Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku
Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂
ahojte babule.. 😉
jaaaj, krasne je dnes, ze...veru baby, cely den v praci, je to o nicom, clovek si ani poriadne slniecko neuzije, cez vikend sa ma zhorsit pocasie... 😒
ja som akurat u rodicov, muzik isiel na trening, potom ma vyzdvihne a pojdeme domko..
inak, bola som si skusat saty, poziciavam si z jedneho salonu, ideme na svadbu, tak si nechcem kupovat nove, stacia na ten jeden raz aj pozicane...padnu mi ako uliate su cierne s cyklamenovymi kvetmi, po koleno a dole take nariasene, fakt zlate...uz len boty k nim kupit..
Ahojte moje 🙂 akurat som sa vratila s prechadzky co som bola vonku aj s manzelom bolo dnes nadherne vonku a prijemne pojdem sa este sprchnut a buvat tak vam zelam dobru nocku a zajtra sa ukazem 🙂
caute baby 🙂
ako sa mate? mam na vas taku otazku....nemali ste niekedy problem so zvysenym testosteronom? ☹
ahoj trini,,no ja ti s tym nepomozem,,so vsetkym som mala problem,,ale s tymto zatial nie
a inak sa ako mas?
ahoj mafynka, u mna vsetko po starom az nan to co som sa dnes dozvedela u lekara. ked budem tehu mam prist k nemu zase a urobi vsetky odbery nanovo
v podstate nic, vsetky ostatne odbery boli v pohode. az teraz aom si vsimla, ze v januari som mala hodnotu 5,13. 😲 teraz mam 4,80..
no a norma je 0.45 - 3,75 takze aspon ze od januara to kleslo
ahojte babulky 🙂
az teraz sa ozyvam,som u nasich a mali nieco s pocitacom.....takze moje novinky
bola som v stredu u dvoch gynekologov- prvy mi ani nepotvrdila,ani nevyvratil PCO a na polyp sa mu to nezda,ze asi len kusok sliznice.........povedal,ze sup na snazenie a ak po 3 mesiacoch neotehotniem,budeme to riesit clostilbegytom
druhy lekar mi okrem ultrazvuku meral aj energeticke drahy v tele a hovoril,ze to so mnou nevyzera az tak zle,namiesal mi nejake kvapky,ktore mozem uzivat,aj ked otehotniem
robil aj ultrazvuk a podla neho to PCO isto nie je,akurat tam videl malu cysticku na vajecniku a ten polyp musel dlho hladat,aby ho vobec uvidel...povedal mi,ze nevidi dovod,aby sme nezacali so snazenim 😵 😵 a ked budem 16tt,mam prist k nemu na kontrolu
a ze som prekonala toxoplazmozu aj listeriozu.. 😝
tak som uuuplne nadsena a hned ked sa vratime do anglicka,ideme supito presto na to 😵
prave som sa vratila inak od kadernika a som fakt spokojna....navrchu hlavy mam moj bleducky melir,vyzera to uplne blond a zospodu ma hnede vlasy.velmi pekne to ukaze,aj ked si vycesem vlasy do copu aj take rozpustene,take kontrastne.sa neviem dockat,ked ukazem drahemu 😅
v utorok este na kozmetiku a budem kocka... 🙂
idem hodit sprsku a pozriet panelak a missku...krasny vecer kocky 😉
ahojte 🙂
lulu, tak super, vidis ze to nie je take zle ako ti v anglicku predpovedali, takze najblizsi cyklus sup do snazilkovania 😉
trini, ja som mala zvyseny testosteron v decembri, myslim ze 4,2 a hranica bola do 2,6 (kazdy labak ma ine hranicne hodnoty), tak som kvoli tomu stresovala a vlastne kvoli tomu som zacala merat BT, teraz mi robili a mala som okolo 2, takze to mohlo byt zvysene kvoli tomu potratu, aspon si tak myslim ze sa nejako rozhadzali hormony... inak som citala ze testosteron sa da znizit cvicenim a pravidelnym pohybom, no keby som sa tak vedela donutit 😀
ahojte babule..
lu.luuuuuu...no super, som moc rada, ze to bol len plany poplach.. 😉 som ti hovorila, zbytocne ta ta magorka v u.k len vystrasila...tak sa tesim, urcite budes coskoro krasna tehulka... 😉
a daj si novu fotecku ucesu aspon na facebook,..hm.. 😉
ahoj mafy... 😉 aj ja idem kuki panelak, ktory DC si? mozno to nebude mrcha ale daco ine...hm... 😉
mafynka: mnoo za cely den neviem kolko krat 😀 😀 😝 velvet: ahojky moja ako sa mi mas?a co mas nove? 🙂

zeny moje idem ja off idem sa osprchovat a ideme s manzelom vonku sa prejst je tak krasne vonku a teplucko vecer sa zastavim tak sa drzkajte awoojte 😉 🙂