icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

micicka
22. mar 2010

moniq, čo som sa dnes napríklad dočítala, že na to netreba čiernu mágiu, že to sa dá aj bez toho.... 😠

moniquie
22. mar 2010

mici : asi hej, netreba mágiu,, no niečomusia urobiť, alebo sústavne závidia ohováruju,, no teda neviem, nevyznám sa v tom,
no určite prídeš na koren veci a bude dobre,,
liečivé kamene, prívesky atd,, pomáhajú,,

moniquie
22. mar 2010

idem ja kukat telku,, ahojte ,

micicka
22. mar 2010

ahoj moniq, aj ja na dnes asi končím. príjemný večer prajem. aj študovať budem až zajtra 😎

lenkasop
23. mar 2010

Ahojte, až teraz som sa dostala na vašu tému, môžem sa pridať?
5.3 som bola na kontrole u lekára ( bola som v 9tt), zašala som špiniť a tam sme zistili, že bábetko nemalo reakciu srdiečka a prestalo sa vyvíjať ☹ veľkosť sme mali len 3,5mm ( prvýkrát keď som bola mali sme 4mm), zažila som poriadny šok a hneď v ten deň som bola na kyrete, otrasný zážitok, preplakala som celý víkend a ešte aj teraz ma to niekedy poriadne chytí ☹
Minulý piatok som bola na kontrole, všetko vyzerá OK, dal mi antikoncepciu na 3mes a vraj hneď potom sa môžme začať snažiť. Neviem, či to nie je skoro, možno zdravotne budem ok, ale čo psychika, nechcem zažiť opäť ten zážitok, stále si hovorím prečo ☹
Snáď sa nám to podarí a dodržíme názov témy.

misinn
23. mar 2010

ahojte, ako sa mate? 🙂
ja som dnes ostala doma lebo mi je cely den spatne... 😖

lenkasop
23. mar 2010

Ahoj misinn, gratulujem k tehu 😉 Ako dlho ste čakali, kým ste sa znova začali snažiť?

misinn
23. mar 2010

lenkasop, ja som musela cakat dlhsie lebo ja som dietatko vynosila a porodila par dni po planovanom termine...no dietatko mi zomrelo po mesiaci zivota, tak my sme cakali dlhsie ..
ine je ked potratis po par mesiacoch..ale vlastne do pol roka som otehotnela.. 🙂 🙂
ale je to len na tebe a na tom ako to citis,...pokial budes po troch mesiacoch pripravena tak kludne skusajte..a ak nebudes tak to zbytocne nesilte..
je to tak lepsie nie je sa kam ponahlat 😉 😉

misinn
23. mar 2010

a dakujem ti 🙂 🙂

lenkasop
23. mar 2010

Ahoj, tak to mi je veľmi ľúto, muselo to byť dosť kruté ☹ potratila som v 9tt, teda vtedy sme to zistili a stále rozmýšlam, čo sa stalo, ale ty si to mala omnoho horšie. Si silná

moniquie
23. mar 2010

ahoj missi,

tak už to máš potvrdené,, či si ešte nebola u dokyho ..
a riadne dýchaj z hlboka ,, bude lepšie

lenkasop : vitaj u nás,, dúfam že tu stratíš všetky pochmúrne myšlienky a pomôžeme ti prekonať to nahoršie ..

misinn
23. mar 2010

ahoj moniq, nie k doktorovy idem az v pondelok , 😒 zatial skor nemusim ist kazdy mi hovori ze je idealne ist v siestom tyzdni...

lenkasop bolo to na zaciatku velmi tazke ale kazdym dnom odkedy maly zomrel som sa uz potom postupom casu citila lepsie...
neboj aj u teba to tak bude...nic ine nam neostava len vyrovnat sa s tym aj ked je to tazke

moniquie
23. mar 2010

missi,, jasnačka,, ok,, chod dokymu next week,
a ak by ti náhodou robil aj sono, tak tam budeš mať už veľkú machuľku .. 😵
jupíííí, moc moc držím palec

ja idem zajtra zas na hemato,, teda ešte lenna krv, a výsledky znova o mesiac, ale chcem sa pobaviť, či mi aspoň nasadia ten anopirin, lebo treba mať liečkbu minimálne mesiac a až potom sa dá skúšať naostro mimčo ..

