icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

sarafortuna
3. apr 2010

lu.lu, ano občas zájdem do grafov BT, no teraz meranie asi vynechám... merať budem iba kvôli tomu, aby som vedela, či vôbec príde ovulka.../ak ju nerozoznám bez merania.../
Tiež som si kúpila algemilkový čaj - dosť nechutný 😖 😖 no hádam pomôže.

lu.lu.
3. apr 2010

sarafortuna- najhorsie su prve tyzdne,mne prave tu kocky vtedy velmi pomohli,to sme boli este v teme Kyretaz,ale chceli sme zalozit temu s pozitvnym nazvom a zatial sa dari.....
mozno skus pit ten cajik s medom a citronom,ak sa ti zda nechutny...

a mas pravdu.je jar,takze ti to cakanie iste rychlejsie ubehne,ja som mala missed v novembri,to mi teda na nalade velmi nepridalo 😒

sarafortuna
3. apr 2010

no tak to ti nezávidím, november je sám o sebe na depku...
človek má v hlave taký zmätok a obavy... teraz sa nám zadarilo po 1,5 roku na 6. ovulku /predtým ovulka nechodila/. ☹ ☹

Ale musím veriť, že to v tom roku stihneme "zasadiť"... nič iné mi nezostáva - iba veriť.. 😉 😉 😉

lu.lu.
3. apr 2010

sara a mas dobreho lekara? riesite nejako tie nepravidelne ovulky? 😕

sarafortuna
3. apr 2010

lu.lu. - ovulky som si "navodila" agnucastonom a hlavne FEMI kvapkami 😉 - samoliečba... tak preto v kútiku duše verím, že to aj teraz pôjde. Mne totiž pred rokom povedali, že mám polycystické vaječníky - ovulka 2-3 krát do roka... Dr. mi dal agnucaston a ja som nasadila kvapky, cyklus sa krásne upravil a postupne dorazila aj ovulka... mám grafy vo fotoblogu.
Ale ak nenabehne cyklus sám, tak určite budem radikálne niečo riešiť s doktorom...

Inač, ak máte za sebou 1 neúspešné tehu berú vás už doktori trochu inak?
môj mi teraz nechcel dať ani duphaston, lebo sa mu to nezdalo už v 5.tt - že ak to má odísť tak odíde...a teraz si to vyčítam... určite budem trvať na duphastone hneď ako nájdem //. Taktiež mám trombofíliu, no výsledky krvi boli OK, nič som nebrala... a pritom viem, že dievčatá po umelom oplodnení si "pre istotu" pichajú už skôr ten heparín... Takže možno aj v tejto oblasti sa to možno trochu podcenilo... hoci vysledky histologie budú až o týžden...

sarafortuna
3. apr 2010

trochu som si vás čítala.
velvet, ja chodím ku Pálovi... Keď mi oznámil, že musím ist do nemocnice na čistenie, tak sľúbil, že nás s MM pošle na genetiku a dúfam, že bude mať HLBOKY záujem mi pomôcť s prípadným druhým tehu... takže si z Prešova? je tu ešte niekto z prešova?
tiež kukám že samá trombofília tu "lieta" , takže všetko pasuje aj na mna... no asi tu zapadnem... svinské diagnózy..
sorry, ale nechce sa mi už čítať spätne /prečítala som si 2-3 strany/ - také smutné príbehy tu sú.... ☹ ☹ ☹ ☹

asi pokecáme viac po sviatkoch... ahojte

cukor
3. apr 2010

ahoj sara ...ja som ti uz pisala do ip.......inak tá baba čo som ti spomínala,ze má leidena tak ani pri jednom z tych predchádzajúcich tehotenstiev nemala nikdy akciu srdiečka....tak preto ked otehotnela 4x si dá sa povedat uz v 3 tyzdni vydupala injekcie......
inak aj ja som vychodnarka síce z košíc ale je jedno ci sme vraŇare či koŇare 😉 .....hlavne ze si vzájomne pomahame.

sarafortuna
3. apr 2010

ved toto ma najviac štve - že o Leidenovi viem 2 roky a myslela som, že "on" mi tehotenstvo nepokazí, keďže o nom už vieme... ale asi sa spýtam hemošky, či nebude lepšie pichať hoc malú dávku heparínu hneď po // alebo ešte aj skôr.
Som zvedavá na histologiu... chcela som spraviť maximum už pri prvom tehu, no ono opatrnosti asi nikdy nie je dosť... no možno to nakoniec nebude v trombofílii... ved som bola v 6.tt na kontrole... proste mám v hlave samé otázniky ale tie vyrieši asi čas... hoci MM vraví, že už na to nemám myslieť... ale nechcem zažiť to, že sa viackrát zanedbá jedná vec...
Ja by som to asi neuniesla, keby som mala viac neúspešných tehotenstiev... 😒 😒

mafynka
3. apr 2010

ahojte kocky

sarafortuna vitam ta medzi nami,,ja som mala kyret v sept. teraz by bol moj termin porodu,,a od kyretu beriem femibion 800 a selen,,k tomu este zelezo,,,a teraz mi doki nasadila duphaston,,,ale z neho ma strasne bolia vajecniky,,

co idete robit vecer kocky?

