Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj trini...vsak to...
no mozno je to tym, ze babenka ma len 21 r...ktovie, mozno aj nepravidelny cyklus a absolvovala tu sutaz, tak mozno myslela, ze jej meska preto...sranda...a to by bola este vacsia, ze keby vyhrala...asi by ju zbavili korunky..
presne leamax ako si napisala, asi jej ms nechybala.. 😨
baby ja sa tak tesim ze sa uz mozem pridat k vam, snazilkam 😵 😵 😵 a nemusime cakat na maj ako som si myslela.
velvet, ale ved to je uz 5.mesiac! to by uz hadam aj kazda 17-ka aspon nieco tusila, nie
ved aj Lakatosova povedala, ze keby to vedeli, nemohla by pokracovat, ze toto sa im este nestalo
trini, uz mozte? super 😵 tak sup-sup na to 😉
trini, no myslim, ze uz sa rozbehne, zatial mam len spinenie taky tmavy vytok...tak nech uz zacne naplno...nic ine si nezelam...vsak dal mi dr. aj tu vyvolavacku, aby vyslo vsetko...a videla som na sone tu sliznicu, veru, dost jej bolo.. 😀 tak dufam, ze zas nebude dlho trvat...boze, kde je moj pravidelny cyklus.. 😅
trini, super, ze uz mozte zacat skusat, tesim sa s tebou.. 😵
velvet a nepovedal ti, co to mohlo sposobit? ze ta mrcha takto natahovala?
ja si zajtra idem kupit tu pupalku...aj som nasla taku na nete, kde je aj vitamin e a zelezo...tak mozno si kupim taku kombinaciu, dam si poradit...alebo mozno len tu cistu od walmarku...
velvet a co vsetko ty uzivas ak sa mozem spytat?
ahojte,,
tak s too 21 je jaká volovina,,
nech mi nehovorí že v 5 mesiaci, a nevie o tom,, akože čo sa sťahovala vo zveráku, jednak brušku a jednak musela mať príznaky ..
kočky ja som teraz všetko vysadila,
neberem nič,,
doktor jeden mi povedal, že neni dobré aby som sa zásobovala ..
a kd si to tak vezmete, v praveku névedeli nič o vitamínoch, a sú tu všetky detičky,, teda už nie su,, už ich nachádzajú vo vykopávkach . 🙂
ahoj moniq
presne aj ja hovorim.
moniq, ale v praveku mali uplne inu stravu, mali vela zeleniny, ovocia a prostredie bolo uplne ine, cistejsie, menej stresov...hold, dnes si musime pomahat doplnkami
lemax a ty niečo berieš
moja historia bola,
kyselina listova, potom vitamín B 12, zas kyselina, železo, znova kyselina, femibion, aloe vera
akože fakt asi netreba preháňať, len som z toho priberala,
leamax, ja beriem len femibion...teraz si kupim tu pupalku..
to meskanie mi asi ako povedal dr. sposobil rotavirus, t.j. crevna chripka, ten virus, ze rozhadze cele telo..
lemax, v živote som nezedla toľko zeleniny ako za posledný rok,,
ja som vždy jedávala, a teraz ešte viac,,
takže kde je problém,, mám toho v sebe dostatok ..
velvet a nepriberáš z toho femibionu,,,
monig, presne ako pises, vsetko s mierou...
ten fembion je podla mna velmi dolezity, ten nevysadim ani za svet...a tu pupalku si pridam, uz len kvoli tomu cholesterolu, co mam taky na hranici a tej zrazanlivosti krvi...
babule, lucim sa..pekny vecer vam zelam.. 🙂
monig, este som zaregistrovala tvoju otazku, co ja viem asi nie...vazim takych 53 kg...to som pribrala z tej sedavej roboty..
šťastná to žena, velvet,, si ľahučká jak pierko,,, to ja som niekde vo výšinách a z tých béčok ešte viac ..
baby aj ja sa lucim pozrem panelak a idem spat. som unavena, hore od 6.00
baby ja mam 62,5 kg 😖
ale podla vysky zevraj normalna vaha.
ja som tiež pustila telku,, starý chrápe v spálni a tak idem teda kukať ..
ahojte ..
.trini, aj ja meliem z posledneho, tiez vstavam rano o stvrt na sedem..
tak pa kocky.. 🙂
tak dobru noc vsetkym
ja beriem tiez femibion /kvoli trombofilii/, a vit.E. inak nic. a thyroxin samozrejme. je to vela? brala som aj vceliu mat. kasicku a akurat mi tak zhorsila PMS, som myslela, ze mi didky odpadnu 😀
tak ja sa tiez lucim. dobru noc
a este: ja som pribrala. ale ja to pripisujem tej stitnej zlaze. a inak - som tu z vas fifipierok najtazsia, tak nemusite plakat 😉 😀
dobru noc
ahojte kocky,,nezabudli ste na mna??,,,ja nejak nevladezem ani poriadne sediet,,,tak som nakukla,komu uz mozem blahozelat...tak mame tu nove tehulky??
ahojte kocky ako som vas trosku citala, tak napr. ja beriem femibion uz dlhsi cas aj teraz ked som tehu odporucila mi ho gyn. aj hematologicka ta sa velmi potesila ze to beriem ze som si najlepsie vybrala, a uzite s femibionu som nepribrala ani gram.
Ja som s nim velmi spokojna.

velvetka, tak mrchu uz ide? a tak nadejne to vypadalo. no nevadi, nabuduce budes dalsia tehulka 😉