Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
dadga žeby ďalšia tehu
no keďže si mala mrchu len teraz,, neviem neviem, ale možné je všetko niektoré otehotnejú aj počas mrchy
moniquie: mnoo neviem moja,ale plodne dni mam az od 12 do 20 takze neviem uvidime mnooo ja len dufam ze bude len dobre nech sa deje cokolvek 🙂
dadqa jaaaj ja ze si uz mala davno mrchu 🙂 no tak sa uvidi casom...
ja dnes pijem cely den zeleny caj no neviem ci po nom niesom este viac smadna
dadga . takže riane sa cez pldné dni uvoľnite,, a víde to ..
misi . môže sa zelený čaj v tehu,, niektoré čaje sa neodorúčajú ?
moniquie: neboj sa uvolnime len nic neplanujem dopredu a hlavne sa na to nechceme sustredovat....co pride pride 😉
tiež si tak hovorím, ked budeme skúšať,, pekne budeme stirelať,, a keď netrafíme ideme do druhého kola ?
ovulku mám jak ty som si až teraz všimla,,
missi : nechcem ťa strašiť,, no je jasné že bylinky nie každá je dobrá v tehu,, tento čaj vôbec neviem,,,
a dadga : ešte neskúšame ,, až v máji hadam,, 😵 tak ja ťa potom dobehnem
dadga : skúsim ísť rýchlou chôdzou, alebo žirafím skokom vpred,,
doskočím ja raz 9 mesiacou,, a bude dobre .. 🙂
a baby, ešte ma viacerí upozorňovali na citrusi,, že grep je škodlivý v tehu ... niečo obsahuje
a ja sa vyhýbam aj bylinkovým čajom, minerálkam, syrom s pliesňou ...
moniquie to som ani ja nejedla ked som bola tehotna pretoze mi to ani nechutilo a napianalo ma s toho 🙂
mne hrozne chutia syry, ja za ne aj život,, milujem rockford atd,, no teraz sa zriekam už asi mesiac,, obmedzujem riadne ,, preventívne, nech si zvykám 😒
pri prvom tehu som neznášala vôňu marhul a tekuté mydlá ,, mala som chuť stále na masko,
pri druhom tehu, som nestihla nič,, bolo moc skoro
missi
citrón sa môže,,
grap a tonic sa nesmie,,lebo je tam chynín,, je nebezpečný pre miminko v brušku ..
ja zas paradajky vooobec nemozem..ani vidiet..a inak sa mi menia chute velmi rychlo...ale na mydla haha to je sranda
paradajky, milujem, a sú dobré , ničia rokovino tvorné bunky,
a myslím že aj v tehu sú dobre ..
veru mydlo, a mali sme vtedy aj toaleták s vôňou marhúľ, normálne ma napínalo.. sme rýchlo utekali kúpiť iné, a ked bolo po tehu, som ich znova minula,, už mi nič nebolo .. 😎

misinn: mnoo neviem ti povedat uvidime co bude dalej 😉