Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Idem aj ja uz off tak sa drzte sa ozvem este niekedy awoojte... 🙂 😉
ahojte, ozývam sa len tak sporadicky...už mi muž pichá aj fraxiparin...už mám dve davky za sebou 🙂 🙂 a som PN, takze sa len tak válam a jem 😀 😀 pekný den vsetkým
trinitka ja som ho tam mala tiez a potom sa mi zahadne vyparil...a nevies ako si tam mozem dat novy?
ahojte babyzne
tak poslušne hlásim včera bolo vínečko,,
a mrcha blbaňa jedn ablbá už pomaly lezie von,, ešte len špiním, no príde,,
bola som dne prvý krát n krv, u nového dokyho ,,
muselo to byť presne 9*05 dobréé čo ...
teraz budem chodiť každý tždeň raz na krv, ideme mi robiť hormonálny profil, potom počkáme ešte na tú hematku čo príde v máji, a hor sa do snaženia,,
dúfam, že bude všetko ok,,
inak doktor mi odporučil nové talbetky, kyselina listová + žlezo -- nejaký FERITAL nepoznáte to ,, neviem to nájsť na nete, že je to novinka či jako ..
včera ste posímenkovali,, nestihla som dočttať,,
dadga - vítam ťa v témičke, a jasné že zapadneš, zž si zapadla medzi nás,, budeme sa tešiť ked budeš , budeme všetky znova tehu ..
krásny dníček 😵
ahojte 🙂
moniquie, a preco si tam musela ist presne 9.05? ja tiez chodim teraz na HP, ale nehovorili mi ze presne o ktorej... docitala som sa len ze hladina prolaktinu je zavisla od toho kedy vstanes, ze mala by sa krv brat najskor 3 hodiny od prebudenia... ale doky mi nic take nehovoril...
ahoj zuztek
neviem prečo to muselo byť presne takto,, jasné že asi bola hore dole minutka,, možno to súvisí tak, jak píšeš, že 3 hodiny po zobudení, a nalačno som musela byť,
ďalľie odbery že už nemusím nalačno, a na siedmu ráno
našla som pekný článok o vitamínkoch v tehotenstve
v článku píšu doporučenú dávku B 12 = 1,8 mg ,, a femibion má až 3,5
takže to len toľko k tomu, že prečo som z neho pribrala ..
inak som ho vysadila pred 2 týždňami
na co je vlastne ten femibion??tolko ho tu spominate a ja neviem ani co to je 😝
missi : je to príprava pred otehotneniím a aj počas neho, preto sú dva jeden je 800 a druhý 400
ževraj sa tu nachádza kyselina listová v lepšej použiteľnej forme pre telo .. a ostatné potrebné vitamíny v tehu
ľahko ho najdeš na webe ..
moniq ahaa, ja beriem kyselinu listovu ale to mam objednanu z niekade...a inak budem brat maternu, tu som brala aj minule tehotenstvo...
ten femibion mi doktor nespominal ale vidim ze ho tu beriete viacere 🙂 🙂
ja sa zorvna chystám do lekárne, tiež si kúpim nejakú listovku ,,
akú bereš ty ,,
a maternu som pozerala, že je v podstate to isté ako femibion, niekde menšie dávky , gramáže vitamínov ale inak to isté
a tieť majú dosť B 12, z čoho ja priberám som usúdila ..
aleco, pribera sa? jaj ja som sama o sebe pri tele ...ale tak co uz ved na chudnutie bude kopec casu.. 🙂 🙂
noo listovku je dobre brat uz 3mesiace pred otehotnenim...
ja mam: http://www.aloehealthuk.com/store/product_detai...
alebo http://www.regeza.sk/obchod/forever-b12-plus-vi...
neviem ale ci ju maju aj v lekarni 😖
missi
spoločnosť forever poznám, pijem od nich celé dva mesiace aloe bery gel .
