icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

lu.lu.
2. apr 2010

asi je nieco vo vzduchu,nikomu sa nic nechce

ja ani neviem,ako je to so sumarom...ja som 21DC

velvet26
2. apr 2010

mafy, ten sumar je uz pomaly taky, ze skoro vsetky su tu uz tehulky... 🙂
teda okrem nas...ale hovorim, ze len zatiaaaal.

fredy27
2. apr 2010

čakám na ms po vyvolávačke už 9 den a teploty sa držia hore..36,8,36,9,dnes ráno 37.nemali by sa držať nižšie,ked čakám na ms?alebo to bude niečo iné?poradte mi prosím!dakujem vopred

lu.lu.
2. apr 2010

fredy a nie je moznost,ze si tehotna?

dadqa86
2. apr 2010

To som nevidela ten film....nieco davali na markize okolo pol-dvanastej vecer tak sme si s manzelom kukli trosku sa pomaznali a isli sme spat 😀 😀 a nad ranom tak chrapal ze som sa prebrala a potom som nemohla zaspat 😀 😀 som do nho stuchla asi 15-krat aby nechrapal 😀 😀 😀

lu.lu.
2. apr 2010

kolko tu mame vlastne tehuliek?

janirea,lenkaxy,lenkka,snazilka,cukruska,misinn,vifinka.....kto este?

velvet26
2. apr 2010

ahoj fredy...
no neviem, co by to mohlo byt, ja som mala vyvolavacku teraz v marci, lebo mi menzes meskal, no tehu som nebola...po vyvolavacke sa mi menzes rozbehol za dva dni po vyvolavacke..
aj ked je pravda, ze uz ked som dosla k dr. tak som spinila, tak mi to aspon urychlil..
teplotu som si ale nemerala a ani nemeriam...zbytocne sa podla mna stresujes tym meranim...hmmmm. daj si cervene vinko...to ti pomoze.

fredy27
2. apr 2010

lu.lu.ja neviem,doktorka mi povedala,že nemám ovuláciu,snažíme sa vyše roka a doteraz som vždy dostala do 5 dna a teraz neviem čo sa deje?!aj ma pobolieva v podbrušku akoby som mala dostať...

velvet26
2. apr 2010

dadi, aj ten moj dnes v noci chrapal, poriadne som sa nevyspala.. 😅

lulu...no je ich veru dost, tusim vsetky si uz vymenovala.

lu.lu.
2. apr 2010

baby,moji chlapi ma tahaju von na prechadzku k moru,tak asi idem,uzz sa vyjasnilo,len je trosku chladno...

nakuknem este vecer,dufam,ze tu niekto bude

papa zatial 😉

velvet26
2. apr 2010

fredy a nedala ti dr. nejake lieky na ovulaciu? tusim clostibegit, ci ako sa to spravne pise na to je...

velvet26
2. apr 2010

ahoj luli...prijemnu prechadzku vam zelam...hmmmmm. more je uzasne, isla by som aj ja s vami.. 😀

dadqa86
2. apr 2010

velvet: to bolo nieco strasne 😀 😀 ked zacne rubat no hotovo 😀 😀 lu.lu. len bezkaj a nakukni vecer 🙂

velvet26
2. apr 2010

dadi, poznam to..kolkokrat do tyzdna beriem v noci perinu a idem spat do obyvacky.. 😀

fredy27
2. apr 2010

velvet26...v lete mi pichali tuším pregnyl na folikuly,ale bola tam len slabá odozva.

dadqa86
2. apr 2010

velvet 😀 😀 😀 😀 ja by som si najradsej dala do uci mp3-jku a hotovo aby som ho nepocula,ale to by sa prebral 😀 😀 ,ale radsej to riesim tim stuchanim do nho bud mu poviem aby sa obratil inak alebo ze chrape a nemozem spat on mi odpovie mhhh a za 5-sekund znova 😀 😀

velvet26
2. apr 2010

aha, a lieky ti nenasadili teda? nie som odbornik, no sem tam som nakukla aj do tem, co si baby pisali aj o tychto problemoch s ovulaciou a spominali ten clostilbegit..
hmmmm. a ovulacne testy si neskusala? mozno ovulka predsa len je..

velvet26
2. apr 2010

dadi, to ten moj to iste...iba zamrmle a pokracuje dalej.. 😀

dadqa86
2. apr 2010

velvet. noo presne tak 😀 😀 musim nieco vymysliet 😀

fredy27
2. apr 2010

velvet26..duphaston a clostilbegyt ešte stará doktorka,ale ja som ho brala len mesiac a sama vysadila.skúšala som minulý mesiac,ale len dva a boli tam slabé čiarky.

dadqa86
2. apr 2010

Baby moje idem ja off idem sa venovat manzelovi trosku vecer este aj ja nakuknem potom tak sa drzkajte a pekny zvysok dna prajem 🙂 😉

velvet26
2. apr 2010

ahoj dadi.. 🙂

fredy a preco si ho vysadila, nerobil ti dobre?