trinitka87
3. apr 2010

caute baby, ako sa mate?
vitam aj sarafortunu medzi nami 😉
u mna nic nove.... prajem prijemne prezitie sviatov. 🙂

misinn
3. apr 2010

ahojte, ako vidim o takomto case som tu sama ☹ ☹ a ja sa tak nudiiim

misinn
3. apr 2010

ahoj trini, ako ide snazenie?? 🙂

trinitka87
3. apr 2010

ahoj misinn
tusim mi aj foto zmazali....tak budem bez 🙄

snazit sme sa snazili, uz len pockat na vysledok 😉

misinn
3. apr 2010

aleco ja som si myslela ze si si ho sama vymazala... no toto 😠
jaaaj som zvedava ci sa vam podarilo ja dufam ze ano...vlastne uz o par dni si mozes robit testik nie? 🙂

trinitka87
3. apr 2010

to som si nevymazala, ale tusim ma byt foto ake mas napr. ty, priamo tvar a nie z dialky, dvojice a tak....

sme si aj s mm povedali, ze okolo 14 by sa urobil testik co a ako....

len mam trosku trapenie, lebo nikdy doteraz sa mi to nestalo, ze som trosinku len na intimku stacilo krvacala, a potom len spinila, neviem co to ma znamenat 😖 niekedy viacej / utorok/ a uz menej a menej......ms to nemoze byt v ziadnom pripade, ved uvidim a ked pojdem dr opytam sa cim to mohlo byt, snad nic vazne....

misinn
3. apr 2010

trini, ked som cakala Timka, a este som nevedela ze som tehu mala som jeden den velmi slabulinke spinenie nebolo to skoro ani na jednu vlozku...ale trvalo to len jeden den...vraj to znamenalo ze sa vajicko zahniezdilo, ale to spinenie moze byt a aj nemusi..je to individualne..

trinitka87
3. apr 2010

viem ze nieco take je v prvom tehu som to mala, len som este nevedela co to znamena, lenze teraz by to bolo prilis skoro, nastalo to vlastne rano po prvom "snazeni", vlastne len v tom case, trvalo cca 3 dni, niekedy pocas dna nic, len na toaletaku sa objavila krv, potom to spinenie.....

a take to tehu spinenie by sa malo objavit cca v case ms podla mna..

misinn
3. apr 2010

aha no tak potom neviem 😒

trinitka87
3. apr 2010

tak ja dufam, ze to nieje nic vazne...

veru tusim sme tu len my dve

misinn
3. apr 2010

to sme veru, uvazujem nad tym e si idem asi lahnut spat 😒

misinn
3. apr 2010

idem si veru aj lahnut lebo ma nejak zacina boliet hlava.... tak dobru noc 🙂 🙂 🙂

trinitka87
3. apr 2010

dobru noc prajem, odpocin si 🙂

maj sa papa

denne73
4. apr 2010

Ahoj te babenky. prosim vás ako sa dostanem k tým grafikom na zaznamenávanie teplôt. Inak všeeeeetky vás pozdravujem a prajem kráááásne veĺkonočné sviatky. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

sarafortuna
4. apr 2010

denne73, myslíš www.fertilityfriend.com ? vytvor si tam účet -registrácia a meráš a zapisuješ... 😉

denne73
4. apr 2010

Ahoji. sara ja to skušam ale nedari sa mi to tam tá registrácia. Asi robím niečo blbo.Ďakujem

velvet26
4. apr 2010

pekny nedelny dnik baby... 🙂
ako sa mate? ja fajn, muzik dosiel zo skoly uz vcera, co ma mooooc potesilo, skusky urobil a bolo aj snazenicko.. 😵
navarene mam este zo vcera, po obede pojdeme babku vysibat a potom uz leeeen oddychovat.

sarafortuna, nie ja nie som z presova, som zo zapadn. slovenska, asi si si ma s niekym pomylila, no nevadi..ved na tom nezalezi.. 😉
inak s tym leidenom, to je tak ja som ani netusila, ze ho mam, az po tom co sa stalo som zmenila gyndosa, co mi urobil vysetrenia, takze v druhom tehu okamzite picham fraxik ako budem mat pozitivny test...uz som s dr. dohodnuta...co ma tesi, tak hadam sa nic nezanedba...
skoda, ze aj tebe nedali tie injekcie hned od zaciatku... 😒

denne73
4. apr 2010

Sarafortuna ja som Prešova xixixixxixixi.Zdravím ťa velvet

moniquie
4. apr 2010

ahojte babyzne,,
chcem vám zaželať krásne veľkonočné sviatky .

priebežne informujem,, u nás nič nového, mrcha je u konca, a na hormonálnom profile sa pracuje u doktora v nemocnici,
ešte pôjdem 4 krat na krv a bude hotový ,
mne už z vitamínkov zčalo tak hrabať, že som všetko vysadila,, po sviatkoch skúsim nasadiť nejakú listovku a v máji ked budeme chcieť znova otehotnieť po všetkých výsledkoch z hematologie a horm. profilu nasadím čaj na plodnosť,, je tam aj alchemilka,, a tento čaj celkom chutí ,,

inak vítam nové kočky : sarafortuna,, drím moc moc palec a hlavne si nič nevyčítaj,, všetko bude dobre, teraz to všetko zober o vlastných rúk a podarí sa malý zázrak o ktorom snívame všetky čo sme tu 😵

moniquie
4. apr 2010

a ešte som zabudla,, ste sa tubavili o upratovaní atd,,
všetko som stihla vo štvrtok,, každé jedno okienko sa parádne lesklo, a tak bol čas sa ísť brusliť inline,,
konečne je teplejšie a budeme tráviť viac času na vzduchu ..
😵

sarafortuna
4. apr 2010

velvet, tak asi som sa domotala 😉 som vás rýchlo prebehla - posledných 5 strán...
Trochu tomu nerozumiem, prečo nasadzujú automaticky pri druhom tehu injekcie, keď sa na to príde až po prvom neúspechu a prečo ich mne nedali hneď, keď sme o tom vedeli dopredu... 😠 😠 😠