icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
1. apr 2010

misinn: mnoo ano je to zbytocne si hladat robotu ak budeme planovat babo 🙂 velvet: ahoj moya ako sa mas a co mas nove? 🙂

micicka
1. apr 2010

ahoj kočky, je tu niekto??

mafynka
1. apr 2010

ahojte kocky,,,co mate nove?

dadqa86
1. apr 2010

Ahojte...je tu etste niekto? 😀 😀 nejako sa miname 😀

misinn
2. apr 2010

ahojte, ako tak pozeram tak vcera ste skoro vobec nepisali, az sa mi to zda neuveritelne 😀 😀

velvet26
2. apr 2010

ahojte babule...hej, nejako je tu ticho, ale to je asi normalne, ked je volno...
ja som uz sama, muzik isiel do skoly, dojde az v nedelu...hmmmmm.. 😒 ale nevadi, nejako sa zabavim, pojdem aj kuki kamosov, tak to prejde..

mafynka
2. apr 2010

😀 😀 😀 ahojte kocky,,pekny sviatocny den vam zelam 😀 😀 😀

lu.lu.
2. apr 2010

caute,caute 😉

ja som prave doupratovala,uff stacilo,som myslela,ze budem este poobede cvicit,ale nehrozi,som vystavena 😝

dodatocne gratulujem mafynke k vodicaku,silkulka 😵
ja este len vodicak robim,ale bavi ma to,aj mi to celkom ide,sa neviem dockat,ked budem mat svoje auticko 😅

a dadqa-vitaj medzi nami 😉

velvet26
2. apr 2010

ahoj lu.lu... 😉
moja, konecne ta tu vidim..pisala som ti dnes aj cez fejs no nejako sa sprava nedala odoslat, hlasilo mi stale chybu..
ako sa mas, ja som myslela, ze si uz na slovensku...
idem ti napisat cez ip...
tak pa zatial

velvet26
2. apr 2010

ahoj mafy, dnes nejako vysmiata... 🙂
co ako dopadol vcerajsok s muzikom, dufam, ze uz seka dobrotu.. 😉

dadqa86
2. apr 2010

lu.lu. : dakujem veeelmi pekne 😉 velvet: ahojky moja ako sa mas? inak nasa Petika si nasla dnes 2-ciarocky na teste 🙂 takze bude maminka 🙂

velvet26
2. apr 2010

ahoj dadi,
aaale, nic nove, po starom... 😉
a kto je petika, holka z vasej temy? super, gratulujem...
neboj, postupne aj my si najdeme dve ciarocky.. 🙂

dadqa86
2. apr 2010

velvet: ano s nasej temy... mnoo ja dufam ze si najdeme aj my dve palicky 😉 🙂

velvet26
2. apr 2010

o tom dadi nepochybuj.. 😉

dadqa86
2. apr 2010

velvet mnoo sak nepochybujem 😉 🙂 budem len veryt,ale planovat nic nebudem pre isotu....istota je istota 😝

lu.lu.
2. apr 2010

ahojte 😉

dadqa86
2. apr 2010

lu.lu. ahooooj 🙂

velvet26
2. apr 2010

ahoj luli...tak sme sa konecne stretli po dlhej dobe aj online.. 🙂

lu.lu.
2. apr 2010

veru,nejako sa obchadzame 🙂

ako babule,oddychujete uz? sviatkujete? lebo ja hej,budem leniva asi cely vikend 😀

lu.lu.
2. apr 2010

velevt-IP 😉

velvet26
2. apr 2010

luli...nebudes sama, aj ja uz len tak vegetujem, sa mi nic nechce..
umyla som dnes kupelku a chcela som aj cely bytik, no potom som si to rozmyslela..tak len tak polihujem, kukam telku a jem.. 🙂
co maly leonko, tesi sa na sibacku?

dadqa86
2. apr 2010

No a my s mojim sme teraz u jeho brata v Martine a ja som leniva ako vos 😀 😀 😀 😀 nechce sa mi nic ze apslotune ma boli hlava nejako manzel pomahal bratovi malovat chodbu a ja sedim pred telkou a pismenkujem s vami 😀 dobre nee? 😀

lu.lu.
2. apr 2010

sakra, vy mazalo mi prispevok,tak este raz....

leon mal naposledy 3 roky ,ked bol na velku noc na slovensku,tak si velmi nepamata,ale istotne mna aj maminu v pondelok s radostou v pondelok vysibe aj obleje,on je totiz dost skodoradostny 😀

velvet26
2. apr 2010

lu.lu...zlaty chlapcek, typicky maly skorpionik...ale on lubi baby, ze.. 😉

mafynka
2. apr 2010

dakujem kocky este raz k blahozelaniam 😀 😀 😀

lu.lu.
2. apr 2010

jasne dadqa,ja rada vegetim pred telkou s laptopom na kolenach, velmi "aktivny" oddych 😀

inak vcera som si uplne neplanovane pozrela celkom dobry film s gwyneth paltrow-sliding doors....poznate?bola v nom este uplne mladucka.tak som do jednej kukala a drahy vedla mna odfukoval 😅

velvet26
2. apr 2010

lu.lu..asi som ten film videla, ale iny nazov mal...teda slovensky preklad, no uz si nespomeniem..

ahoj mafy...nemas za co.. 😉
co ako sa mas?

lu.lu.
2. apr 2010

velvet-dobra otazka, ci ma rad baby-dostava sa do veku,ze ho velmi zacinaju fascinovat rozdiely medzi chlapcami a dievcatami....tak staci,ze sa prezliekam a vidi ma v spodnom pradle,uz sa uchechtava a sa ma pyta .ze co je podprda a preco mam vpredu take hrcky? 😀 😀

mafynka
2. apr 2010

velvet ujde to,,len sa mi dnes nic nechce,,,a co ty?

inak ako vyzera sumar v poslednej dobe?

lu.lu.
2. apr 2010

mafy-si sikula 🙂