Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
no pekne,, jaký lajdák,,
a máš vôbec potvrdené z krvi ,, aspoň to ti mohol ráčiť spraviť
povedal ze ked chcem mozem sa dnes zastavit ale ze ak nie dnes tak mam prist az 12.aprila lebo buduci tyzden nerobi a na tento tyzden by som uz nestihla lebo ma kopec objednanich..
a ja som dnes prist nemohla lebo som musela ist do NZ
no pekne,, riadne domotané,,
hlavne že je všetko ok, a všetko aj bude,, z teba za 9 už len 8 mesiacou bude riadna mamina kočanda .. 😵
moniq ale tak uz ked som bola unho pred dvoma tyzdnami hovoril ze to tak vyzera ze som tehotna, ale ze si nie je isty, ze uvidi ci bude meskat mrcha...tak sme sa dohodli ze mu potom zavolam...
velmi by som sa tesila bodaj by si mala pravdu...
ak vsetko pojde dobre tak sa buduci mesiac zacinate snazit nie? 🙂
no ano ,, MÁJ je náš,, a som teraz aj rada,, drahému som kúpila na dnešné meninky inline korčule tak si to hadam so športom užijeme kým nebudem tehu,, a potom začneme naplno,, pevne dúfam
fakt to už nechávam všetko n a prírodu,, kašlem na doktorov,, uvidím ako príde mrcha, a potom už len jednému dokymu čo povie, či spraví ešte nejaké testy a končím .. basta fidly ..
tak to si mu pekny darcek kupila 😀 a moj muz sa vie korculovat ale ja sa neviem 😒
ved ano mas pravdu..to cakanie je najhorsie... ved aj my sme chceli uz aj skor zacat so snazenim ale doktor vravel ze by sme nemali, nakoniec sme sa dohodli ze pockame az po lete no a teraz je to uz zas inak 🙂
a 26aprila idem na tu genetiku...
Ahojte kočky, tak som bola dnes u dr. Nic na vnutornom utz nevidel, lebo je fazulka este malicka. Napisal mi utrogestan...a rozmyslam, ci ho brat alebo nebrat...co radite? Vysledky HCG = 306,1 čo zodpoveda 14 DPO.
Misi, mas nejake tehu priznaky?
ahoj vifi, ano mam kazde rano mi je spatne a sem tam aj cez den...zas mi nechuti paradajka...a vadia mi niektore vone....preco?
fiha tak teba doktor rychlo vybavil 😀
vifinka, aj ja som brala utrogestan, dr hovoril, ze je dobry
ahoj trini, tak ako? snazite sa podstivo? 😀
ahoj misi, snazime veru poctivo 😀
nechame sa prekvapit co a ako
aspon ma nesprdol, ze idem tak skoro...bol velmi mily
sem tam sa mi toci hlava, ale este som negrcala...ty aj gr? ja nemusim kuracie maso... 🤐
trini, som zvedava, vraj ma pomahat tvorit placentu 2x denne vaginalne...
trini, ale nam sa potvrdilo, ze treba dat sperminkam oddych...nech nazbieraju "kvalitu" 🙂
ktory DC si? a nemerias BT?
tritnitka, super tak som zvedava, dufam ze sa Vam podari tento mesiac 😀
vifinka ja som taka ze grciam len v najhorsom pripade, ja radsej predycham...no dnes som uz bola na zachode ze asi budem musiet, ale nakoniec nastastie nic... 😖 😖
inak aj mne sa toci hlava....
no vidis mne zas doktor povedal aby som nechodila zbytocne, ze je este skoro...
ja som brala 3x denne 2 tob.
baby, vy s tym asi nemate skusenosti, s estradiol sandoz 2 mg... 😨 neberiete ziadna?
