Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
dakujem 🙂 aj ja prajem to isté. Len neviem, či by som sa smelo pustila do snaženia, ak by mi nič nezistili. Nám sa to stalo dva krát a neverím, že to bolá náhoda ☹ . Takže dúfam, že sa príde na príčinu a nasadí sa liečba.
dakujem lubka 😉 neboj, iste bude vsetko v poriadku a najde sa pricina, ktorej sa bude dat pri dalsom tehu predist...uvidis, vzdy tam bude strach, ale to budeme mat vsetky, co sme uz svojho anjelika (anjelikov) stratili 😔
áno, dúfam, že to už žiadna z nás znova neprežije...treba asi myslieť pozitívne a to je v poslednej dobe u mňa problém. Musím sa polepšiť 🙂
ahojte, jeeej, mame noveho konika, zajtra si precitam co ma take vylepsene... 🙂
awe - ja mam teraz podobne cykly ako predtym, 30-33 dni, ale pre istotu som po zakroku zacala brat tie femi kvapky, aby sa cyklus nastartoval, tak uz dva mesiace ich beriem a zda sa ze je vsetko ako ma byt... ale prve cykly ze su rozhodene je asi v norme, lebo kazde telo reaguje inac a musi sa z toho vsetkeho spamatat...
jeeeej, ahojte baby. novy koniiiik. pozeram, ze sa tu rozbehla tema o skratenych cykloch. akurat mi konci treti menzes od cistenia. aj mne sa skratil cyklus na 27 dni z 30 ale intenzita je stale rovnaka. ale pribudlo mi spinenie den pred a potom den-dva po. mate s tym niektora skusenost?
dobre ranko 🙂
pozeram, ze vcera ste toho vela nepopisali, asi si vsetky zvykame na novu verziu 😅
zuztek - ja som brala gynex, ale uz nejdem, lebo ktovie ci som z toho nemala skrateny cyklus, kalsem uz na byliny a ostanem verna len femibionu a alchemylkovemu cajiku od MS do ovulky 😉 a snad sa to da zasa doporiadku...
fugu - neviem ti poradit, nakolko ja som mala len druhu mrchu od cistenia, prva prisla po 5 tyzdnoch od cistenia a tato po 26 dnoch - den predtym spinenie 😒
kocky - nadherne nam svieti slniecko a ma byt celkovo krasny vikendik, jupiiii 😵 😵 😵
Ahojte baby takze už ideme v novom...ja som vam ani nestihla napisat, lebo to už bolo off...no hcg som mala v stredu 708,19...slo to celkom dobre hore, no ale v stredu a vo stvrtok mi bol nejak zle aj v bruchu ma nejak divne pichalo, takze uvidíme v piatok 26-teho, ci to je v poriadku, lebo mi bolo naozaj zle...Uz si to nemozem nejako pripustat, lebo som bola s nervami v koncoch, takze musim verit ze to bude ok a hotovo...pekný den prajem...
lenkka - no vidis, hcg pekne stupa, uvidis v piatok, drzim palce, nech je vsetko v poriadku, nech uz nemas dovod na stresy 😵
to hcg bolo zevraj ok, len ma strasia tie slabsie bolesti co som mala...no co mam robit??? len cakat a uvidí sa...joooj boze clovek len na to najhorsie myslí stale...
ahojte som tu nova tuto stranku mi poradila jedna mamicka ktora mi chcela pomoct stratila som svoje babatko a neviem sa stym vyrovnat myslela si ze tu mi odlahne lebo som tu neni urcite sama
lenkka - neboj, na zaciatku, ked sa roztahuje maternica su vseliake pichave pocity v podbrusku...neboj, skus sa menej pozorovat, aj ked viem, to sa da len tazko...vonku je nadherny slnecny den, vybehni vonku na prechadzku a uvidis, hned prides na ine, krajsie myslienky 🙂 vsetko bude v poriadku, babulka sa u teba uz zahniezduje, tak sa neboj, vsetky ti tu veeeelmi drzime palce a myslime na teba 😵
ahojte babule..
tak uz funguje konik po novom...super, este som to tu cele nepoprezerala, hladala som hned nasu temu...
tak lenkka, obrovska gratulacia, super, ze je vsetko ok...tie bolesti to vraj byva normalne v tehu...nebojkaj, bude to ok.. 😉
tesim sa s tebou.. 🙂
u mna nic nove, mrcha stale nikde, v pondelok idem k dr...no az vecer ma cas..
v stredu som si robila mamatest negativny, vo stvrtok rapiclear, objavila sa mi druha ciarocka, no velmi slaba...postupne vybledla na tienik...akoze nechapem, tie rapicleary asi ukazuju zle vysledky, nemate s nimi skusenosti?
asocka - vitaj medzi nami 😉 toto je tem, z ktorej nazvu uz vypliva, ze kazda z nas, ma uz v nebicku jedneho alebo aj viacerych anjelikov a vzajomne sa tu podporujeme, aby sme uz nemysleli na nic negativne a prave sme vacsina znovu v stadiu snazenia sa o dalsie babatko 🙂 drzim palce, nech sa rychlo dostanes z depresie a neboj, my ti s tym pomozeme, su tu super kocky, aj mne pomohli 😵
ahoj asocka.
dobre ti poradila kamaratka tuto temu...ja viem, je to velmi tazke...no postupne to prekonas, chce to len cas...dufam, ze sa ti bude u nas pacit, mame tu uz viacere tehulky, no moc sa neozyvaju,..tak dufam, ze je vsetko ok..
ozaj baby...co janirejka, lenkaxy, cukruska...neozvali sa niektorej?