velvet26
2. apr 2010

babule. idem uz aj ja off...kamosom na navstevu, no len do vedlajsej bytovky, tak to nebudem mat v noci daleko..
to su ti, co budu mat babatko, este je len v 6 tt...no tesim sa s nimi...tak to asi dnes zapijeme.. 😉
papa

lenkka81
2. apr 2010

ahojte baby...ani nejak pc nezapínam, zacitala som sa do Bielej Masajky-pekné to je...tak len tak obcas tu kuknem co nové...mna dnes unatahalo a aj záha ma nejak palila...no ta som si povedala ze bodaj by to tak bolo este 8 mesiacov 🙂 🙂 🙂 🙂 Peknu Velku nocku prajem

misinn
3. apr 2010

ahojte, ja mam dnes tolko upratovania a taaak sa mi nechce ☹ ☹ no musim....inak sa mi to dnes nejak vlecie...

sarafortuna
3. apr 2010

Ahojte, asi sa k vám pridám, hoci ja som si svoje odžila len nedávno - 31.3. kyret - cca 9tt. Plodík som na UTZ ani nevidela, no s bruškom som sa už veru aj zhovárala 😔 , také čudné tehotenstvo - od 6tt to vyzeralo nejako "nedobre"... takže 3 týždne som verila, že ten plodík tam nakoniec bude aj so srdiečkom - no figu... ☹ ☹ ☹
A teraz to všetko na mňa padá a ja rozmýšľam že čo sa ešte dalo spraviť, aby som tomu zabránila... /no ja nie som Pán Boh ☹ /
a v minulosti som mala problémy s cyklami aj s ovulkou a teraz sa trápim, či moje telo nabehne na ovulačné cykly, alebo to budem zasa 1 rok štelovať...
Ale tou depkou si určite prešla každá z vás...

POzerám, že tehuliek je tu dosť 😉 , tak hádam to v tomto roku zvládneme aj my...
brali ste niečo na obnovu maternice, alebo ste to nechali spontánne na prírodu a silu vlastného tela?

tak pekné sviatky...

velvet26
3. apr 2010

ahoj sarafortuna..vitaj medzi nami... 😉 aj ked nedobrovolne... 😒
moja, je mi luto, co sa ti stalo...velmi...no nic sa neda robit, ovplyvnit a zmenit sa to zial neda...
ja som po kyrete hned nabehla do lekarne a kupila si femibion 800, to su vitaminy a kupila som si aj femikvapky od valovica na cinnost a podporu vajecnikov...no uz ich neuzivam, no myslím, ze su dobre, hlavne na upravu cyklu...
inak nic ine...ved pojdes na kontrolu asi tak po 2 tyzdnoch, ako ti hovoril dr.? sonom pozrie, ci je vsetko ok..
telo sa s tym musi vyrovnat same a je to fakt individualne ako to bude trvat, niektore kocky boli hned za mesiac aj tehotne, no dobre je pockat minimalne 3 mesiace...

a veru, mame tu uz dost tehuliek, tesime sa z toho vsetky a je to pre nas taka nadej, ze sa zadari vsetkym... 🙂

sarafortuna
3. apr 2010

velvet, ďakujem...
Femibion beriem, hoci ho asi vysadím a dám pauzu od všetkých tých umelých vitamínov, lebo som už na nich vyše roka...
Femi kvapky mi pravdepodobne "nahodilu" ovulku, takže ich plánujem tak o 2 týždne nasadiť znova.
K dr. idem po sviatkoch, lebo som na PN.
S pauzou rátam tie 3 mesiace + rada by som išla na UTZ nech mi dr. povie, či je maternica po ovulke /ak bude/ pripravená...
Takže nič teraz asi nevymyslím, len musíme trpezlivo čakať, čo? 😉
Človek celý život na niečo čaka... ešte že je jar... to mi dáva energiu...
ahojte

lu.lu.
3. apr 2010

ahojte babule 😉

len som nakukla, sarafortuna ,kludne sa k nam pridaj,zatial tato tema naplna svoj nazov,tak istotne tento rok budeme mat vsetky babatka v brusku 😵

tvoje meno mi je povedome,sa mi zda,ze z grafov BT? niekedy tam nakuknem,som zacala totiz merat bazalku

pekny dnik vsetkym 😉

lu.lu.
3. apr 2010

a este si sa pytala,co berieme-ja ako velvet femibion 800.femikvapky som tiez uz vysadila a mozno alchemilkovy caj,len som na to leniva 😅

pocula som dobre veci aj o sarapise a femigarde,ale nemam vyskusane,tak neviem 😉

ja chcem buduci tyzden vyskusat akupunkturu,lebo tiez to so mnou momentalne nevyzera naj;epsie.verim,ze pomoze 😉