Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
Tak to Ti mršuš došla teda skoro. Ty si bola na kyrete? Či si sa sama vyčistila?
Mala som vyvolany porod a nastastie som nepotrebovala kyret lebo placenta vysla cela.Domov chodim casto v podstate kazde 2-3 dni som doma a potom sa venujem manzelovi ktory to berie normalne.Hodiny skypujeme takze sa aj vidime.Dufam ze sa do roboty vratim len na par mesiacov(ja by som rada len na 2 ak panbozko da).A bohuzial mam uz 29.
Aj ja som už po prvom menzese 🙂 .
No a 29 je pekné číslo, ešte to nie je tridsiatka 😀 xi, ale nie babule ostatné, ved sme všetky young.
Tak jojcinka už idem už buvy luvy, pa pa, teším sa na skoré stretnutie a bru nocku 🙂
aj tebe dobru.JA uz tiez ledva tukam do klavesnice.
cafte baby, tak ja som vyliezla z postele, skúšala zaspoať pred telkou, ale nič nepomáha.... pomoc ako ráno vstanem ☹
ahojte baby,
lenkaxy, aj mne dr robil vysetrenia na chlamydie a ine a vsetko bolo ok. tak tam chyba nebola.
micicka, dzfam, ze sa rano podarilo vstat.
idem do mesta tak ked pridem ozvem sa paaaaaaaaaaaaaa
Dobre ranko 😀 ,
no janiiii akooooo? zvedave sme, daj vediet ako si dopadla...
ja som vcera lahla do postele uz o 9, neviem co sa deje, v poslednej dobe chodim skoro do postele a este 2 hodky sa tam potom prehadzujem kym zaspim 😅 Ste spominali prerabky - to uz mame koooonecne po roku za sebou - tiez sme nakomplet prerabali byt, no dufam, ze uz nikdy viac - este sme tu aj byvali, takze hroza, teraz uz len postupne zariadujeme, to ma crlkom bavi...
inac spominate testy, mne nerobil nikto nic, az o mesiac, ked som dostala zapal po kyrete ☹
trinitka vstala som celkom dobre, až som sa čudovala ako ľahko, asi stres z práce 🙄
ale moje autíčko sa mi vypomstilo, nechala som ho 4 dni bez povšimnutia a nenaštartovalo, tak som išla po dlhom čase autobusom 😅
ahoj janga, oni tie testy nechcú robiť. až na naliehanie alebo po vybavení cez známych 😠
aj ja som nedočkavá, že čo janirea, nejako sa nám nehlási.
janirea - ale ťa nervujeme, že?! ale to mi nemyslíme zle 😀
micinka mojmu doktorovi to veru ani nenapadlo - vraj sa to stava... a ja som sa v tom tiez uz nechcela rypat, proste som chcela zabudnut.... no ale vdaka tomu zapalu to neslo tak lahko 🙄
janga ten zápal to teda nie je bohvie čo, viem si predstaviť.
mne dokina tiež povedala, to sa stáva, ale vďaka babám čo sú tu a dávali si robiť vyšetrenia, som sa aj ja snažila vybaviť si aspoň nejaké to vyšetrenie. obvodná mi brala krv a zistila, že mám chlamýdie. a kamoška mi zobrala krv na genetiku a tak tiež niečo nie je ok a preto musím ísť ešte na hematológiu, aby presne zistili o čo ide
no vies, ale aj tak neverim, ze by som mala zapal maternice, v nemocnici mi to diagnostikovali asi tak, ze mi stlacili brucho, ze ci ma to boli - bolelo - ibaze mne sa rozbiehal menzes, takze to by bolelo kazdeho. Okrem toho mi brali stery - vysledky doteraz neviem lebo ma pustili skor, ako prisli a na prepustacej sprave som mala vysledky krvi, ktoru mi vobec nebrali!!! A na sone ich zaujmala iba objavena cysta, takze asi tak slovenske zdravotnictvo... lezala som tam 5 dni - a nic z toho, akurat nervy a strasne skusenosti...