snazilka sa ma dobre...pozdravujemeee.. 😵
ahoj velvet - no teda, ja som akurat vcera pisala, ze ja zasa kramujem o 106 😀 mrsica dorazila uz na 26DC...ale nevadi, ideme na to znovu tento mesiac 😵
a k tym testom - ako som uz pisala aj minule, ja verim len mamatestu (2 pruzky v 1) ostatne ma sklamali, rapiclear ukazuje po urcitej dobe tiene, po zaschnuti...mamatest nie, ak je negativny, tak je negativny, ak je zena tehulka, ukaze hned, ale to je len moj nazor, tebe samozrjme uprimne drkam palce, nech su vsetky testy pokazene a nech krvicka ukaze, ze si tehu 😵 a ake mas pocity?
inak kocky tehulky sa neozyvaju ☹ len snazilkant 😉
ahojte som tu nova neviem ako to tu funguje tuto stranku mi poradila jedna pokecova kamaratka neviem ci som na spravnej stranke ale je mi strasne smutno prisla som o babatko a neviem co mam robit velmi mi chyba ☹
ahoj awe, aj som si myslela, ze je to divne...no mne sa ta ciarka na tom rapicleare prave objavila hned...potom vybledla...nechapem...a uz som z toho uplne unavena...nebavi ma to...rozmyslam potom nad vselijakymi somarinami...tak si myslim, ze tehu nie som...pocity mam vselijake, no nechcem si veru nic nahovarat..
uvidim v pondelok co povie dr...
nikdy mi menzes nemeskal, tak ma to serie...aby bolo vsetko ok...hlavne...
asocka, v ktorom si bola tt?
asocka, si na spravnej stranke, iste...uz sme ti odpisali, aj ja, aj velvetka, kuk vyssie 😉
velvet - je super, ze ides k doktorovi, lebo inak by si sa len stresovala, toto uz bude istota, bud alebo...isto ti spravi uzv a potom vezme aj krv, ak ti uz menzes meska vyse tyzdna, skoro dva, krvicka by uz mala mat vysokanske hcg a na uzv by uz malo byt vidno aspon gestacny vacok ak nie uz aj blikajuce srdiecko, ak uz budes nejaky 6tt 😉 neboj, hlavne nemysli na nic zle, nestresuj sa a hlavne sa netrap....niekomu testy neukazu ani po dvoch tyzdnoch meskania poriadnu dialnicu....
ale koniec koncov, mi tu len polemizovat mozme, ale aj tak lekar povie verdikt...
awe,bodaj by si mala pravdu...jaaaaj, su to nervy...ved aj ta posledna mrcha ma tak stvala, trvala mi skoro 10 dni, tak to mam asi cele poposuvane...a do toho som mala aj tu crevnu chripku...sice len jeden den, no citala som, ze zvykne meskat kvoli chorobe alebo stresu...a toho veru mam pozehnane...
velvet - veru tak, ak mas stresy, alebo si bola chora, prechladnuta...aj koli braniu ATB - toto vsetko su priciny meskania mrchy, pripadne este anovulacny cyklus.
ak si ju mala dlhsie, ako zvyknes mat, moze to byt poposuvane, no nic, hlavne ziadny stres, lebo ak si tehu, tak babatku to neprospieva a to je teraz zo vsetkeho najdolezitejsie, ziadna robota a somariny, ale babo, hm? 😵
ja viem awe...antibiotika som nebrala nastastie ziadne...a o tom anovulacnom cykle som citala tiez, ze vtedy vajko narastie ako ma,len sa neuvolni a telo zeny nedostane signal aby spustilo menzes..
ale neverim, ze som mala anovulak, lebo som si robila ovulacne testy a ukazali mi ze mam ovulku, aj som ju citila a bolo by divne, ze prvy krat v zivote by som mala anovulak takyto?? ale, moze byt...
prsia ma pichaju ako dive, aj v brusku....jezis, ja uz aj mrchu by som brala s takou radostou... 😀
jaj, tak ak si si robila testiky a ukazali ovulku, potom isto nebol anovulak...tak je len telo bud zblbnute hormonmi stale alebo je v brusku maly nezbednik, ktory ti robi takuto sarapatu 😉
verim ti, ze aj mrchu by si brala s radostou, lebo neistota je fakt najhorsia...hm...ale co uz , vydrz do pondelka a skus na to nemysliet a v pondelok uvidis, ale potom nam daj vediet 😉
inak co povies, pekne sa to tu rozbieha s tehulkami, je ich pozehnane, uz aj lenkka, missin mala tiez na testiku // 🙂
awe, veru krasne sa to tu rozbieha...pevne verim, ze za chvilku uz budeme mat vsetky babatka...
tak tebe dosla mrska dalsia? nevadi, nabuduce to vyjde...urcite... 😵
inak, uz som nevydrzala a zafarbila som si predchilkou vlasy, lebo som sa uz na seba nemohla pozerat...ale len so samponom, tak hadam sa nic nestane, ak by som naaaahodou bola tehu..
velvet - ano, mrska dosla, ale beriem to uplne v pohode...nevadi 😉
ja sa tesim, ze telo funguje 🙂
to vobec nevadi, ze si si farbila vlasy, ja si farbim normalnou farbou s amoniakom a pohoda...vies kolko ja mam kamosiek, co si farbia vlasy a farbili aj pocas tehu a nic...to nema ziadny vplyv, ver mi 😉

lubka - tak drzim palce, nech su vysledky co najskor a hlavne, aby boli ok, nech sa mozete smelo pustit do snazenia 😉