icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
7. apr 2010

dadi, diky moja, vsak skor ci neskor...neboj aj u teba to ta bude.. 😉

velvet26
7. apr 2010

a ako sa mas dadi, co nove?

dadqa86
7. apr 2010

velvet moooja niiic dnes sme zacali prvy krat skusat tak uvidime co nam leto prinesie 😵 🙂

velvet26
7. apr 2010

tak drzim palceky, po prvej mrske skusate?

lenkasop
7. apr 2010

Velvet .....aj ja si myslím, že tie 3mesiace budú ok, keď to tak zoberiem - doki mi hovoril - mesiac až 6 týždňov, kým príde prvá mrcha a potom 3mes antikonc. a spolu je to cca 4 mesiace- žeby leto 😉
u teba to ako vyzerá?????

dadqa86
7. apr 2010

velvet nee po prvej to uz je druha alebo tretia tak nejak sa mi vidi ze tretia uz 🙂

velvet26
7. apr 2010

dadi, jaaaj, prepac, boze tak to leti, ja som myslela, ze mas len po prvej...prepaaac. 😅
tak drzim palecky... 😉

leni, ja som mala prvu mrchu po 6 tyzdnoch, uvidis, pride, a ten cas leti ako blaznivy, coskoro sa budete nanovo snazit,..aj ked s tou antikoncepciou..neviem, ja by som ju osobne nebrala a ani mi to dr. nenavrhol a odmietla by som istotne...predsa len, telo by sa malo z toho dostat same a nedopovat ho hormonmi, aj ked je to asi vec nazoru..

dadqa86
7. apr 2010

velvet: nee nee veru ze to leti...ani som sa nenazdala a uz je to tu 🙂 a dakujeeem 🙂

velvet26
7. apr 2010

niet za co...moc ti to zelam.. 🙂 dadi, ty si odkial vlastne?

dadqa86
7. apr 2010

velvet mooja ja som z Presova,ale rodicov mam vo Zvolene 🙂 a ty?

lenkasop
7. apr 2010

Ak mi to dal, tak asi vie čo robí,budem ju brať tie 3mes a potom bez nej pravdepodobne sa po 3 mes. asi nebudeme ešte snažiť,nebudem na to tlačiť.
Vy kedy?

velvet26
7. apr 2010

dadi...IP.. 😉

leni, no my uz frcime...tak hadam coskoro to vyjde.. 😉

dadqa86
7. apr 2010

velvet uz som ti odpisala 🙂 a dakujem a dufam ze aj tebe a ze sa budeme tesit obydve 😉 🙂

velvet26
7. apr 2010

😉

dadqa86
7. apr 2010

😎 🙂 a co ides dnes porabat este mas nieco na praci?

lenkasop
7. apr 2010

Dadi a velvet.....tak vám veľmi držím palčeky, určite to čoskoro vyjde 😉

dadqa86
7. apr 2010

lenkasop: dakujem velmi pekne aj ja dufam ze nam to vyjde 😉 🙂

velvet26
7. apr 2010

leni, neboj dockame sa vsetky, skor ci neskor... 😉

dadi, ja uz len vegetujem dnes, kuknem si panelak a pojdem potom asi do postele, taka som unavena...ach skoda reci...no snazim sa zbytocne nestresovat a byt nad vecou, lebo zbytocny stres len skodi a v praci si nikto nic nevazi a naco sa stresovat..

dadqa86
7. apr 2010

velvet: mnooo moja to poznam sak jasne naco sa zbytocne stresovat len tebe to uskodi a ostatni sa budu natom radovat....jednim uchom dnu a druhim von tak sa aspom hovori 😉

velvet26
7. apr 2010

presne dadi...moja rec...len tie tlaky v praci mi lezu na nervy, vysledky, cisla...atd..no blazinec...ffuj...no nic kaslat na to, ako sa hovori, ked nejde o zivot, nejde o nic a to najdolezitejsie na svete je zdravie a rodina, ostatne veci su len nepodstatne banality..

lenkasop
7. apr 2010

Velvet....tak to máš pravdu,makáš a aj tak sa nájde niekto, kto bude robiť naschváli. Pekne oddychuj a uži si večer, aj ja som nejaká unavená a tá kopa prádla z dovolenky ☹ mať tak zázračný prsteň a je to 😀 😀

Kočky, želám pekný večer. 😉 A pekné snažilkovanie -skôr či neskôr to vyjde

velvet26
7. apr 2010

pekny vecer leni.. 🙂

velvet26
7. apr 2010

jaaaj, uz sa mi normalne oci zatvaraju...pojdem uz tusim off,
tak dadi, pekny vecer aj tebe a papa nabuduce... 🙂

dadqa86
7. apr 2010

aj ja tebe pekny vecer prajem a papa nabuduce ako si napisala awoooj 🙂

mafynka
7. apr 2010

ahojte kocky,,co porabate?

dadqa86
7. apr 2010

mafynka ahoj nuda je a ty co porabas?

mafynka
7. apr 2010

dadqa no ja sa snazim riesit pruser,co som dnes nevedomky v skole vysrstila,,som neprisla na skusku,,lebo ja neviem ako sa mi to stalo,,ale zle som si pozrela mail a termin

moniquie
8. apr 2010

ahojte,,
nejako sa míname,,
večer sa mi moc nechce chodiť na net,,
je slniečko a tak sa hrabem na balkone s kvetinkami, ci chodím s mm bruslit,, alebo po návštevách ,,

bola som dnes znova na krv,, kvôli tomu HP
chodím do nemocky do ambulancie pre rizikové tehotenstvo,, vám poviem že v živote som nevidela symplatickejšiu a milšiu sestričku,
vážne klobúk dolu,, fakt toto je sestrička akých by malo byť viac,,

misinn
8. apr 2010

ahojte, ako sa dnes mate? 🙂

moniquie
8. apr 2010

ahoj missi,,
počúvaj a ty nechceš ostať doma na pn,, tu čítam že chodíš do prácičky ,, ide leto,, šak si ho zpríjemni 😵