icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

dadqa86
8. apr 2010

zeny moje idem ja off idem sa osprchovat a ideme s manzelom vonku sa prejst je tak krasne vonku a teplucko vecer sa zastavim tak sa drzkajte awoojte 😉 🙂

moniquie
8. apr 2010

ahoj dadga

ja už tiež ledva rátam minúty,, ešte hodinu a rýchlo domov ..

misinn
8. apr 2010

sranda ze marhule.... 🙂 🙂
ja tiez idem o necelu hodku lebo idem dnes trochu skor

moniquie
8. apr 2010

missi čo to jak pracuješ,,
robíš až od pol ôsmej, ked si do štvrtej, či jako

misinn
8. apr 2010

nie robim od osmej do stvrtej, ale dnes som do pol..

moniquie
8. apr 2010

nooo to môžeš dlhšie hajať,,
ja už idem off
ahojky

misinn
8. apr 2010

ahojky 🙂

mafynka
8. apr 2010

ahojte kocky,,,ako sa mate? ja sa akurat chystam do prace a taaaak sa mi nechce

velvet26
8. apr 2010

ahojte babule.. 😉
jaaaj, krasne je dnes, ze...veru baby, cely den v praci, je to o nicom, clovek si ani poriadne slniecko neuzije, cez vikend sa ma zhorsit pocasie... 😒
ja som akurat u rodicov, muzik isiel na trening, potom ma vyzdvihne a pojdeme domko..
inak, bola som si skusat saty, poziciavam si z jedneho salonu, ideme na svadbu, tak si nechcem kupovat nove, stacia na ten jeden raz aj pozicane...padnu mi ako uliate su cierne s cyklamenovymi kvetmi, po koleno a dole take nariasene, fakt zlate...uz len boty k nim kupit..

mafynka
8. apr 2010

velvet tak hod potom fotecku v nich 😀

dadqa86
8. apr 2010

Ahojte moje 🙂 akurat som sa vratila s prechadzky co som bola vonku aj s manzelom bolo dnes nadherne vonku a prijemne pojdem sa este sprchnut a buvat tak vam zelam dobru nocku a zajtra sa ukazem 🙂

mafynka
9. apr 2010

ahojte baby moje,,to co tu tak tichucko,,snad este sviatkujete??

dadqa86
9. apr 2010

mafynka: ja uz nesviatkujem davno 😀 😀

mafynka
9. apr 2010

😀 dadqa no vidis to,,a aj jedina si tu bola za cely den 😀

trinitka87
9. apr 2010

caute baby 🙂

ako sa mate? mam na vas taku otazku....nemali ste niekedy problem so zvysenym testosteronom? ☹

mafynka
9. apr 2010

ahoj trini,,no ja ti s tym nepomozem,,so vsetkym som mala problem,,ale s tymto zatial nie

a inak sa ako mas?

trinitka87
9. apr 2010

ahoj mafynka, u mna vsetko po starom az nan to co som sa dnes dozvedela u lekara. ked budem tehu mam prist k nemu zase a urobi vsetky odbery nanovo

mafynka
9. apr 2010

moja,,,a co ti este povedal?

trinitka87
9. apr 2010

v podstate nic, vsetky ostatne odbery boli v pohode. az teraz aom si vsimla, ze v januari som mala hodnotu 5,13. 😲 teraz mam 4,80..

no a norma je 0.45 - 3,75 takze aspon ze od januara to kleslo

mafynka
9. apr 2010

no aspon nieco,,,ja verim,ze to bude este klesat,,co ides dnes vecer robit?

lu.lu.
9. apr 2010

ahojte babulky 🙂

az teraz sa ozyvam,som u nasich a mali nieco s pocitacom.....takze moje novinky

bola som v stredu u dvoch gynekologov- prvy mi ani nepotvrdila,ani nevyvratil PCO a na polyp sa mu to nezda,ze asi len kusok sliznice.........povedal,ze sup na snazenie a ak po 3 mesiacoch neotehotniem,budeme to riesit clostilbegytom

druhy lekar mi okrem ultrazvuku meral aj energeticke drahy v tele a hovoril,ze to so mnou nevyzera az tak zle,namiesal mi nejake kvapky,ktore mozem uzivat,aj ked otehotniem
robil aj ultrazvuk a podla neho to PCO isto nie je,akurat tam videl malu cysticku na vajecniku a ten polyp musel dlho hladat,aby ho vobec uvidel...povedal mi,ze nevidi dovod,aby sme nezacali so snazenim 😵 😵 a ked budem 16tt,mam prist k nemu na kontrolu

a ze som prekonala toxoplazmozu aj listeriozu.. 😝

mafynka
9. apr 2010

ahok lulu,,takze sup sup do snazilkovania 😀 😀 😀 tesim sa

lu.lu.
9. apr 2010

tak som uuuplne nadsena a hned ked sa vratime do anglicka,ideme supito presto na to 😵

prave som sa vratila inak od kadernika a som fakt spokojna....navrchu hlavy mam moj bleducky melir,vyzera to uplne blond a zospodu ma hnede vlasy.velmi pekne to ukaze,aj ked si vycesem vlasy do copu aj take rozpustene,take kontrastne.sa neviem dockat,ked ukazem drahemu 😅

v utorok este na kozmetiku a budem kocka... 🙂

idem hodit sprsku a pozriet panelak a missku...krasny vecer kocky 😉

mafynka
9. apr 2010

lulu tak sup sup hod foteckuuuu,,nech vidime aka si kocka 🙂

zuztek
9. apr 2010

ahojte 🙂

lulu, tak super, vidis ze to nie je take zle ako ti v anglicku predpovedali, takze najblizsi cyklus sup do snazilkovania 😉

trini, ja som mala zvyseny testosteron v decembri, myslim ze 4,2 a hranica bola do 2,6 (kazdy labak ma ine hranicne hodnoty), tak som kvoli tomu stresovala a vlastne kvoli tomu som zacala merat BT, teraz mi robili a mala som okolo 2, takze to mohlo byt zvysene kvoli tomu potratu, aspon si tak myslim ze sa nejako rozhadzali hormony... inak som citala ze testosteron sa da znizit cvicenim a pravidelnym pohybom, no keby som sa tak vedela donutit 😀

velvet26
9. apr 2010

ahojte babule..
lu.luuuuuu...no super, som moc rada, ze to bol len plany poplach.. 😉 som ti hovorila, zbytocne ta ta magorka v u.k len vystrasila...tak sa tesim, urcite budes coskoro krasna tehulka... 😉
a daj si novu fotecku ucesu aspon na facebook,..hm.. 😉

velvet26
9. apr 2010

a zdravim ostatne kocky 😉 co porabate?

mafynka
9. apr 2010

ahoj velvet,,ja idem kukat panelak,,prsia ma desne bolia,,asi mrcha dochadza

velvet26
9. apr 2010

ahoj mafy... 😉 aj ja idem kuki panelak, ktory DC si? mozno to nebude mrcha ale daco ine...hm... 😉

dadqa86
9. apr 2010

mafynka: mnoo za cely den neviem kolko krat 😀 😀 😝 velvet: ahojky moja ako sa mi mas?a co mas nove? 🙂