icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

awe
20. mar 2010

lenkka - ano, v tehu ma byt teplotka zvysena 😉

kocky, aj ja som z nasich tehuliek nervozna, keby len napisali, ze su ok, aj to by stacilo...

lu.lu.
20. mar 2010

dakujem kocky za podporu...ja tiez chcem verit,ze sa to nepotvrdi,ale toto cakanie ma zabija......na sk idem o 3 tyzdne, to som myslela,ze uz budem mozno tehu a teraz neviem,ci ist do toho alebo vyckat.....ja uz ale nechcem 😠

idem aj tento mesiac merat bazalku,pri PCO su anovulaky,tak uvidim,ci sa to potvrdi..

lenkka81
20. mar 2010

ale uz som sa troska ukludnila... ale tie bolesti ma stvu....predsa len to je nebezpecné

awe
20. mar 2010

lulu, velvet - nebojte, obe budete ok, lulu sa necha vysetrit na Slovensku a ty velvetka pockaj do pondelka a uvidis, bud budes tehu a ak nie, aspon sa dozves pricinu meskania...pripadne ti pichne vyvolavacku....kolku mrchu mas po cisteni? mozno je telo este rozhadzane z predosleho tehu 😔

velvet26
20. mar 2010

lenka, podla mna ano, teplota byva v tehu zvysena...
ja mam pocit tiez ze cela horim...a krize ma bolia ako slak..no mozno je to len z nachladnutia...baby...mame to veru tazsie ako ti chlapi, co... 😅

zuztek
20. mar 2010

lenkka - bazalna teplota je v tehu zvysena, cez 37, ty mas kolko?

lulu - myslim si ze je to somarina, pri PCO by si tak lahko neotehotnela, a mala by si zvyseny testosteron a predlzene nepravidelne cykly... ved folikuly su normalne viditelne, to neznamena ze su to cysty... ja by som tomu velmi neverila, len si to pekne prever tu na Slovensku, dobre by bolo keby ti aj hormony urobili...

velvet26
20. mar 2010

awe, diky, nic si neslubujem, uvidime...mala som mat 4 menzes..

lenkka81
20. mar 2010

ozaj baby z hematologie mi ta pani doc. pisala správu pre mojho lekára a nejaké vysledky ze su ok, no ale pokial nie su vsetky hotové tak asi si budem preventivne pichat aj ja ten fraxiparin...

awe
20. mar 2010

lulu - presne tak, pri PCO su anovulaky, mne tiez dokina povedala, ze mam mierne PCO co mi vyslo z HP uz davnejsie, ale ovulku mavam pravidelne - dokonca folikulometriou potvrdenu 😉 ak nemas ten polyp, co by si mala byt doktorka ista a nie iba polemizovat a mylit si ho so sliznicou, tak sa zacnite snazit.... 🙂

lu.lu.
20. mar 2010

velvet- verim,ze si na nervy a hlavne,ked mavas pravidelnu ms....si tusim pisala,ze ides v pondelok vecer? tak ti istotne vezme krv a v utorok budes vediet....podla mna si ale tehulka 😵

a nase ostatne tehulky-kdesi som citala,ze cukrusku si nechaju v nemocnici este aspon 2 tyzdne,pre istotu a myslim,ze janirejka je tiez v poriadku 😵

zuztek
20. mar 2010

velvet, mna krize boleli ked som bola tehu, takze dalsi dobry priznak 😉

no, o tej cukruske som citala v teme grafy BT, pred tyzdnom, ze bola v nemocnici a spinilia, nove nic neviem...

velvet26
20. mar 2010

ako pise zuztek, aj ja si myslim lu.lu, ze nemas syndrom PCO, ved mas cyklus pravidelny a na sone su naozaj vidiet folikuly a vo vajecnikoch ich byva dost, v takych skupinkach su tam...ja som tiez svoje videla, ked mi raz davnejsie robil dr. sono vajecnikov...podla mna tam v UK su dr. slendriani, len ta nalakali..

