icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
20. mar 2010

aj ja si myslim...ze to nevadi...
nejako si na toho noveho konika nemozem zvyknut...a mam 1 internu postu, no ked si kliknem na prijatu postu, tak mi nic nove neukaze, len stare spravy, ty to tam awe nemas?

velvet26
20. mar 2010

ozaj, teraz som citala konika dozadu, snazilka mala ist v piatok na ultrazvuk na srdiecko...neozvala sa?
dufam, ze nam napise....drzim jej palce.. 😵

awe
20. mar 2010

no...je to asi o zvyku, aj ja si musim zvyknut....
interna posta mi funguje normalne, ked si na nu kliknem, zobrazi mi rovno novu IP postu....uplne ako predtym....
aky mas plan na vikend?
my nikam nejdeme, budeme doma, ale chcem umyt este jedno okno, co mi zostalo z minula, lebo uz som bola leniva 😀 a budem zehlit, lebo mam taku kopu, ako keby sme doma neboli dvaja ale piati.... 😒

awe
20. mar 2010

fiha, to som ani nevedela....zatial sa neozvala, tak sa snad ozve cez vikend...dufam, ze srdiecko fazulke bilo o 106 😵

velvet26
20. mar 2010

no mne to potom asi nejako blbne, stale mi ukazuje ze interna posta 1 a ked kliknem nic...no skusim neskor..
ja som doma sama, muzik isiel do blavy na skusky co ma z bojoveho umenia, aby postupil do dalsieho stupna, tak dojde az podvecer...musim poupratovat kuchynu, lebo je tu ako keby bomba vybuchla a aj kupelku by som mala...hmmm...nechce sa mi..
zajtra dojdu na navstevu svokrovci, inak nemame na plane nic, len vegetit... 🙂

awe
20. mar 2010

aj ja som sama, muzik siel cosi vybavit, ale uz by mal dojst kadu chvilku....tiez mam rozrobenych vela veci, pracka perie, tak odbieham vyvesiavat, perinky chcem vymenit, povysavat a clovek zabije celu sobotu....no co uz, ked upratovat treba....cez tyzden nestihacka, prideme domov vecer a to uz sa mi nic nechce 😒 sa tesim, ked budem na materskej 😵
tak tvoj muzik ma takuto zalbu? bojove umenie? hmmm, zaujimave 😉

velvet26
20. mar 2010

veru, cez tyzden nestiham ani ja nic, chodime neskoro domov...no nic, idem aj ja nieco porobit..
a hej, bavi ho to...tak hadam keby nas niekto napadol, tak ma ochrani.. 😉
pekny dnik zelam..papa

awe
20. mar 2010

aj tebe pekny dni, papa 🙂

asocka259
20. mar 2010

ahojte je tu niekto???

asocka259
20. mar 2010

boze neviem ci to dobre pisem nikto mi neodpisuje alebo mi nik nechce napises potesila bby som sa v tychto tazkych chvilkach ☹

leamax
20. mar 2010

ahojte dievcata
je tu niekto?ja len tak na skok. co je tu nove?

lenkka, silno ti drzim vsetky prsty, neboj, vsetko bude v poriadku. hlavne musis byt v pohodke 😉

zuztek
20. mar 2010

asocka, vitaj medzi nami, baby ti uz odpisali na predchadzajucej strane, chvilu potrva kym si zvyknes na konika, ale verim ze ti to pomoze, vsetky sme prezili to co aj ty, bohuzial budeme mat na to dlho smutne spomienky, ale postupne sa z toho musime dostat a zacat mysliet optimisticky do buducna...
asocka, v ktorom tt si bola? a mala si MA alebo spontanny potrat?

zuztek
20. mar 2010

lenkka, velmi ti drzim palce, nech to pichanie prestane a nech je vsetko ok, mozno o nic nejde ale clovek vtedy fakt premysla o tom najhorsom... ale my vsetky verime ze fazulka je pevne prichytena, a ze to vsetko dobre dopadne 😉

velvet, mrcha stale meska, je to tehu stopro, uz by som skusala testovat len mamatestom, mozno si naozaj mala ovulku posunutu, takze kazdym dnom sa daju cakat // 😉

inak o cukruske som citala asi pred tyzdnom, ze bola v nemocnici, tusim mala spinenie, ale potom to prestalo, ked sa neozyva mozno si ju tam este nechali 😕

lu.lu.
20. mar 2010

ahojte,

najprv vam poviem,co nove a potom docitam....

tak my sme mali vcera suprovu noc, boli sme na koncerte,paradicka...dnesok na p... bola som na uktrazvuku a povedali mi,ze maju podozrenie na polycycsticke vajecniky a polyp v maternici ☹ 😢 ...som z toho hotova,za tyzden mam ist k mojej lekarke a uvidi sa, co dalej...tak ani neviem,co so snazilkovanim,je mi normalne z toho na grc

velvet26
20. mar 2010

ahoj lu.lu...
to cooooo??? to si tu na slovensku teraz? ako na to dosli, ze by si mala mat polycysticke vajecniky a polyp...videla si ho na sone? no to som z toho hotova uplne lu.lu...moja, ja tomu nejako nemozem uverit, vsak si nemala ziadne problemy a sono po kyrete bolo ok...tak aky polyp? ☹

velvet26
20. mar 2010

a asocka, si tu este? odpisovali sme ti viacere...skus si pozriet prispevky dozadu...skus sa v tom trosku zorientovat..
je nam velmi luto co sa ti stalo...naozaj...treba verit, ze bude uz len dobre...