Inac u teba tie chlamydie nemohli byt pricinou?
ako to, že ti nebrali krv? nepamätám si tvoje detaily, ty si mala kyret? lebo veď v rámci predoperačných vyšetrení sa berie aj krv. mne brala doki stery, ževraj všetko je ok, ale výsledky som teda nevidela, takže aj môžu byť ok aj nemusia.
a diagnóza určená stlačením brucha, to je tiež dobré!!! 😠 ach joj, ty naši lekári
myslím si, že moli byť chlamýdie príčina, aj by som bola rada, lebo vyliečim a hotovo, ale nikto mi to nepovie na 100%
ahojte baby,
ja len tak v rychlosti, lebo mam hrozne moc roboty, co janiereika sa neozvala? tak cakam, ze co a ako...
inak vcera ste toho popisali, len nemozem teraz citat, tak asi az vecer, aj to neviem, ci sa dostanem na net, lebo idem rodicom...tak uvidime...este nazriem cez den...a ozaj aj lu.lu ma volat na vysledky hemato, drzim palceky.
majte sa krasne papa
micinka to bolo mesiac po kyrete. V ramci predoperacnych mi robili vsetko, ale po mesiaci som mala "akoze" zapal - a vtedy nic!
ahojte babulky,
tak poslusne hlasim, ze na testiku vykukla aj druha ciarka, je slabsia, ale silnejsia ako duch 🙂
tu asi zamrzol aj net cez noc,,,sa mu az teraz uracilo sa vschopit,,uz aby som bola doma, potom urobim aj foto testiku, lebo u svokrovcov nemam ako
janirea GRATULUJEM a držím palce, aby ste boli zdraví. Normálne sa teším 😀 😀 😀
jani..gratulujeeem...takze si to tu otvorila...super... som zvedava kto bude dalsia 😉
jani gratulujem a prajem nech to stastne dotiahnete az do uspesneho konca 😉
jaaj janga už chápem. ale je to sila! naši lekári sú akí šikovní, ani odber nemusia robiť a výsledky majú 😠
zatial nejdem dakovat 😉 ,,obavu mam dost velku, ale mam teraz aspon taky lepsi pocit ako predtym
zbehnem si este do mesta kupit dalsi testik, aby bol v zasobe a potom poobede sa ohlasim
pekny dnik
ahojte, tak mi tato vasa temicka udrela do oci.. a co vidim, par dni novy rok a tu sa uz babatka rysuju..
😀
tak nam vsetkym zelam vela sil a optimizmu, toto je rok tigra, praje odvaznym.. 😅
jani tak nedakuj, my to chapeme a budeme s tebou, zvládneme to spolu. obavy budeme mať asi všetky, ale to už nezmeníme 😉
ninocka ahoj, dakujeme za optimizmus a aj tebe prajem všetko dobre 😀
som zvedava na test.. drzim palce
jani, treba myslilet pozitivne, lebo ked budes mysliet na zle veci, tak si to privolas.. 😔 ja sa o to snazim, aj ked sa mi moc nedari.. 😀
neboj, raz bude aj dobre.. plati pre nas vsetky 😔
juuuuj janirea 😵 😅 😵 to je uplne najlepsia spravicka...ja som len nakukla, ze ci uz vies na com si a som mala tusaka, ze tam budu // 🙂 .....vam sa zadarilo na prvy raz,ze?
inak ahojte vsetky, pekny pondelok 😎
ja dnes oficialne zacinam taky mini detox, lebo co som ja cez sviatky do seba tlacila, sa divim ze vobec este nohavice zapnem....kupila som si lapacho cajik, vraj je super na ocistu a vsetky mozne neduhy, tak sa idem nalievat...
ahoj ninocka, veru netreba mysliet na zle, ale ono sa to lahsie povie ako spravi...ale my si tu pomozeme, ze? 😉
a..volala som pre tie vysledky krvi, a ze su v poriadku 🙂 , ale tento tyzden sa tam stavim a chcem vidiet, co vsetko mi zistovali,lebo aj minule, ked som volala, bolo vsetko ok a nakoniec mi povedali, ze este ani vysledky nemaju.... 😠
janirea gratulujem 🙂 dufam ze sa aj mi ostatne uz coskoro nakazime virusom tehotnost a budu pribudat vesele spravicky.
lu.lu.tesim sa s tebou ale radsej si vysledky over osobne

jojci, ako často chodievaš domov z Rakúska? Už tam dlho pracuješ? a MM to ako zvláda bez teba, či aj on je pracovne mimo SR? Aký výsluch, že, ak nechceš neodpovedaj, ak chceš inkognito byť 😀
Ty máš 29r.?
Ď. za odpoveď