icon

Anjelik(y) v nebíčku, 2010 zdravé babätká v brušku

lenkaxy
30. dec 2009

Ahojte ♣-čky 🙂 .
Po všetkom, čo sme si prežili v roku 2009, dúfam, že rok 2010 bude pre nás uspešnejší, šťastnejší a všetky sa dočkáme zdravých miminiek v brušku 🙂

velvet26
9. apr 2010

ahoj dadi...no nic take nove nemam, tesim sa, ze je piatok.. 🙂

dadqa86
9. apr 2010

mnoo moja to sa tesi asi kazdy 🙂 si dnes bola v robote? ci niekde???

velvet26
9. apr 2010

asi tak.. 🙂 hej, v robote, ako inak... 😠

dadqa86
9. apr 2010

mnooo tak to ti teda nezavidim 😖 😠 a co sa chystas robit cez vykned?

velvet26
9. apr 2010

zajtra ideme na nakupy, potrebujem topanocky dake a v nedelu ideme svokrovcom na obed, muzikov otec je igor a ma zajtra meniny, tak nas pozvali v nedelu na obed...nebudem musiet varit.. 😉
a vy, co planujete?

zuztek
9. apr 2010

joj baby ako vam zavidim volny vikend, ja mam teraz sluzbu 😖 nepozerate miss?

dadqa86
9. apr 2010

velvet ja neviem vobec ma nic nenapada ze co by sme robili ja sa zase tesim na druhy tyzden na Piatok mam meniny aj s maminou 🙂 tak budeme asi oslavovat neviem co zajtra..

velvet26
9. apr 2010

ahoj zuzi...kde robis? v nemocnici?
neee, ja miss nepozeram, nemusim tieto sutaze krasy...a ani muzik ich nema rad...to je co povedat... 😀

velvet26
9. apr 2010

super dadi, mamina ti dala take iste meno? aj ty das dcerke svojej to iste, ci nie?

dadqa86
9. apr 2010

velvet neviem moja ci jej dam take meno ako mam ja s maminou mnoo moja maminka mi dala take ake ma aj ona 🙂

velvet26
9. apr 2010

dadi, vsak uvidis....ake dievcenske mena sa ti pacia?

dadqa86
9. apr 2010

velvet. Noo moje sa mi paci trosku 😝 ,ale neviem ci by som dala svojej dcere meno po mne mne sa skor paci Viktoria a take mena 🙂

velvet26
9. apr 2010

dadi, mame cas premyslat, vsak ked budeme tehu, tak to bude aktualne...juuuj, uz nech to je.. 😵

dadqa86
9. apr 2010

velvet mnoo veru tak moja este zatial nechame tak ako to je a uvidime neskor,ale uz by to mohlo byt mas pravdu 😝 😵 😅

malalady
9. apr 2010

Ahojte baby neviem či som v dobrej teme..... dobre som pochopila,že aj vám umreli detičky? ☹ 😢

dadqa86
9. apr 2010

malalady: ano v dobrej si miesnosti 😢

velvet26
9. apr 2010

ahoj malalady...hej, sme tu vacsinou po potratoch, no mame tu aj jednu kocku, co jej zomrelo babatko mesiac po porode... ☹ ale uz je znova tehu, z coho sa vsetky hrozne tesime... 😵
moja, co sa stalo tebe?

malalady
9. apr 2010

dadqa 😢 tak sa možem sem pridat? moja malinka by mala teraz týždeň 😢 😢 😢

dadqa86
9. apr 2010

malalady: ano jasne mozes ja budem istotne rada a co sa vlastne stalo ak sa ti ovsem otom chce hovoryt ak nie tak nemusis ☹

velvet26
9. apr 2010

malalady, boze, je mi to hrozne luto...co sa stalo?

