icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
26. mar 2010

moniq, vsak to..vselijake clanky, rady, uz som aj ja z toho zmagorena... 😀
no v robote ja zas nemam cas pomaly ani na wecko skocit, total naval...nechapem...a lepsie to dalsie tyzdne nebude...no co uz..hadam sa coskoro bejbinko podari a pojdem na pnku...uz sa tesiiiiiiim.. 😉

velvet26
26. mar 2010

a ja som z femibionu nepribrala...neviem vraj z becok sa pribera...vsak sa aj hovori, ze pivari su preto tlsti...v pive je tiez vela becok...mozno to bude sedavou robotou a nedostatkom pohybu...si myslim...ci ty tusim chodievas cvicit, ze...ci nie?

moniquie
26. mar 2010

moc moc držím palec každej kočke,, nech sa nám splania tajné sny ,,

ja mám dnes 26 DC, ale jasné nič nebude,, strelili sme len raz a muž ma riadne zanedbával, takže sme aj tak trochu tichá domácnosť

velvet26
26. mar 2010

moniq, co ty vies, mozno sa z toho jedneho razu zadarilo... 😉
a co ste boli s muzikom pohadani, ci bol pracovne mimo?

moniquie
26. mar 2010

ále čoby,,
nebavíme sa dva dni,, proste vzduch,, sme tvrdohlavíí jak barani obaja,,
nechcem ustúpiť vždy čakám že príde a ospravedlní sa,,
a to všetko za takúúú chujovinu jak mraky,, ja som začala, no on potom slovne šak poznáš chlapov zapikoval to riadne ..

neni doma, volade šiel,, takže bude to zaujímavé,, cez víkend máme ísť k našim na oslavu, a on má sviatok v pondelok,
takže vidím to zas, že sa budem podlizovať....

velvet26
26. mar 2010

moni, tak to mate teda vesele... 😅 ale to tak byva, ze kvoli prkotine sa clovek najviac pochyti a potom si ani nepamata, ze kvoli comu to bolo..poznam...no u nas take nehrozi, my sa ani tusim nehadame...sem tam je nejaka slovna vymena, no velmi vynimocne...moj muzik je rak...nekonfliktny typ.. 🙂

mafynka
26. mar 2010

velvet po vyvolavacke som nemala bolesti,,ani som netusila,kedy dojde,,vobec absolutne ziadne mrchovske priznaky,,,potom tak normalka,,bolesti ako bezne,,nic nezvycajne,,mozno len to,ze som mala slabsiu mrchu

ako inak vsetky piatkujete??,,ja sedim s havikom sama v izbe,,vsetci su dole na oslave,,zaco sa aj drahy na mna hneva,ze tam nie som

moniquie
26. mar 2010

no my sme obaja rovnaké znamenie,, takže si to vieš predstaviť,,
ale my sa ani tak nehádame, ako sa ofučíme a nevieme ustúpiť a je totál ticho ..

už aj mám telefon pri sebe že mu napíšem, no zas hrdosť nedá,, akože dokelu s tým,,
aj na hemato som bola, ani sa ma neopýtal čo a ako,, hrá chrobáka, urazeného ..
a vieš čo je sranda,, vozí ma do roboty a z roboty ,, hrobove ticho v aute.. akože smiešne,, no čo už ..

moniquie
26. mar 2010

ahoj mafy,,
a prečo nejdeš medzi svojich ..

mafynka
26. mar 2010

monique, lebo sa tam nebudem citit moc dobre,,co tam budem sediet jak puk a nik si ma nebude vsimat,,,to mozem rovnako sediet aj v izbe,,,mam to za jedno

dnes som zacala inak brat duphaston

velvet26
26. mar 2010

ahoj mafy...
tak si zacala brat duphik...kolky den cyklu sa to zacina brat?

moniquie
26. mar 2010

prečo vy si ťa nevšímali,, šak sa budete baviť spoločne,,

a duphaston,, hmm a načo ho berieš,, šak to až potom ak by bolo treba ..

velvet26
26. mar 2010

mafy, vsak ked sa necitis na to ist medzi nich nechod...ja som taka ista ako ty..ked niekam nechcem ist nejdem a nikto a nic ma nepresvedci.. 😉

velvet26
26. mar 2010

akurat citam na nete..ze je beyonce tehotna... 🙂

moniquie
26. mar 2010

akože,, fakt,, vážne ktorá celebrita neni ešte tehotná ... 😎

velvet26
26. mar 2010

beoynce mozem...mam ju rada...aj polnocny tanec na svadbe som mala od nej jej halo... 🙂

mafynka
26. mar 2010

beriem ho na 14 den,,na posilnenie folikov,,len polku tabletky 2xdenne,,11 dni,,potom mam prist na dalsi mesiac na folikulometriu,,no ale to neviem,ci neprebehnem k inemu dokimu,bo som objednana na 1 aprila,,a je vraj dost dobry,,mne vychadzaju vypocty na ovulku na zajtra,tak som zvedava,ze co ako bude,,,sme skusali vcera,,dnes si dame pauzu,,a skusime zajtra,,nechcem to nejak silit kazdy den

a nechce sa mi tam ist,bo svagrova frajerka mi narobila neprijemnosti v autoskole,,sa vratili z anglicka,tak struha velku sefku,,a na to sa ja nemusim pozerat,,,hlavne dnes,,som sa svokry,aj svagrinej pytala,ze s cim im pomozem,,no nic nechceli,kedze mam stale teploty,,tak som lezala cely den,,a svagrovej frajerke sa nevidelo,ze musi vytriet podlahu,,tak tak podrazdene so mnou hovorila,,a oslovovala ma ako to najviac neznasam,,,tak co tam budem robit

moniquie
26. mar 2010

zlatinooo a počula si ju spievať na živo,, je to riadny rozdiel ako to čo púšťa na cédečkách,,
som nechápala,,
no neberem ,, fandi ,, každý má právo .. 😵

mafynka
26. mar 2010

akurat mi svagrinka doniesla torticku,,tak si aspon osladim zivot 🙂

moniquie
26. mar 2010

mafy,, tak už mi to je jasné,, takže pekne stískaj hafana,, aj za mna...
a tie folikuli,, nooo obdivuhodné,, ja také nerobímm možno raz,, ale to robia skôr ženám s nepravidelným cyklom, a tie čo to chcú mať riadne pod kontrolou,, tak nech sa zadarí,, aby bolo veľa radosti .

