Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahoj kočky, je tu niekto??
ahojte kocky,,,co mate nove?
Ahojte...je tu etste niekto? 😀 😀 nejako sa miname 😀
ahojte, ako tak pozeram tak vcera ste skoro vobec nepisali, az sa mi to zda neuveritelne 😀 😀
ahojte babule...hej, nejako je tu ticho, ale to je asi normalne, ked je volno...
ja som uz sama, muzik isiel do skoly, dojde az v nedelu...hmmmmm.. 😒 ale nevadi, nejako sa zabavim, pojdem aj kuki kamosov, tak to prejde..
😀 😀 😀 ahojte kocky,,pekny sviatocny den vam zelam 😀 😀 😀
caute,caute 😉
ja som prave doupratovala,uff stacilo,som myslela,ze budem este poobede cvicit,ale nehrozi,som vystavena 😝
dodatocne gratulujem mafynke k vodicaku,silkulka 😵
ja este len vodicak robim,ale bavi ma to,aj mi to celkom ide,sa neviem dockat,ked budem mat svoje auticko 😅
a dadqa-vitaj medzi nami 😉
ahoj lu.lu... 😉
moja, konecne ta tu vidim..pisala som ti dnes aj cez fejs no nejako sa sprava nedala odoslat, hlasilo mi stale chybu..
ako sa mas, ja som myslela, ze si uz na slovensku...
idem ti napisat cez ip...
tak pa zatial
ahoj mafy, dnes nejako vysmiata... 🙂
co ako dopadol vcerajsok s muzikom, dufam, ze uz seka dobrotu.. 😉
lu.lu. : dakujem veeelmi pekne 😉 velvet: ahojky moja ako sa mas? inak nasa Petika si nasla dnes 2-ciarocky na teste 🙂 takze bude maminka 🙂
ahoj dadi,
aaale, nic nove, po starom... 😉
a kto je petika, holka z vasej temy? super, gratulujem...
neboj, postupne aj my si najdeme dve ciarocky.. 🙂
velvet: ano s nasej temy... mnoo ja dufam ze si najdeme aj my dve palicky 😉 🙂
o tom dadi nepochybuj.. 😉
velvet mnoo sak nepochybujem 😉 🙂 budem len veryt,ale planovat nic nebudem pre isotu....istota je istota 😝
ahojte 😉
lu.lu. ahooooj 🙂
ahoj luli...tak sme sa konecne stretli po dlhej dobe aj online.. 🙂
veru,nejako sa obchadzame 🙂
ako babule,oddychujete uz? sviatkujete? lebo ja hej,budem leniva asi cely vikend 😀
velevt-IP 😉
luli...nebudes sama, aj ja uz len tak vegetujem, sa mi nic nechce..
umyla som dnes kupelku a chcela som aj cely bytik, no potom som si to rozmyslela..tak len tak polihujem, kukam telku a jem.. 🙂
co maly leonko, tesi sa na sibacku?
No a my s mojim sme teraz u jeho brata v Martine a ja som leniva ako vos 😀 😀 😀 😀 nechce sa mi nic ze apslotune ma boli hlava nejako manzel pomahal bratovi malovat chodbu a ja sedim pred telkou a pismenkujem s vami 😀 dobre nee? 😀
sakra, vy mazalo mi prispevok,tak este raz....
leon mal naposledy 3 roky ,ked bol na velku noc na slovensku,tak si velmi nepamata,ale istotne mna aj maminu v pondelok s radostou v pondelok vysibe aj obleje,on je totiz dost skodoradostny 😀
lu.lu...zlaty chlapcek, typicky maly skorpionik...ale on lubi baby, ze.. 😉
dakujem kocky este raz k blahozelaniam 😀 😀 😀
jasne dadqa,ja rada vegetim pred telkou s laptopom na kolenach, velmi "aktivny" oddych 😀
inak vcera som si uplne neplanovane pozrela celkom dobry film s gwyneth paltrow-sliding doors....poznate?bola v nom este uplne mladucka.tak som do jednej kukala a drahy vedla mna odfukoval 😅
lu.lu..asi som ten film videla, ale iny nazov mal...teda slovensky preklad, no uz si nespomeniem..
ahoj mafy...nemas za co.. 😉
co ako sa mas?
velvet-dobra otazka, ci ma rad baby-dostava sa do veku,ze ho velmi zacinaju fascinovat rozdiely medzi chlapcami a dievcatami....tak staci,ze sa prezliekam a vidi ma v spodnom pradle,uz sa uchechtava a sa ma pyta .ze co je podprda a preco mam vpredu take hrcky? 😀 😀
velvet ujde to,,len sa mi dnes nic nechce,,,a co ty?
inak ako vyzera sumar v poslednej dobe?
mafy-si sikula 🙂

misinn: mnoo ano je to zbytocne si hladat robotu ak budeme planovat babo 🙂 velvet: ahoj moya ako sa mas a co mas nove? 🙂