Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
lenkasop my sme uz zacali,,,ja som mala kyret v sept..,,uz by bolo aj na svete ☹ ☹ ☹ moj anjelik,, minuly mesiac som aj vyvolavacku dostala,,doki podla sona tvrdila,ze tehu nie som,,,aj ked v krvi hcg bolo,,,tak neviem,,,ale mrchu som aj po vyvolavacke dostala dost neskoro,,,tento mesiac beriem duphaston,,a mam ist na folikulometriu,,to neviem,ci pojdem,,alebo potiahnem este jeden mesiac s duphastonom,,,este jedno balenie mi ostalo po prvom tehu
mici nebud smutna
ahoj mici 🙂 nevesaj hlavu, co nevidiet sa budete moct snazit a uvidis, ze vam to rychlo vyjde 😉
mafy, leamax dakujem, nebojte nevešiam hlavu. som v pohode, určite sa aj ja dočkám 😉
Všetky sa dočkáme a budeme mať zdravé bábetká uvidíte 😉 Takže hore hlavu a všetko vyjde 🙂
my sme boli dnes na genetike. ze vysledky za 6-7tyzdnov 😕 to aj zabudnem, ze sme tam boli 😀 len dufam, ze budu v poriadku. inak - uz mi potvrdili 2lekari, ze za potrat moze znizena funkcia stitnej zlazy, takze parada. vlastne telo mi zabilo mimko ☹ ☹ ☹
leamax takto nehovor ☹ ☹ ☹ ☹ je mi z toho smutno ☹
mafy, to som nechcela.
ja som vlastne da sa povedat rada, ze sa prislo konecne na pricinu a teraz sa s tym nieco robi 😵 a nabuduce uz mimko u mna ostane 😵 😵 😵
leamax ja tomu pevne verim
leamax toto čakanie je najhoršie, ale čas letí fakt rýchlo. ja idem 27.4. na hemato pre výsledky, ked mi pred 1,5 mesiacom brali krv a povedali termín výsledkov, skoro ma prekotilo a za chvílku je to tu. som zvedavá, čo nájdu a aký bude verdikt.
to čo sa stalo leamax bolo podľa mňa varovanie tela, že niečo nie je v poriadku, bohužiaľ to bol krutý signál, ale vysporiadame sa so všetkým 😉
aj ja, mafy 🙂
a co mas nove?
mici, skoda len, ze to muselo byt taketo varovanie ☹ no co uz, uz s tym nic nenarobim...teraz uz budem mat aspon telo pripravene a ziadne taketo varovania uz nebudu
no musim si to poznacit do kalendara aby som nezabudla zavolat na vysledky. tak ako som dnes zabudla zavolat na vysledky sterov 😀 asi si to nabuduce nalepim na celo 😀 😀 😀
leamax ja nemam nic nove,,mozno pred mrchou,,uz ani nejdem riesit,ci to tento mesiac vyslo,ci nie,,,uz na to nemam dako silu,,,dnes som si mala ist vybavovat ten vodicak,,,ale mali sme tu sarapatu so psom,tak asi to necham na zajtra,,inak mi zacnu poriadne nestihacky v skole a v robote
mafy, uz mas po skuskach? takze nova soferka medzi nami 😵 gratulujem 😵
stranu dozadu som prebehla len tak rychlo a psika mi je luto. drzim vsetky prsty, nech sa z toho dostane.
a ja mam zrejme tento mesiac anovulak 😠 som zvedava, kedy sa potom uraci mrche. toto neznasam 😠
leamax, ja som mala asi minuly mesiac anovulak, teda tuším len podla toho, ze neboli ziadne znaky ovulky a aj som menzes o 5 dní neskor dostala - čiže až po 38 dňoch... som zvedavá či tento už bude ok...
zeny moje,,,ako casto je ten anovulak??,,nejak v tom nemam jasno
leamax dakujem pekne,,ano uz mam po skuskach na vodicak
mafy, ja sa v tom tiež nevyznam, tiež som o nom len toť v našej teme čítala, ale asi ako sa mu zachce 😀
rozlúčim sa s vami, prajem pekný večer.
