Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Jasné ahojki.
Tiež dobrá športová disciplína. 🙂 🙂
nemate nahodou skusenosti s opotrebenou platničkou, prípadne zaseknutým nervom? ten môj je po troch týždňoch zase na začiatku, nemôže sa ani pohnúť a ja som už zúfalá ☹
jeeeej, denne, ty necakas mrchu 😵 tak nech nepride dalsich 9mesiacov!
micicka, asi jedine k doktorovi, neviem ti ine poradit.
inak, mna tiez brutalne boli chrbat - zas to mam zaseknute pod lopatkou 😠 budem musiet zacat cvicit a posilnit to trosku. len kto ma dokope do toho 😀
Ja s tým nemám skusennosti.
leamax, u doktora už bol, najskôr len tabletky, potom injekcie, potom infúzie, potom týždeň nič lebo sa čaká na výsledky z CT... no a včera sa trošku viac hýbal a namáhal a sme zase na začiatku. a to chcel ísť zajtra do práce 😠
alebo NÁHODOU nemáte známeho neurológa, že by sa pozrel na tie výsledky - čisto náhodou
denne, tak ty už nerátaš s mrchou?! no to budeme zase všetky napäté. ja čakám mrchu, aj chcem aby prišla, no mala už včera. ale asi mi to ATB posunuli - teda aspoň dúfam
Ty leamax no keby to tak náhodou vyšlo tak to by som otehotnela presne ako pred rokom . To by bola sranda nie??
joj, micicka, tak to teda neviem. rada by som ti nejakeho dohodila, ale nepoznam ziadneho neurologa.
no denne, to by bolo veru pekne 😵 a mozno budete s micickou rovnako tehulky - joj, ja vam to obom tak prajem!
leamax nevadí, ja len že či náhodu, lebo ja veru nepoznám, a asi budem musieť niekoho zohnať. inak pod lopatkou aj mňa pichá!! aj krčná chrbtica ☹
denne, tak ked to je presne o rok, tak to určite výjde 🙂 inak aj ja si myslím, že nakoniec možno tiež až o rok po prvom raze, to by bolo v auguste/septembri. ja si stále presne pamätám, že posledná mrcha vtedy prišla 20.08. 😅
leamax nestraš ma, ja by som sa netešila keby som bola tehu. ved mám tie ureaplazmy, beriem ATB, plus vaginálny krém som mala... to by nem bolo dobre 😕
micicka, krcna chrbtica lubi potrapit aj mna. ale uz menej, odkedy nesedim stale v kancli 😀 zato ma to teraz pod tou lopatkou boli castejsie 😠 😒
mne sa to presne o rok nepodarilo 😖 tak mne sa podari otehotniet v maji a hotovo 😉 moze byt? schvalujete mi to 😀
No mne by mala dojsť až v sobotu .
tak micicka, v tom pripade nech mrcha meska zo stresu 😉 ale aj tak - kolke baby uzivali na zaciatku tehu silne ATB a nevedeli ze su tehu a maju zdrave deticky 😉
máj lásky čas, tak teda môže byť 😉 máš povolenie, u nás by všetko už muselo ísť ako po masle a potom by aj u mňa pripadal máj do úvahy 😉
leamax, veď áno, určite je veľa takých prípadov, a keď to tak osud zariadi, tak to tak asi má byť 🙂
dakujem micicka 😵 no ja mam v maji kontrolu u endokrinologicky, tak dufam, ze uz budem v norme a ze nic ine sa uz nevyskytne.
denne, tebe by nemala dojst v sobotu - si sa pomylila 😉
tak tak leamax, aj ja dúfam, že sa už nič nevyskytne. to asi všetky. tak ti držím palce, aby to vyšlo všetko ako má 🙂
NO jasne nemala by dojsť.
dievčence idem ja veru do sprchy a potom asi rovno do postele. prajem vám pekný večer a fajn týždeň 😀
micicka, dakujem 😵 aj ja drzim tebe a budeme tehulkovat spolu 😉
micicka, tak dobru noc a pekny tyzden aj tebe 😉
Tak dobru noc baby. 😉
dobru noc denne 😉
ahojte.....dlho som nepísala ale sledujem čo sa tu deje..........tak tehulkám držím palce a ostatným babám tiež......zvykám si na nového koníka aj ked sa mi neeeeeee...........
ahojte kocky
hlasim sa vam 🙂
bola som v piatok na ult babo je pekne uhniezdene a krasne mu bilo srdiecko 🙂
ak sa tesim ale davam na nas stale pozor 😉
a ako ostatne tehulky , sa vam dari?
Ahojte. Snazilkant teším sa stebou 🙂
Ahojte...som tu dllho nebola....ako sa mate?

my prepíname medzi let´s dance a vojakom na jojke...