listovku on nich nemám, ale je to dobrá značka, to ti potvrdiť môžem,
taktiež je viazaná s vitamínom B,, ostatné kočky nepísali, že by z toho prieberali, no mne sa to fakt zdá že ja hej,, pila som popri tom aj ten gel, a jedno z druhým súvisí, aloe podporuje aby vedľajšie lieky ktoré sa užívajú mali lepší účinok, takže si myslím že to zabralo atd,,
inak ako som písala minule z vitamínov mi hrabe dostatočne , takže už nato kašlem, nebudem sa predávkovávať, všetkého škodí,, moja mama nič nebrala a som tu ,, myslím že aj ostatné maminy ,, nie každá je starostlivá a berie tabletky na kilá
moniq to mas pravdu to aj mne stale hovori moj muz ze kedysi zeny nic nebrali a dobre bolo...
ja mam teraz odtial prvy krat tabletky a to mi ich objednala mamina, ale su dost drahe ...
ale ked hovoris ze su dobre, tak som rada
ahojte kocky,,tak ja som uz vodic 😀 aj ked som si aj poplakala ako sa vecer ku mne polovicka zachovala,,,ale hlavne,ze to mam za sebou a taaaak sa tesim
mafy, gratulujeeeem 🙂 🙂 🙂
a co je zase s tym tvojim chlapom???!!! 😠
zuztek no nic,,dnes som mala taky nervacky den na tej autoskole,,bala som sa,,,od siedmej sme tam boli do druhej,,sla som ako posledna,,ani do roboty som vecer nesla,,a drahy vyhlasil,ze zajtra ma dovolenku,,tak som cakala,ze budeme spolu,ze trochu oslavime,,ani mi neslo o tu oslavu,,ale trochu vypnut s nim,,lebo uz som fakt unavena,,ale on vyhlasil,ze ide na futbal,,a aj ked som ho poprosila,ze autoskolu nerobim kazdy den,ze by sme mohli byt spolu,,aj tak siel,,este sa aj nastval,ci on nema svoj zivot,,vzal si flasu vodky,takze necakam, ze tak skoro pride,,este pojdu potom do krcmy,,,tak mi je to tak luto,ze mi to vyslo a teraz som sama doma,,,
ahojte
je tu tichúčko
mafy gratulujem k vodičáku , moc moc super, sama sa dostaneš kam len chceš, aj na kraj sveta
mafy, stoji ti ten chlap za nieco? musis si premysliet ci to ma zmysel planovat si snim buducnost... 😕
zuztek
tiež mám podobné zmýšlanie,,
mafy, ja pevne dúfam, že občas ak napíšeš o tom tvojom, že to neni až také zlé,, inak neviem neviem spoločný život,, ako dlho... no želám ti všetko šťastíčko sveta,,
zuztek, : tebe robí doky sám od seba hornomonálny profil,,
zrovna o tom čítam na nete nejaké veci, že sa robí ked sa nedarí otehotnieť, alebo ak sú iné závažné problémy,, ako aké,, ako potraty,, hmmm
našla som celkom pekný prehľad o hormonálnom profile,, 😵
http://www.baby-cafe.cz/modules.php?name=News&f...
no, prestupila som k nemu, vedel co sa stalo lebo mi on robil zakrok, ukazala som mu grafy BT a vysledky vysetreni, ze som tam mala zvyseny ten testosteron, tak povedal ze urobime HP... uvidim ako dalej... inak on robi aj inseminacie, tak som rada ze ak by to prirodzene neslo, ze by tomu vedel takto pomoct 😉
tak to je fajn,, dúfam, že to všetko dopadne podľa tvojich predstáv,, a príde vytúžené mimčo ...
babky neberie niekto z vas duphaston?
dufam aj ja, juuuuj aby to uz bolo... 😀
ja si počkám na ten máj,a potom ma už nič nezastaví,,
som sa dnes rehlila, dostala som menštrulačný kalendár,, chápete,, všetko tam treba písať , aj muškovanie,
tak som to drahému otrepala o hlavu, že bude podstivo plniť manželské povinnosti , že to bude čítať doktor,, hihi,,
mafy, duphaston neberem,, mne povedal doktor že sa to dáva babam dlhodobo problém s otehotnením, tak nejak po menzese pred ovulkou, či jako .. teda AJ,jasné aj pre iné veci ,
no ja ho teraz beriem a mam z neho dake bolesti

velvet: Noo pekne tak to mas lepsie doktora ako ja 😀 😀 😀 moj nerobi vobec ani po prvom a ani po druhom 😀 😀 😀 uvidime aky bude novy doktor 😀 a kujeeeeeeeeeem 😉 🙂