malalady
9. apr 2010

velvet.. ja som išla do porodnice s tým,že mam kontrakcie ale namiesto toho mi oznámili,že moja malinká už v brušku nežije.. 😢 😢 😢 😢 omotala sa 2x pupočnou šnurov.. 😢 😢 😢

dadqa86
9. apr 2010

malalady 😢 😢 😢 si ma normalne rozplakala je mi to strasne luto moja 😢 ani neviem co mam povedat 😢

malalady
9. apr 2010

baby a vlastne po takomto niečom sa kedy najskor može teda otehotniet? aby tam nebolo žiadne riziko.. ☹

velvet26
9. apr 2010

boze moj malalady.......... ☹ to si mala uz termin porodu? to ako sa mohlo stat....? ☹ 😢

velvet26
9. apr 2010

malalady, to neviem, asi min. pol roka, ale to je len moj odhad...lekari ti nepovedali, kedy mozte znova skusat?
asi si bola v takom strasnom soku, ze to ta ani nenapadlo..co... ☹ na kontrolu mas ist kedy?

zuztek
9. apr 2010

velvet - v diagnostickom labaku, mikrobiologia

malalady, to je strasne, a nedalo sa tomu uz pomoct? nejako ju zachranit, ozivit??? ☹

malalady
9. apr 2010

dadqa no moja malinka ma chcela už dvakrat aj so sebou zobrat.. no henten hore jej to nepovolil.. 1x po porode som skoro vykrvácala a druhý krat som dostala tlaky 200/130 stoho všetkého.. ale pokušam sa už na to nemysliet koli mojemu malinkému bo on ma tu potrebuje.. ale strašne mi je smutno.. preto som chcela nájst nejakú temu kde sa možem o svoju bolest trochu podelit kde ma chápu.. 😢

velvet26
9. apr 2010

malalady, my sme si tiez presli bolestou, ale s tou tvojou sa to neda ani porovnat, ako sa musis citis, co musis prezivat.... ☹ 😔
v albume som si pozrela akeho mas zlateho synceka..kvoli nemu sa oplati zit a ist dalej....

dadqa86
9. apr 2010

malalady: Ja som mala 2-potraty jeden som mala v 7tt a druhy som mala v 11tt lenze ten posledny som mala strasny...Bola som v 11tt tehotenstva ked ma moj doktor poslal na ultrazvuk tam mi oznamili ze srdiecko uz nebyje 😢 to ma pre istotu prelozili na Pondelok ze mam prist znovu a ze sa uvidi ze ci nebolo nahodou otocene naopak takze cely vykend som ju nosila v sebe uz mrtvucku 😢 Pri tom mi doktorka povedala ze sa mam pripravit nato ze budem mat normalny porod pretoze moja malinka bola strasne velka...Nebola taka aka by mala byt na 11tt bola taka velka ako keby som bola uz v 4-mesiaci 😢 Po porode mi jedna pani ktora cakala tiez na operaciu povedala strasne veci.Prisiel za tou pani doktor a povedal jej ze aby sa pripravila ze o chvilku pride sestra ktora ju odvedie na salu ze somnou budu hotovy za chvilku.Sestricka dosla po nu a dali ju sadnut si na salu kde robili este mna a ta pani to vsetko videla povedala ze doktorka ktora mi robila porod mala vo mne ruku a tahala zo mna malinku von 😢 Ked ju vytiahla ju sestricka zobrala do plachty a utekala snou k umyvadlu tam ta Pani videla vsetko videla moju malinku ako ju sestricka utierala plachtou videla ze mala vsetko hlavicku,ruky,nohy, uuplne vsetko co ma mat dieta.Len ze bola cela omodrena a fialova mne ked to ta pani povedala som nemala chut zit v tej porodnici a uz vobec som nechcela stade odist 😢 😢 Takze ta uuplne chapem ako sa citis nikdy nas to neprejde vzdy budeme mysliet na nase dcerki 😢 Je mi to velmi luto moja a sme pri tebe vsetky baby...

velvet26
9. apr 2010

a malalady, ja na panaboha neverim, nechcem sa ruhat, no ak by bol, tak by nedopustil, aby sa taketo veci stavali...je mi neskutocne luto tvojho dievcatka... 😢