misinn
20. mar 2010

ahojte, je tu niekto? 🙂

awe
20. mar 2010

lulu - coze??? to nemyslis vazne, PCO a este polyp? robili ti HP, ked ti diagonostikovali PCO, ci? si na SK teraz? drz sa moja.

asocka - tak ako pisu kocky, najprv sa musis naucit orientovan na koniku a potom uvidis, ze sme ti viacere odpisali, stranku - dve dozadu 😉

misinn - ako? uz si bola u dokiho? dufam, ze ciarocky pekne silneju 😵

awe
20. mar 2010

zuztek - ty si citala o cukruske? tu sa dlhsie neukazala, no, dufam, ze su aj s fazulkou ok...

velvet26
20. mar 2010

ahoj missin, ja som tu a aj awe a hadam aj lu.lu..
tak ako, bola si u dr? vsetko ok..ze... 😵

lu.lu.
20. mar 2010

tak ja teraz na nete googlim,co sa da a nevyzera to dobre 😒 ....ja som v anglicku,ale bola som objednana na ultrazvuk koli tomu dlhemu spineniu...nepotvrdila mi tam, ze je to istotne polyp a pco,ale ze ma podozrenie-aj som videla vajecniky,mam tam velmi vela folikulov....no a ten polyp,povdala,ze mozno je to len sliznica,ze asi opakovane sono potvrdi.....normalne mi naajprv nechcela nic povedat,ze odosle nalez mojej lekarke a ona to bude so mnou konzultovat,som sa ale nedala
a ze ci rozumiem teda lekarskej terminologii a ja ze hej,ze som 6 rokov studovala.....tak mi povedala aspon o tom polye a pco

awe
20. mar 2010

kocky, co ste dnes robkali?
ja som umyla este to jedno okno, ako som rano pisala...teraz sme sa este najedli a podvecer este skocime do mesta, troska sa poflakat po obchodocha a aj nakup treba spravit....a kraaasne dnes bolo, ale uz sa nejak mraci, no...dufam, ze to neskonci dazdom 😒 vzdy, ked umyjem okna zarucene prsi 😀

awe
20. mar 2010

lulu - aspon ze ides na SK, tu nech ta tvoj doki poriadne vysetri....

lenkka81
20. mar 2010

ahojte, no velvetka mne sa to nezdá s tými tvojimi ciarkami, podla mna tiez budes, len ta stale akosi natahuju 🙂 lulu- no tak toto co ako? a to moze vzniknut nejako rychlo?...alebo ti to tam nevideli ci co? ja tomu moc nerozmumiem...ved si bola nedavno tehulka a bolo aj cistenie... ☹ A aby som nezabudla:leamax, zuzka velvetka lulu misin awe a asi som este niektoru zabudla....Moc velké diky za podporu na dialku,,,,,viem ze mi to vsetky moc moc prajete a aj ja si to prajem ...no len viete ake to je vsetko vrtkavé... 😒 😒 😒 takze nejdem robit paniku zatial...

Inak dost ma znervoznuju nase tehulky, ja len verím ze su vsetky ok a ozvu sa, už je to dlho co nedali o sebe nic vediet 😕

velvet26
20. mar 2010

lu.lu...moja, mne sa tomu nechce verit..neprehana ta dr...len? ved mozno to boli normalne folikuly a ten polyp je len obycajnou sliznicou...neviem, mne sa to javi tak...drzim ti palceky, aby sa ti ani jedno ani druhe nepotrvdilo...

lu.lu.
20. mar 2010

inak ste tu riesili ms po kyrete....ja som mala tiez druhu ms dostala uz na 26DC,co je na mna velmi skoro...a potom aj to spinenie pred a po.....vazne,akoby nestacilo,ze sme prisli o babatko,este sa musia aj ine veci srat....normalne som nastvata na cely svet...je to nespravodlive

lenkka81
20. mar 2010

baby ako to tu funguje????? to mi nový prispevok naskoci sam do okna? 😀

velvet26
20. mar 2010

lenka, ja sa z teba tak tesim, ako keby som sama bola... 😵
no som zvedava, co povie dr. mne...v pondelok...

inak, videla som janirejkin fotoalbum a mala tam aj fotku krpceka v 9 tt...neviem v kt. tt. je teraz...tak hadam je vsetko ok..
o inych kockach neviem..

velvet26
20. mar 2010

lenka, ja sa z teba tak tesim, ako keby som sama bola... 😵
no som zvedava, co povie dr. mne...v pondelok...

inak, videla som janirejkin fotoalbum a mala tam aj fotku krpceka v 9 tt...neviem v kt. tt. je teraz...tak hadam je vsetko ok..
o inych kockach neviem..

lenkka81
20. mar 2010

baby neviete ci ma byt teplota tam dole v tehot zvysená????

velvet26
20. mar 2010

lulu...moja, mozno sa len telo z toho vsetkeho spamatava a dlhsie mu to trva...ja verim, ze bude vsetko ok...a nemas ani jednu z tych diagnoz...
ja som tiez na nervy, aj mne vtedy ten menzes trval tak dlho, posledny, tak ako tebe, pamatas..? a teraz ziaden, slahne aj mna asi...ked mi nieco v pondelok zle povie...