misinn
23. mar 2010

moniq, ten mesiac ti prejde rychlo....ja si kolko krat poviem ze mi to pripada ako vcera ked sa maly narodil....a pritom je to uz cez pol roka...ani neviem ako to preslo...vsetko ide strasne rychlo..

moniquie
23. mar 2010

máš pravdu ,, tiež to uteká ,, minule som robila bilanciu aj ja,
aj o otehotnení, aj o termínoch pôrodu , atd,,
fakt to letí,,
ja len dúfam, že to teraz bude všetko ok, a ked dojde mrcha pôjdem aj tomu vybavenémudoktorovi, ten ešte porobí nejaké testy, takže hadam máj bude lásky čas, a budeme skúšať naše šťastie ..
😵

trinitka87
23. mar 2010

caute baby,

misinn uprimne gratulujem k tehu 🙂 😵

moniquie
23. mar 2010

ahoj trini,, kde sa flákaš,, si tu poriedko ..
alebo žeby špatne čítam 😀

trinitka87
23. mar 2010

no, trosku ano 😅

bud sme prec,alebo momentalne u nas prebieha jarne upratovanie, okna a tak, alebo som na fb

velvet26
23. mar 2010

ahojte babule...
lenkasop, mrzi ma co sa ti stalo... ☹ neboj, bude lepsie...urcite sa zadari znova a dotiahnes do az do úspesneho konca...

ja stale cakam co ta mrcha, vcera ked som bola u dr. tak uz som mala spinenie, pichli mi ten agolutin a cakam, povedal ze do 2-3 dni sa mi rozbehne, zatial nic, len ma pobolieva podbrusko...
kurnik, nechapem, na sone bolo vidiet vysoku sliznicu a uz sa mi to aj spustalo, len mi robil aj cytologiu a vselijake stery, vysledky budem mat za 2 tt, no posledna cytologia z oktobra bola ok...tak hadam bude vsetko ok..

inak baby, tak som rozmyslala, ze aky podobny cyklus som mala ako mafynka..
tiez to spinenie na 23 DC, potom cakanie na mrchu, vyvolavacka....no sranda..
ozaj mafynka, ak nakuknes, tak mi napis, do kolkych dni po vyvolavacke ti mrcha dosla... 😉

velvet26
23. mar 2010

a misin, boze tesim sa, ako sa ti podarilo fajn otehotniet teraz, urcite bude vsetko v poriadku...drzim ti palceky na budúci tyzden... 😵

zuztek
23. mar 2010

ahojte 🙂

pozdravujem vsetky tehulky a drzim palce aby vsetko dobre dopadlo 😉

velvet, stale sa mi nechce verit ze nie si tehu 😕 teda, bola to tutovka, no ale fakt to mohlo byt tou chripkou posunute... ale aj tak je to cele divne... nevadi, ides s nami pracovat na vianocnom babatku 😉

lenkasop, vitaj medzi nami, prve dni su velmi smutne, ale postupne sa to bude zlepsovat, uvidis... no, zvycajne sa odporuca pockat 3 mrchy, ale je to individualne...

velvet26
23. mar 2010

ahoj zuztek, tusim len ty si tu dnes vecer.. 😅
hej, ani mne sa tomu nechce verit, no videla som to na sone na vlastne oci, tak asi to tak je...dala som si teraz dva pohariky cerveneho vinka a horuci kupel, hadam sa to rychlo rozbehne...
moja, ja budem pracovat na babatku, no nebude to asi vianocne, ale az po novom roku, lebo uz to asi nevychadza...chcela som maleho skorpionika, skoda... 😒 no nic uz nenarobime...musim ist dalej...
no take mam nervy, aj v robote, vcera som povedal sefke otvorene, co si myslim o celej robote a co je pre mna dolezite, kukala ako puk, dnes sa ku mne tak pekne chovala, neviem uz co je uprimne a co nie...mam toho fakt uz plne zuby v tej robote...no malo kto ma dobru pracu...ja uz chcem byt na tej materskej.. 😅

