojm veu, čakal prvé bábo , bola v 4 mesiaci, dnes v nemocnici potratila,,, ževraj až nemocnici na bolesti s ktorými prišla došli žew má veľký mion na maternici, a jej gyndoš to absolutne prehliadol.. dorá pecka čo ,, sú to hajzli podaktorí,, len z počutia viem, ze už deti v živote nechce, vieme si všetky predstaviť ako ju to ranilo ..

no ja dúfam, že už ani jedna z nás nič také nezažije ,,

awe
17. mar 2010

moniquie - to je strasne ☹ ja nechapem tych lekarov, co boli slepi dovtedy, ci co??? 😠 chudinka, baby, ja si ani nepredstavujem radsej, ze by sa nam malo volaco take stat...ani si nepripustam nic negativne, aj ked okolo mna bolo veeela pripadov od zaciatku roka, kedy sa takychto veci postavalo az az 😔

ked budem tehulka, ziadne zle veci si nebudem pripustat, aj ked viem, ze to bude tazke, ale jednoducho ani na netnebudem chodit tak casto, lebo tu sa clovek cokolvek docita a velakrat sa potom stresuje a pozoruje a namysla si 😒

babulky - nech sme uz len stastne, to vsetkym prajem 😵

moniquie
17. mar 2010

awe,, ja si hovorim to iste,,
ked budem tehu, asi sa zavrem do nejakého vákua,, a nebudem prímať srpávy z vonku,, leb je tam samá zloba, a samé zlí prípady tehotenstiev, atd,,

proste to budem musieť všetko obmedziť, lebo sa inak zbláznim,,, to nebude dobré,,
musíme myslieť pozitívne ,,

awe
17. mar 2010

tak tak moniquie, pozitivne myslenie jednoznacne 😵 lebo ked clovek pocuva, co vsetko sa komu stane a tu toho este 3x tolko precita...no nic moc na psychiku tehulky 😒

awe
19. mar 2010

caute kocky, ako sa mate? su nejake novinky? uz mame noveho konika 😀 musim si na to zvyknut 😕

trinitka87
19. mar 2010

ahoj awe,aj ja som pozrela len tak a uz fungujeme. 🙂 normalne mi konik chybal

awe
19. mar 2010

ahoj tirnitka - ja som tiez len nahodou pozrela 😉

ako sa mas? co mas nove? normalne clovek za tych par dni vypadne z obrazu 😅

micicka
19. mar 2010

ahojte kočičky 😀 no ako sa máme.
ja sa teším, že je konečne piatooook, huraa 😀

trinitka87
19. mar 2010

to ano, dufam, ze pribudli nejake dobre spravy, len u mna nic nove. akurat prezivam ms 😉

trinitka87
19. mar 2010

ako sa vam paci novy konik???
treba si urcite zvyknut co a ako to tu chodi a co je nove.

awe
19. mar 2010

ahoj mici 🙂
trinitka - aj ja mam MS...nechpem, chodila som tento mesiac na folikulometriu, ovu bola 16DC a mrcha dorazila dnes na 26DC...vcera uz bolo spinenie 😠 nikdy som nemala kratke cykly, vzdy tak 30-31dni...baby, mate s takymto niecim skusenost po potrate?

awe
19. mar 2010

no, este som to tu nepreliezla, zajtra to preslideim poriadne, nech sa tu viem zorientovat, ale asi to je len o zvyku 😉

trinitka87
19. mar 2010

awe, v tomto ti neviem poradit, ja mavam ms stale rovnaku ci predtym alebo teraz

awe
19. mar 2010

no ja mam druhu od cistenia....ja nechapem 😒 no snad sa to nejak upravi....dufala som, ze sa snad zadari, ale navadi, ideme dalej, mame pred sebou dalsi mesiac, tak snad 😵

mici - veru, hura piatoook 😉

lubkabb
19. mar 2010

ahojte, jeeej, tak už sme po novom 🙂

trinitka87
19. mar 2010

ahoj lubka 🙂

lubkabb
19. mar 2010

ahoj, troška mám chaos...kým si zvyknem, Čo nove?

awe
19. mar 2010

no ktovie 😕
snad sa nam ozve vlevet, ako pokracuje jej story...taktiez lenkka ako stupa hcg a aj ostatne kocky, tehulky, cakatelky aj snazilky...sup sem 😵

lubkabb
19. mar 2010

awe - ja som mala druhu mrchu od čistenia tiež veľmi krátku a prišla o týždeň skorej ako obvykle

awe
19. mar 2010

lubkabb - a potom sa ti to znormalizovalo? lebo ma porazi,ak sa mi zasa rozhadze cyklus... 😒 a ako si na tom teraz?

lubkabb
19. mar 2010

no teraz čakám na tretiu, tak dúfam, že už bude normálna a aj silnejšia. Normálne by mi mala prísť o týždeň, Teraz mám asi ovulku, teda aspoň podľa hlienu. Ale snažiť sa ešte nemôžme, až ked budem vedieť výsledky z hematka, čo bude možno až o 2 mesiace ☹