icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
21. mar 2010

my prepíname medzi let´s dance a vojakom na jojke...

denne73
21. mar 2010

Jasné ahojki.

denne73
21. mar 2010

Tiež dobrá športová disciplína. 🙂 🙂

micicka
21. mar 2010

nemate nahodou skusenosti s opotrebenou platničkou, prípadne zaseknutým nervom? ten môj je po troch týždňoch zase na začiatku, nemôže sa ani pohnúť a ja som už zúfalá ☹

leamax
21. mar 2010

jeeeej, denne, ty necakas mrchu 😵 tak nech nepride dalsich 9mesiacov!

micicka, asi jedine k doktorovi, neviem ti ine poradit.
inak, mna tiez brutalne boli chrbat - zas to mam zaseknute pod lopatkou 😠 budem musiet zacat cvicit a posilnit to trosku. len kto ma dokope do toho 😀

denne73
21. mar 2010

Ja s tým nemám skusennosti.

micicka
21. mar 2010

leamax, u doktora už bol, najskôr len tabletky, potom injekcie, potom infúzie, potom týždeň nič lebo sa čaká na výsledky z CT... no a včera sa trošku viac hýbal a namáhal a sme zase na začiatku. a to chcel ísť zajtra do práce 😠
alebo NÁHODOU nemáte známeho neurológa, že by sa pozrel na tie výsledky - čisto náhodou

micicka
21. mar 2010

denne, tak ty už nerátaš s mrchou?! no to budeme zase všetky napäté. ja čakám mrchu, aj chcem aby prišla, no mala už včera. ale asi mi to ATB posunuli - teda aspoň dúfam

denne73
21. mar 2010

Ty leamax no keby to tak náhodou vyšlo tak to by som otehotnela presne ako pred rokom . To by bola sranda nie??

leamax
21. mar 2010

joj, micicka, tak to teda neviem. rada by som ti nejakeho dohodila, ale nepoznam ziadneho neurologa.

leamax
21. mar 2010

no denne, to by bolo veru pekne 😵 a mozno budete s micickou rovnako tehulky - joj, ja vam to obom tak prajem!

micicka
21. mar 2010

leamax nevadí, ja len že či náhodu, lebo ja veru nepoznám, a asi budem musieť niekoho zohnať. inak pod lopatkou aj mňa pichá!! aj krčná chrbtica ☹

denne, tak ked to je presne o rok, tak to určite výjde 🙂 inak aj ja si myslím, že nakoniec možno tiež až o rok po prvom raze, to by bolo v auguste/septembri. ja si stále presne pamätám, že posledná mrcha vtedy prišla 20.08. 😅

micicka
21. mar 2010

leamax nestraš ma, ja by som sa netešila keby som bola tehu. ved mám tie ureaplazmy, beriem ATB, plus vaginálny krém som mala... to by nem bolo dobre 😕

leamax
21. mar 2010

micicka, krcna chrbtica lubi potrapit aj mna. ale uz menej, odkedy nesedim stale v kancli 😀 zato ma to teraz pod tou lopatkou boli castejsie 😠 😒

mne sa to presne o rok nepodarilo 😖 tak mne sa podari otehotniet v maji a hotovo 😉 moze byt? schvalujete mi to 😀

denne73
21. mar 2010

No mne by mala dojsť až v sobotu .

leamax
21. mar 2010

tak micicka, v tom pripade nech mrcha meska zo stresu 😉 ale aj tak - kolke baby uzivali na zaciatku tehu silne ATB a nevedeli ze su tehu a maju zdrave deticky 😉

micicka
21. mar 2010

máj lásky čas, tak teda môže byť 😉 máš povolenie, u nás by všetko už muselo ísť ako po masle a potom by aj u mňa pripadal máj do úvahy 😉

micicka
21. mar 2010

leamax, veď áno, určite je veľa takých prípadov, a keď to tak osud zariadi, tak to tak asi má byť 🙂

leamax
21. mar 2010

dakujem micicka 😵 no ja mam v maji kontrolu u endokrinologicky, tak dufam, ze uz budem v norme a ze nic ine sa uz nevyskytne.

leamax
21. mar 2010

denne, tebe by nemala dojst v sobotu - si sa pomylila 😉

micicka
21. mar 2010

tak tak leamax, aj ja dúfam, že sa už nič nevyskytne. to asi všetky. tak ti držím palce, aby to vyšlo všetko ako má 🙂

denne73
21. mar 2010

NO jasne nemala by dojsť.

micicka
21. mar 2010

dievčence idem ja veru do sprchy a potom asi rovno do postele. prajem vám pekný večer a fajn týždeň 😀

leamax
21. mar 2010

micicka, dakujem 😵 aj ja drzim tebe a budeme tehulkovat spolu 😉

leamax
21. mar 2010

micicka, tak dobru noc a pekny tyzden aj tebe 😉

denne73
21. mar 2010

Tak dobru noc baby. 😉

leamax
21. mar 2010

dobru noc denne 😉

cukor
22. mar 2010

ahojte.....dlho som nepísala ale sledujem čo sa tu deje..........tak tehulkám držím palce a ostatným babám tiež......zvykám si na nového koníka aj ked sa mi neeeeeee...........

snazilkant
22. mar 2010

ahojte kocky
hlasim sa vam 🙂
bola som v piatok na ult babo je pekne uhniezdene a krasne mu bilo srdiecko 🙂
ak sa tesim ale davam na nas stale pozor 😉
a ako ostatne tehulky , sa vam dari?

denne73
22. mar 2010

Ahojte. Snazilkant teším sa stebou 🙂

cukruska1920
22. mar 2010

Ahojte...som tu dllho nebola....ako sa mate?