a od kedy ti byva tak fest zle? od zaciatku? Vecer chodim spat o deviatej, som uplne K.O. a to je aj tym, ze som vysadila kavu 🙄
skoro je, ja som si chcela hlavne schecknut hcg...inak klido pido staci 7t-8tt a je to aj lepsie vidiet hned bit srdiecko 🙂
teplotu nemeriam ale podla mojich vypoctov by mal byt teraz ten vhodny cas
trini ee
pytala som sa aj v inych temach,som chcela nieco zistit, a nic ☹
vifinka, no dnes mi bolo prvy krat tak ze naozaj riadne zle...ale inak mi byva zle kazde rano uz takych 10dni,..no a strasne som unavena cely den ma berie do spanku,..
ja kavu nepijem nikdy tam mne to nastastie nechyba 😝
ved to ze aj mne vravel ze nech nechodim zbytocne ze staci az neskor aj prave preto aby uz bolo pocut srdiecko...
a inak mne chodi mrcha presne na cas, nikdy mi nemeskala ani den..tak som uz vedela ze som tehu 🙂 🙂
ja som tiez chcela ist preto k dokimu, lebo som chcela aby mi to potvrdil, ale tak hovoril mi ked som bola unho nedavno ze to tak vyzera ze som tehu tak som si povedala ze fakt pockam a nebudem sa ponahlat...
trini ja to tiez nepoznam...a na co to vlastne je?
ahojte kocky
hihi monique..ako to myslis,ze si jak ja??,,,a co ja som nejaka zla ci co??? 😀 😀 😝 inak ja neviem,co je dnes so mnou,,zasa spinim,,a to som 17DC,,,rano som sa zobudila s taklym desnym pocitom,ze ani vstat.,,,hlava sa mi tocila,,akoby mi kazdu chvilu dal niekto supu do hlavy,,,sa vsetko so mnou zatocilo,,,neviem,ci mi nejak neskodi ten duphaston,,asi bola hovadinka ho nasadit
a co sa tyka mojej polovicky tusim mici sa pytala,,tak on chodil na rehabky,,dpst pravidelne,,,potom na injekcie,,,a potom siel na tyzden do nemky.,kde dostal infuzky,,a polepsilo sa mu to,,,no tak ked ma vacsiu namahu, tak krize citi, to uz nikdy neprestane boliet,,,ale tak je to o hodne lepsie ako to bolo,,,aj lieciky papal...a doporucila mu aj cviky doma,,a odlahcovat tu chrbticu,,tak ked sa nenamaha,tak je to v pohode
inak ja mam v stredu skusky na autoskolu a tak ma dneska zdeptal,,ze koniec, ani tam nechcem ist
ahoj mafy, ja som tak tiez bola, mna par dni pred skuskou tak zdeptal ze som tiez nechcela ist...ale nakoniec vsetko dobre dopadlo a jazda bola uplne v pohode
misi uz som z toho na nervy ☹ ☹ ☹
neboj pokial neurobis nejaku velku chybu tak ti ten vodicak daju...ved mne to na jazde zdochlo 3krat a dal mi ju...a tak zas pokial vies krizovatky - tie su velmi dolezite, tak chybu nespravis..jaj a este si daj pozor ked budes na svetelnej krizivatke aby si nezastala za semafor lebo to sa casto stava 😀 a potom nevidis ci je zelena alebo cervena...a aj na prechode pustaj chodcov to je tiez dolezite, ja si to pamatam ved ja som robila vodicak pred troma rokmi.... 🙂 🙂
jooj no neviem,buzdem sa snazit,,,len ked instruktor mi robi take nervy,,uz mam pocit,ze mi to robi schvalne
mafynka, moze byt inak ja som mala tiez take pocity pri mojom instrukt..ale za par dni to mas za sebou a budes mat pokoj neboj sa nic 😀 😀
ahojte, na dnes sa lucim 🙂 🙂 🙂

ahojte, moniq, volala som mojmu dokimu a vravel ze mam prist az 12.aprila... 😒 ze skor nemusim chodit lebo na ultrazvuku by este poriadne nic vidiet nebolo...tak mam este cas...