lenkka81
20. mar 2010

no mám teraz 37,33...mávala som aj viac...jooj bojim sa ze sa to po tych bolestiach vsetko skoncilo ☹

lu.lu.
20. mar 2010

dufam,ze ma posle lekarka na HP,ved nejako to potvrdtit alebo vyvratit musia....na slovensku neviem,ci vela vybavim,ideme len na par dni...

velvet26
20. mar 2010

baby, uvidime...bud alebo...ked nie teraz tak inokedy coskoro verim, ze to vyjde... 😉

zuztek
20. mar 2010

lenkka, co si, neblazni!!! teplotka je super, meraj si ju dalej, a uvidis aj na kontrole buduci tyzden....

lu.lu.
20. mar 2010

zlate ste kocky 🙂 ,diky...

lenkka81
20. mar 2010

zuzi ale mala som aj pod 37 ☹

lu.lu.
20. mar 2010

lenkka,milacik,nebojkaj....hladkaj si brusko,oddychuj,ake bolesti si mala? ako pri ms? a ta teplotka je v poho...krasne ti hcg stupa 😵

awe
20. mar 2010

lenkka - co si, neboj moja, nepripustaj si nic negativne, lebo si este nedajboze nieco zle privolas, jasne? 😉 teplotku mas ukazkovu tak klidek 😉

lulu - a nemozes uz teraz zavolat dokine na SK a dohodnut sa s nou, co vsetko potrebujes absolvovat, nech si to naplanujete, hm?

velvetka - spravny pristup 😵 ked nic teraz, tak isto nabuduce na 100% 😵

zuztek
20. mar 2010

lenkka, nevadi ze bola pod 37, hlavne nech sa uz teraz drzi pekne hore 😉

lenkka81
20. mar 2010

to hcg708 som mala v stredu rano....pichalo ma na pravej aj na lavej strane brucha v stredu vecer a aj v robote vo stvrtok...viete baby posledné tehot, som bola ok, pichlo ma 3x a bolo po vsetkom...to sa nedá nemysliet na to....

lenkka81
20. mar 2010

oki ideme ku nasim na navstevku, troska sa prejdem aspon to pustim z hlavy von...mama má zevraj dobru kapustnicu tak si dám....tak sa tu majkajte pekne a dakujem ze nedovolite aby som negativne myslela.... 🙂 🙂 🙂

velvet26
20. mar 2010

lenka, to pichanie je normalne...neboj, nepripustaj si nic zle, ved ani na hemato ti nenasli ziadnu mutaciu, tak bud v klude...

awe
20. mar 2010

lenkka - vidis to, mna nepichalo nikde a tiez sa to skoncilo zle, cize pichanie vobec nemusi znamenat nic zle....zbytocne sa budes znervoznovat, pre klud zajdi v pondelok k lekarke, nech ti spravi sono, aby si bola kludnejsia, ale poviem ti tak, priroda je silna, ak ma byt tehu v poriadku a bezproblemove tak take je, ak to ma byt zial opacne, nedokazeme to ovplyvnit. Ja viem ale svoje o psychike a ver mi, ze akonahle zistim, ze som tehu, obmedzujem internet a zial aj konika nakolko tu sa popise vela veci a potom sa clovek len pozoruje a stresuje...ale to je len moj nazor...

velvet26
20. mar 2010

awe, s obmedzenim konika to asi urobili aj ostatne tehulky, no urcite ked budu mat prvy trimester za sebou ozvu sa hadam..

velvet26
20. mar 2010

ste tu este?
ja sa pomalinky lucim..tak pekny vecer vam kocky zelam.. 😉

micicka
20. mar 2010

ahoj babule! nikde nikoho?

asocka259
20. mar 2010

ahojte je tu niekto????

zuzuj
20. mar 2010

baby až teraz som si všimla, že je tu takato tema...tyka sa aj mna.., prajem Vam aby ste coskoro mali taku radost ako ja...uz sa neviem dockat a dufam, ze vsetko dobre uz dopadne....držím palčeky... 😵