mafynka tvojmu havkovi skoré uzdravenie a zatvárajte bránu!! 🙂
no ja to usudzujem podla teplot - stale rovnako nizke, nijaka zmena. ten minuly mesiac bol taky krasny grafik a tento mesiac sa to muselo takto pos...t 😠 no ktovie - mozno sa este dockam ovu aj tento cyklus 😀
a nevadi, ved na kontrolu k endokrinologicke idem az v maji, tak nech si dovtedy este aj anovulak uzijem, ze 😀
mici dakujem,,no ved ja na to davam pozor,,aj polovicka,,ale vies, nas je v dome 7,,to ludi nenaucis
mafy, aj ja myslim, ze anovulak je asi ako sa mu zachce 😀 kazda zena ho niekedy ma. len ked mas nejaku poruchu /ako napr.ja tu stitnu zlazu/, tak moze byt castejsie.
micicka, pekny vecer aj tebe
ja sa tiez lucim, musim sa aj muzikovi povenovat 😉
pekny vecer vsetkym. zas niekedy sa stavim 😉
tak sa majte dievcence 😀 pekny vecer
ostal tu ešte niekto?
ja som bola dnes na "kontrole" u svojho gyndoša - v stredu mi robili zákrok /v 9tt/.. som myslela že dr. spraví aspoň ultrazvuk ☹ , a zahnojil mi že kľudne môžem byť po prvej menštruácii tehotná, stačí že bude mať telo dostatok vitamínov a minerálov, a taktiež ma prekvapil tým, že nerobí kontrolný odber na HCG... aké máte vy skúsenosti?
caute baby 🙂
ani u mna nic nove, vsetko po starom...
sarafortuna, ani mne nerobil dr ziadny kontrolny odber hcg po MA.. a vsetko bolo chvalabohu neskor v poriadku
a je to OK ak 2 dni nešpiním potom, trochu špiním a potom zrazu zo mna vytečie krv?... včera som sa veľmi zľakla, ale asi to bude minimálne 2 týždne normálne, že budem aj krvácať, nie? potom by to malo ustať už iba na špinenie?
ja som krvacala dost dlho dokonca viac ako by sa malo, tak som dostala nejake injekcie / 3ks/ - 3 dni, na zastavenie krvacania a potom uz bolo dobre
ja nejako zmätkujem.. mám pocit, že mám málo info - iba z netu... v nemocnici zrobili čo treba a "padaj domov"... doktor sa ku mne správal jak ku dajakej cigánke... že čo chcem vyčítať z histológie? "vám odumrel plod, to sa vám stalo. O 6 týždňov môžte znovu otehotnieť..." - taká debata s ním... ho asi vymením !!!
sarafortuna,,no to je teda pristup,,nezodpovednost!!! mne robila aj kontrolne sono na kontrole,,ja som po kyrete ani v ten den vobec nekrvacala,,a cely tyzden iba slabulinke spinenie,,len sem tam,,ani vlozku nebolo treba,,,mrcha sa spustila po 7 dnoch,,pocas tehu som mala cystu,,,a na kontrolnom ziadnu,,,,ani na poslednom sone ju nebolo vidiet,,,ale co je pravda,ked som sla na zachod tak cely mesiac to boli muky,,vzdy som az plakala od bolesti, neskutocne ma vsetko bolelo akonahle som napla brucho...teraz ked mam brucho,tak ma obcas zaboli,ale to nie je nic oproti tomu
tiez som sa vacsinu info dozvedela z netu 😒
dr. mi co to povedal, zakladne info a kazal cakat pol roka ale uz mame povolene snazenie comu sa aj tesim tak uvidim co a ako, kedy sa nam podari babatko, dufam, ze coskoro 🙂
no a co sa tyka tvojho dr........neviem ja osobne by som ho vymenila, keby sa takto spraval.

ahoj leamax 🙂 no ja sa mám tak obyč, žiadne výrazné zmeny ☹