lenkasop
23. mar 2010

Ďakujem za privítanie 🙂

Zo začiatku som bola fakt na dne, len pri pohľade na bábetká mi bolo do plaču, dokonca toto všetko budemmať stále pred očami - v deň,keď som išla k lekárovi na kontrolu,mi volala sestra,že je tehotná ( medzi nami boli cca 2tt), čakajú tretie a ja som potom dostala tú nenávidenú odpoveď od dokiho ☹ Strašne som si hovorila, že je to nespravodlivé, tretie už nechceli a budú mať a my sme chceli a nič nemáme. Viem., som hrozná, ale moja psychika bola vtedy na......
Najhoršie boli slová - buď rada, že tak skoro...., veď si ani nebola dloho tehotná...., Keby si sa tak neponáhľala k lekárovi, ani by si nevedela, že si tehotná a nerevala by si..... ☹ ☹
No fakt super slová. Naozaj kto to neprežije,nepochopí.

Len dúfam, že čas postupne tú bolesť prekoná a budem ako tak v pohode

velvet26
23. mar 2010

lenkasop...moja, presne viem o com hovoris...veru, mas pravdu, kto to nezazil tak to nepochopi, nevie, co je to za bolest... ☹
a je jedno, ako dlho si bola tehotna...je to hrozne...taketo veci by sa proste nemali stavat...
a tie tvoje pocity su prirodzene...tolko malych deti clovek vidi na ulici a tehotnych, potom je jasme, ze si spomenies a mozes byt akokolvek v pohode, proste ked zbadas kocik, tak ti to pripomenie..ci chces ci nechces...
ja si myslim, ze na toto sa proste neda zabudnut...cas ranu zahoji, no jazva ostane navzdy..

ale, pevne verim, ze vsetko bude v poriadku, ty mas krasnu dcerku, urcite sa vam to coskoro podari...drzim ti palceky.. 😉

lenkasop
23. mar 2010

Velvet...ďakujem, nedá sa na to zabudnúť, pocit viny a hladania príčiny Prečo ☹ Pri Kike som nemala žiadne problémy,všetko išlo pekne,aj pôrod vyšiel presne na termín. Tak som si naivná myslela, že aj teraz to bude v pohode a zrazu veľký omyl, a práznota.
Aspoň, že ju máme. Horšie to máte vy-baby ☹

velvet26
23. mar 2010

leni, veru, je to blbe, neviem kolko mas rokov...no uz jedno dietatko vam doma robi radost...my sme zatial sami...no pevne verim, ako som pisala, ze to dlho tak nebude..
clovek hlada odpoved na otazku preco? co bola pricina, ja uz tu moju viem, podla vsetkeho vrodena trombofilia, faktor V leiden...zaujimave...v rodine sa toto nikomu nestalo som prva...no aspon o tom viem a v buducom tehu to poriesim injekciami fraxiparinu...
u vas islo asi naozaj len o nahodu..

lenkasop
23. mar 2010

Mám 30, takže som "mladá" 😉 dúfam, vždy každému poviem, že mám už niekoľkokrát 18! 😀 Ak som pochopila, tak simala niečo so zrážanlivosťou krvi? Kamarátka to zistila až po dvoch potratoch,dávala si každý deň injekcie a teraz má doma už skoro 4ročnú dcérku a 17mesačného synčeka., takže ak vieš v čom bola príčina, tak je to OK, no nie?? 😉

U nás asi fakt išlo o blbú súhru okolností ☹ , zdravotne by som mala byť OK a po 4mes, sa môžeme vraj začať snažiť.

velvet26
23. mar 2010

leni, tak to sme potom rovesnicky, ja mam tiez 30...kedy si sa narodila? ja 26.7.. 🙂
no podla vsetkeho bola pricina tam, zmenila som gynekologa, kt.mi velmi pomohol a spravi pre mna maximum v dalsom tehu....a veru tie injekcie ma potom cakaju od zaciatku..no vraj je to celkom ok...aj snazilka, co je tehu tu na nasej stranke si picha, nema trombofiliu, no dali jej ich tusim preventivne...
tesim sa z kazdej nasej tehulky...a verim, ze coskoro aj ja budem.. 🙂

denne73
23. mar 2010

Vitaj lenkasop. 😉

velvet26
23. mar 2010

ahoj denne...ako sa mas, co nove?