Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Ahoj no dá sa. Stále nečakám na mrchu, dnes som 23 dc. Hehe som akási nervozna. Ja sa tým teplotám nerozumiem ale už viem že ju treba merať hned ked sa zobudiš , no jasne žš ja som vstala z postele a až potom ma osvietilo 🙂 . mala som 36,8 ale ja tomu aj tak nerozumiem. 😀
lenka, napisala som ti do ip..
denne, ja si teplotu nemeriam,no mala by sa hned po prebudeni...ja sa tym nejako nezatazujem...co bude, bude.. 😉
Hej, hej šak ani ja len dnes ráno som to skusila no poviem ti nehrozí pokračovať .
presne, kaslat na meranie teploty, zbytocne sa potom clovek stresuje, ci neklesla, ci je vysoka...atd...
velvet ty tiež nie si na fb?? a neuvažuješ že hodíš dáke foto? 🙂 🙂 🙂
Baby, ja som si nikdy nemerala teplotu, a tiež si myslím,že by som vždy na to zabudla, a hlavne Kika vstáva všelijako a neviem, či by som sa dokopala k meraniu 😉
Kašlime na teplotu, uvidíte príde to a ani to nebudeme tušiť. 🙂 🙂 🙂 . prajem vám a aj sebe xixix nech je to už za dverami
denne, zatial nad tym neuvazujem, napisem ti do ip...skus si ma najst na fejse..tam mam fotecky a aj s ostatnymi kockami sme friends.. 🙂
Presne tak, vykašleme sa na teplotu a nebudeme stresovať, čo má prísť príde 😉
oki
A teším sa na nedeľu - ideme lyžovať, aj keď neviem, či budeme mať na čo, ale aj tak nevadí,hlavne že bude voľno 😉
Velvet 26 už ťa mám 😉 😉 😉 😉 😉 😉
Tak dobrú noc dievčatá. 😉 😉 😉 😉
Kočky, idem si ľahnúť, opäť zajtra, už sa neviem dočkať, čo budete mať nové 😉 pa a vyjde nám to 😉
caute baby 🙂 🙂 🙂 🙂
ja som taka rada, bola som u dr, a povedal, ze uz tento mesiac mozme zacat so snazenim 😵 takze nemusime cakat az do maja.
takze sa oficialne pridavam k snazilkam. huraaaaaaaaaaaaaaaa
musim kupit nejake tehu testy do zasoby....a dostala som aj kys. listovu na predpis.
ahoj trini,
supééééér, tak šupito presto na snažílkovanie,, držím moc moc palec,,
ja som bola dnes na hematke a som znechutená, len vzali krv, s tým že kedže som neni tehotná tak výsledky budä až 4.5.
dakujem pekne za takú rýchlosť, a jasné že som sa pýtala na potencionálnu liečku, anopyrinom a injekciami na riedenie krvi,,
no viete čo mi povedal, že to neni potrebné, že šak uvídíme v máji ,, proste ma absolutne doktor o ničom neinformoval,,
ešte som mu povedala, že mám závrate, nízky tlak,, reku či náhodou z tej krvi,, - nereagoval ..
takže somr rozhodnutá, že sa popýtam iného dokyho, a sama si zrejem nasadím anipirín na mesiac, ako mi to doporučil doktor, ktorý má s tým skúsenosť,,
sere ma to zdravotníctvo,,
trinitka to je supeeeeeeeer 😀 😀 😀 😀 tesim sa s tebou veeeelmi
dakujem baby, normalne sa mi zmenilo myslenie. 😵
tiez som sa pytala na anopyrin, a ze ten az ked budem tehu, ze najlepsie by bolo tehu pocas tej liecby co mam, takze mame na to tento mesiac, april a maj...
este povedal, ze sa nemam bat, ze uz to vyjde..., ze mam tu najlahsiu formu mut.. keby to bolo take lahke.
oni maju na vsetko cas, strasne 😠 , az pocas tehu to riesia...
trini, a ktorú mutáciu vlastne máš
MTHR A1298C homozygotna mut., ze staci kys. list. a anopyrin, ale asi sa potom uvidi aj podla vysledkov co a ako
moja je MTHTR C677T
a tiež mi nakázali len kyselinu listovú ,,
no kedže dva krát sa to idialo, ja im neverím,, oni proste serú nato ,, a treba aby si každá pátrala,,
im je jedno že ženy potráciajú viackrát za sebou ..
domnievam sa , že ak zistíme že sme cca vo 4 týždni, či piatom, a do vtedy nebude žiadna liečba tak to riziko tu je 50 na 50 že sa možno znova niečo udeje . ...
ako zistim tehu v momente idem k dr, aj ked nebude nic vidiet, nech zobere aspon krv, a povie co dalej.
ved aj jemu / dr/ by malo zalezat aby sa to uz nezopakovalo 3x...dufam, ze to tak aj bude
ano doktorovi, nášmu gynekologovi natom musí záležiťať,, inak treba hľadať nového ..
a ostatným doktorom to je asi fuk, len srpavia testy, odošlú ich, a idú ďalej ..
viem, ze oni to beru ako obycajne pracovne dni a takych ludi ako my tam maju plno kazdy den...tak sa nejako zvlast nad tym nepozastavuju, ale mali by. zalezi koho ako bavi jeho praca alebo kto je komu ako sympaticky podla mna
no presne trini,, si to vystihla dokonale,,
a kedy máš ovulku,, kedy idete nato ..
🙂 🙂
mne je zas blbo,, tak som si sama buchla anopyrin,, kašlem na nich,, aj tak nepomôžu ..
od 28.3. do 1.4. tak v tychto dnoch, pre istotu viacej dni ako menej 😅
podla mna anopyrin ti neuskodi, ked je volnopredajny, moze len pomoct
trini šak to máš už teraz,, parádička,,
tak nech riadne naočkujete ..
držím palec
trinitka, ak by sa vam podarilo teraz tak by ste mali este tento rok babatko 😀

Denne73.....ďakujem
Velvet26....27.1,tak máme spoločné aj niektoré čísla v dátume 😀 Odkiaľ si???Tak dúfam, že tá bolesť prejde a podarí sa 🙂