velvet26
26. mar 2010

moniq, maloktora spevacka spieva nazivo dobre.....beyonce je pre mna the best.. 😉
babule, idem muzik chce laptop..tak bru nocku

moniquie
26. mar 2010

aj mne už pípa baterka,,
tak ahojte,,
a ja spievam hrozne .. 😀 no až tak ne,, ale byonce to nebude

lenkasop
26. mar 2010

Ahojte,
ako sa máte? Konečne piatok a v nedeľu ideme na dofču -lyžovať alebo sa prechádzať.

Gratulujem tehulkám, pekne odpočívajte a opatrujte sa 🙂 teraz to určite vyjde

mafynka
26. mar 2010

lenkasop tak teda si uzite dofcu,,a kam idete??

cukor
27. mar 2010

ahojte baby.....velvet na čo je dobrá ta pupalka?
moniq......teraz by si sa anopyrinom zbytočne riedila.....to tiež nie je dobré....vyčkaj na tehu.....a hned chod na hematologiu.

velvet26
27. mar 2010

ahojte...
cukor, tusim vifinka, co je teraz nanovsia tehulka o tej pupalke pisala...ze dost bab z inej temy ju bralo a otehotneli, chvalili ju..
pomaha vraj ovu hlienu...okrem ineho aj znizuje zly cholesterol a jej aj proti zrazaniu krvi...tak nieco pre nas trombosky...a upravuje aj menst. krvacanie atd..dost dobrych veci...tak som si kupila tu od walmarku, je aj s vitaminom E a je tam 120 tbl..nebola ani moc draha..tak skus.. 😉

inak peknu sobotu vsetkym.. 🙂

vifinka
27. mar 2010

caute babule!

cukor - pupalka je na upravu cyklu, ovuhlienika, cholesterol...vyskusajte, uvidite a mala by sa brat po ovu. Ja som ju brala 4 tabletky denne a teraz jednu...

Inak, Femibion mi neodporucala ani gyndoska ani endokrinologicka...vraj ked mam pestru stravu, tak sa netreba dopovat. Tak ho uz ani neberiem, iba cistu listovku.

U mna sa teplota tehulovsky drzi, nestiham robit testiky, lebo v noci chodim o 4tej curat a po ked vstanem, tak sa mi testikovat nechce, lebo prvy koncentrat uz je ta-tam 😅 tak snad tam ta ciarocka stale je...myslim hlavne pozitivne 😉 Inak, baby, dalsia rada...trosku scify, ale...pred vitaznym snazenim sme boli 4 dni na chate (sperminky dovolenkovali) a na vitazne snazenie som im pomohla prstikom + 20 minut som mala vankusiky pod zadkom 🙂 tot navod na nasu dufam uspesnu fazulku 😵

tu je grafik: http://www.fertilityfriend.com/home/2a3d86

Peknu sobotu a myslim na vas!

lu.lu.
27. mar 2010

ahojte kockosky 🙂

dllllho som tu nebola,asi cely tyzden,nejak som bola na nic, z toho ultrazvuku a od utorka si "uzivam" stomach bug, nejaka viroza alebo co to je-stale mi je nevolno,som slaba,nechuti mi,aj som zvracala v utorok....normalne m to nedalo,som si robila v stredu tehu test,ale samo,ze bol negativny 😅 ....uz sa to dufam zlepsuje,lebo ma to nebavi zit na sucharoch,banane a mrkve 😠

rozhodla som sa vziat situaciu do svojich ruk,kedze tu na vas zvysoka kaslu...lekarka mi povedala,ze aj s PCO by som snad mala otehotniet 😠 ...a ja ze ci nejake krvne testy na potvrdenie dg netreba a ona ze nie, ze je to jasne...ma skoro drblo....no a ten polyp,ze je maly,ani kontrolny uzv ani nic netreba....proste skoda slov.....takze som si vybavila na sk jedneho gynekologa, ktory sa specializuje aj na akupunkturu,ma velmi dobre ohlasy a presunula som si letenku,nech mozem k nemu ist 🙂

som velmi zvedava,co mi povie a aku liecbu mi nasadi....dufam,nam v aprili uz nic nebude stat v ceste 😵

lu.lu.
27. mar 2010

aby som nezabudla- VIFINKA,LENKKA 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ....kraaaasa,je to tu naozaj plodne

a gratulujem aj trinitke,ze uz mozu snazit,myslim,ze jar nase vajecniky riadne nabudi a za chvilu sme tehule vsetucky vsetky 🙂

zuztek
27. mar 2010

ahoj lulu, super ze si si vybavila dobreho gyndosa, treba vediet ako sa veci maju a aby si sa zbytocne nestresovala, pripadne aby ti nasadil liecbu... podla mna by stacilo urobit HP + dobry ultrazvuk, sucastou HP je aj prolaktin, co si myslis ze mas zvyseny, tak by sa ukazalo ako to je naozaj... ak to ani nam teraz nevyjde, v aprili ideme vsetky na to 😉